Godin Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 Myslím že 21 Ale hlavně už z nové ocele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 Já kluci nevím.. mně tahle legenda nikdy neoslovila. Nemá chybu, ale mně nic neříká. Nožů které nemají chybu je moc Ve finále poslední půlrok nosím nůž se spoustou chyb, ale s koulema Na fotce nic moc, v reálu charisma jako démon Ale jinak samozřejmě Conradovi gratuluju a přeju ať to nadčení vydrží alespoň měsíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 Onisau: a co teda nosíš? Mě bylo včera "zabaveno" prastarý Spyderco Centofante.Bylo výborně plochý a přesto dlouhý. Šlo nosit na lemu kalhot nožem dovnitř /klipsem ven.Přemýšlím čím to nahradit. Zatím mě napadá Police / Military / Endura. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 bandi, co znamena 'zabaveno'..?z tych troch SPD kt. si menoval je najplochsi stary kovovy police (teraz mam prave 1 vo vrecku, celozub). pozri si aj na novy police 3, inac ja som vakl doma opravil, podokrucal som skrutky, parkrat otvoril svihom aby si to cele sadlo a uz je ako bol. onisau-e, a co to nosis teraz ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 (upraveno) Mě bylo včera "zabaveno" prastarý Spyderco Centofante. Jo, jo, to bylo to oblekový, kampak šlo? Upraveno 15. dubna 2011 uživatelem Adam99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 (upraveno) 224477 - to bys musel vidět, ukazovali jsme si nože (kromě hodinek), jeden místní magor se mě zeptal, kolik jsem za něj dal, já na to odpověděl a najednou jsem neměl nůž a místo toho na stole peníze.edit: přesně tak, kov je taky ve hře, - musí být hladký a oblý aby kalhoty (oblekové) moc neprznil a netrhal látku a švy Adam99 - byl to spiderer, normálně mě ukecal, musel jsem hned do auta pro další kudlu abych nebyl jak nahej a dneska mám Wenger Patagonian jak nějaký turista edit: už s nim na pivo nepůjdu, ten nůž jsem měl rád Upraveno 15. dubna 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 bandi, to bol ten dlhy model s posuvnou poistkou k linerlocku ako dal adam obrazok? fuu, no to uz nekupis znova, asi... k otrhanym gatiam, tak to sa Police3 vyhni, drsna G10.. co tak almar eagle talon? 4 palce cepel, pekne falosne ostrie, stihly elegan, rucka cista micarta = lahky ako pierko, sice len AUS8 ocel ale asi nepretekas v rezani krabic za minutu , plus obojstranny klip. Tenucky, lahucky a hladky, cize setrny k obleceniu. obrazok som niekde ukradol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 (upraveno) bandi, to bol ten dlhy model s posuvnou poistkou k linerlocku ako dal adam obrazok? fuu, no to uz nekupis znova, asi... Je to on, můj bejvalej. Jinak jsem si na výstavě osahal tohohle prcka a už se bude vyrábět z damašku. Upraveno 15. dubna 2011 uživatelem Adam99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 (upraveno) co tak almar eagle talon? 4Che, jsi blízko, zavírák s..e jsem měl, sebral mi ho jiný zdejší magor, byl výbornej. A na tenhle jsem koukal místo oběda. Jen mě trochu zarazila ta AUS8, asi jsem namlsaný. No, centofante asi nekoupím, ale to bych mohl říct i o reversech, breguetech... Prostě změna je život. Upraveno 15. dubna 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 nebal by som sa tej aus8, uzitkova hodnota je vysoka, len sme rozmaznani novinkami. bola doba ked aus8 bola top ocel, len vtedy este neboli zname dnesne top ocele, napr. exotika ZDP189. Ked si spravis brainstorming na co vsetko takyto gentleman noz bezne pouzivas, tak ti nemoze aus8 pri cca 58RC vyjst ako blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 Nic proti oceli, jen si musím v hlavě srovnat, jestli to za ty peníze jen kvůli té značce stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 Onisau: a co teda nosíš? Mě bylo včera "zabaveno" prastarý Spyderco Centofante. Bylo výborně plochý a přesto dlouhý. Šlo nosit na lemu kalhot nožem dovnitř /klipsem ven. Přemýšlím čím to nahradit. Zatím mě napadá Police / Military / Endura. Nosím tohle... A jinak Centofante je skvělý (mám ho dvakrát) a Police, nebo Endura? Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 co su podla teba chyby toho tirpitza? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 O jakym nozi se tady bavite? bandi - dik dalsi na rade bude Frantik az pujdem posedet priste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 (upraveno) to 224477: tělo rukojeti by mohlo bý z ušlechtilejšího materiálu, linerlock by mohl být lepší, klip by mohl být tmavý, čep by mohl být... ale dohromady? Skvělá kudla, skvělá... Upraveno 15. dubna 2011 uživatelem Onisau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 to 224477: tělo rukojeti by mohlo bý z ušlechtilejšího materiálu, linerlock by mohl být lepší, klip by mohl být tmavý, čep by mohl být... ale dohromady? Skvělá kudla, skvělá... Aby jsi měl dvojče počkej až miniponorka vyzvedne kousek oceli z Bismarka. BTW mluví ze mne závist, jako milovník nožů a námořní 2 světové války sliním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 Aby jsi měl dvojče počkej až miniponorka vyzvedne kousek oceli z Bismarka. BTW mluví ze mne závist, jako milovník nožů a námořní 2 světové války sliním. A proč myslíš, že jsem si ho musel koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 A proč myslíš, že jsem si ho musel koupit? No víc by mu to slušelo v mé kapse,v té tvojí bych si představovat nůž zhotovený z oceli z Junkerse Ju 87 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 Hele - Spiderer - neser s těma fotkama, jo? To je asi nejlepší Spyderco, co udělali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se