Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Slíbil jsem někomu, že tu dám odkazy na dobré nákupní nožové centrum. Doprava vzorků přes EMS, za 7$ zásilka. Odzkoušení prodejci pánové (patrně) Iwahara a Iwahara.

http://www.japaneseknifedirect.com/

http://japanesechefsknife.com/

post-3826-043430900 1319026716.jpg

post-3826-052799600 1319028092.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ?po

Pěkné kousky!

no jo - je to takový guláš :death: - nevím kterým směrem se vydat :smile_anim:

... ale pozitivní je, že už mi jakžtakž de brousit na šutru - a dokonce to potom i řeže :D

Odkaz ke komentáři

Nemáte někdo Mikov Predator nebo obdobný model? Chtěl bych vědět jestli jsem se svým problémem sám nebo jestli se to stává i ostatním. Pod otevírací páčkou se mi usazuje rez. Myslel jsem že rez se mi vyhne obloukem když je to stainless steel...

Upraveno uživatelem kdojinej
Odkaz ke komentáři

Návštěvník ?po

Nemáte někdo zkušenost z touto produkcí?

Zajímala by mě osobní zkušenost/názor na zpracování, provedení atd. B)

Vcelku mě to zaujalo a vážně přemýšlím nad pořízením nějakého jejich kousku :)

zkušenost nemám, ale teď jsem něco četl, že prvotiny byly z činy a pak se výroba přesunula do kanady

nožík je to pěkný a i přes strohé tvary se mi to líbí, ale nebude to na každodenní nošení v kapse, protože to je poměrně objemné = jako doplněk ke střelné zbrani si to dovedu představit :smile_anim:

něco v duchu 1911 dělá i Lone Wolf a vypadá to "víc do kapsy" i když to asi není tak pěkné

každopádně bych šel do oceli S35VN, která se prý lépe udržuje v optickém i ostrém stavu a za 150 korun asi není co řešit, pokud se ti to líbí

Upraveno uživatelem ?po
Odkaz ke komentáři

Návštěvník ?po

Na Lone Wolfa jsem se také díval, předpokládám, že jsi měl na mysli toto, ale moc mě to nenadchlo.

jo, jo, to je ono - je to hnusnější než tvůj původní nápad, ale zdá se kompaktnější - každopádně pokud ti nevadí objemnost x každodenní nošení, tak S35VN budeš za stejné peníze shánět dost těžko = jdi do toho a pochlub se :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Cawko.Nebudem zakladat uplne nove vlakno tak pisem tu.Potrebujem radu ohladom nozov.Nejedna sa sice o radu Survival,ale skor pre gastronomiu.Som profesionalny kuchar a potrebujem uz zmenu.Teraz pouzivam Victorinox,ale potrebujem postupit niekde inde.Su to skvele noze,ale zmena musi byt :D

Takze ma niekto skusenosti pisem moje znacky co rozmyslam

takze Janponske : Global,Tojiro Senkou Knives,I.O.SHEN Knives,SAN Kyoto Tamahagane Knives a je tam este vela znaciek ale moj favorit KASUMI knives

Nemecke **** Wusthof.neviem preco ale nenapise mi tu znacku tak aspon takto D.I.C.K a to je bez bodiek

a swiss victorinox a ine.len potrebujem radu aspon ktorym smerom sa vydat.

Upraveno uživatelem jamikadze
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...