johny357 Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 pro EDC hlasuju za Benchmade Griptilian... pomer cena/vykon ideal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 Pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Pěkné A naživo vypadá ještě líp :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 Tak jsem si koupil břitvičku. Abych předešel diskuzi - vyrobeno v Číně, zakoupeno v USA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 Gandalf dobrý, je krásně do dlaně. Nepripravuješ se na něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 Ne, to mám na sraz, až vám budu porcovat chilli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Slíbil jsem někomu, že tu dám odkazy na dobré nákupní nožové centrum. Doprava vzorků přes EMS, za 7$ zásilka. Odzkoušení prodejci pánové (patrně) Iwahara a Iwahara.http://www.japaneseknifedirect.com/http://japanesechefsknife.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2011 vypadá to, že budu potřebovat další hodinkovnici nebo by moh Jakubisko zbouchat něco na nože ?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2011 Pěkné kousky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2011 Pěkné kousky! no jo - je to takový guláš - nevím kterým směrem se vydat ... ale pozitivní je, že už mi jakžtakž de brousit na šutru - a dokonce to potom i řeže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 (upraveno) Nemáte někdo Mikov Predator nebo obdobný model? Chtěl bych vědět jestli jsem se svým problémem sám nebo jestli se to stává i ostatním. Pod otevírací páčkou se mi usazuje rez. Myslel jsem že rez se mi vyhne obloukem když je to stainless steel... Upraveno 27. října 2011 uživatelem kdojinej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 vypadá to, že budu potřebovat další hodinkovnici nebo by moh Jakubisko zbouchat něco na nože ?!? Muzes mi prosim rict, co je to za ten cernej nuz uplne vpravo, stale mam chut neco koupit, ale tapu... je toho moc a tento se mi libi...diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 28. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2011 Muzes mi prosim rict, co je to za ten cernej nuz uplne vpravo, stale mam chut neco koupit, ale tapu... je toho moc a tento se mi libi...diky http://www.specialni...50-matte-black/ http://www.youtube.com/watch?v=9CD_HEcSxDI&feature=player_embedded Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 28. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2011 Nemáte někdo zkušenost z touto produkcí? Zajímala by mě osobní zkušenost/názor na zpracování, provedení atd. Vcelku mě to zaujalo a vážně přemýšlím nad pořízením nějakého jejich kousku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2011 (upraveno) Nemáte někdo zkušenost z touto produkcí? Zajímala by mě osobní zkušenost/názor na zpracování, provedení atd. Vcelku mě to zaujalo a vážně přemýšlím nad pořízením nějakého jejich kousku zkušenost nemám, ale teď jsem něco četl, že prvotiny byly z činy a pak se výroba přesunula do kanady nožík je to pěkný a i přes strohé tvary se mi to líbí, ale nebude to na každodenní nošení v kapse, protože to je poměrně objemné = jako doplněk ke střelné zbrani si to dovedu představit něco v duchu 1911 dělá i Lone Wolf a vypadá to "víc do kapsy" i když to asi není tak pěkné každopádně bych šel do oceli S35VN, která se prý lépe udržuje v optickém i ostrém stavu a za 150 korun asi není co řešit, pokud se ti to líbí Upraveno 29. října 2011 uživatelem ?po Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2011 Na nošení v kapse asi opravdu ne (maximálně v kapsáčích typu M-65 a pod.), ale na klipu nebo v pouzdru by to mohlo být normálně nositelné. S35VN - také bych to tak viděl. Na Lone Wolfa jsem se také díval, předpokládám, že jsi měl na mysli toto, ale moc mě to nenadchlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2011 Na Lone Wolfa jsem se také díval, předpokládám, že jsi měl na mysli toto, ale moc mě to nenadchlo. jo, jo, to je ono - je to hnusnější než tvůj původní nápad, ale zdá se kompaktnější - každopádně pokud ti nevadí objemnost x každodenní nošení, tak S35VN budeš za stejné peníze shánět dost těžko = jdi do toho a pochlub se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 (upraveno) Cawko.Nebudem zakladat uplne nove vlakno tak pisem tu.Potrebujem radu ohladom nozov.Nejedna sa sice o radu Survival,ale skor pre gastronomiu.Som profesionalny kuchar a potrebujem uz zmenu.Teraz pouzivam Victorinox,ale potrebujem postupit niekde inde.Su to skvele noze,ale zmena musi byt Takze ma niekto skusenosti pisem moje znacky co rozmyslam takze Janponske : Global,Tojiro Senkou Knives,I.O.SHEN Knives,SAN Kyoto Tamahagane Knives a je tam este vela znaciek ale moj favorit KASUMI knives Nemecke **** Wusthof.neviem preco ale nenapise mi tu znacku tak aspon takto D.I.C.K a to je bez bodieka swiss victorinox a ine.len potrebujem radu aspon ktorym smerom sa vydat. Upraveno 30. října 2011 uživatelem jamikadze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 to slovo na D ti nenapisalo, lebo ho cenzuruje nastavenie, v anglictine je to pipik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se