Gilius Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Milisáku, moc pěkná práce. Já, jako člověk, kterej je manuálně ouplně levej, jen obdivuju !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Milisáku, moc pěkná práce. Já, jako člověk, kterej je manuálně ouplně levej, jen obdivuju !!!! Díky díky, tak vono to má ještě nějaký mouchy, každopádně výroba střenek mě zas tak neuspokojuje - už mám u tatíka zamluvený zapůjčení výhně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Jsem zvědavej, takže se nezapomeň chlubit. Jak jsem psal, jen tiše obdivuju....každého, kdo dokáže rukama něco vytvořit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 (upraveno) Díky díky, tak vono to má ještě nějaký mouchy, každopádně výroba střenek mě zas tak neuspokojuje - už mám u tatíka zamluvený zapůjčení výhně. Ty vole, Milisi, klobouk dolů, pěkný to máš. Jak dlouho Ti to trvalo (myslím výroba)? Upraveno 6. prosince 2011 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 No jo, je to moc pěkný. Jako od nožíře profíka. Jak je to dřevo náročné na obrobení? To bych bez nějaké brusné mašiny asi nevyrobil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Ty vole, Milisi, klobouk dolů, pěkný to máš. Jak dlouho Ti to trvalo (myslím výroba)? Střenky jsou plus mínus za chvilku ale pak je to pakárna s povrchovkou - ten sekunďák ve větším množství pomalu tvrdne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 No jo, je to moc pěkný. Jako od nožíře profíka. Jak je to dřevo náročné na obrobení? To bych bez nějaké brusné mašiny asi nevyrobil. No však sem si koupil pásovou brusku v akci za 1700. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 (upraveno) No však sem si koupil pásovou brusku v akci za 1700. Super. A jak taková věc vypadá a jaké bych měl sledovat parametry? Já znám jenom vrtačku. Co značka? Nemám rád spotřební věci, které se za dva roky vyhobí. Už bych ji rád používal pravidelně a dlouhodobě. Upraveno 6. prosince 2011 uživatelem PhoeniX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Super. A jak taková věc vypadá a jaké bych měl sledovat parametry? Já znám jenom vrtačku. Co značka? Nemám rád spotřební věci, které se za dva roky vyhobí. Už bych ji rád používat pravidelně a dlouhodobě. Je to šmejd, kterej je k vyhození už teď. http://www.rucni-naradi.cz/proma-bp-100. Šetřím na todle http://www.haim.cz/?id=11&pol=4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Je to šmejd, kterej je k vyhození už teď. http://www.rucni-naradi.cz/proma-bp-100. Šetřím na todle http://www.haim.cz/?id=11&pol=4 To vypadá, jako že už se na tom dá pravidelně tvořit. Taky ohodnocení je někde jinde. Díky za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Kdo jde v neděli kouknout na kudly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 (upraveno) Já se zeptám ještě jinak. Kdo se byl o víkendu 03. a 04.12. podívat na výstavu nožů v Brně? Nějaké foto? Upraveno 6. prosince 2011 uživatelem PhoeniX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Kdo jde v neděli kouknout na kudly? Tak jsem musel chvilku přemýšlet, za který konec se to drží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Kdo jde v neděli kouknout na kudly? Na 99% se tam budu podlamovat v kolenou a utrpí i peněženka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lemare Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Kdo jde v neděli kouknout na kudly? Ha, zrovna jsem se chtěl zeptat, kde se tak ideálně dá podívat na více nožíků najednou Tohle zní dobře, akorát nevím, jestli budu stíhat, jsem přes víkend v Rakousku... Tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 no toho se obávám taky :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Na 99% se tam budu podlamovat v kolenou a utrpí i peněženka Buď v klidu. Takových nás tam bude plná radnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Chlapi, co by ste poradili ako nahradu za dosluhujuci Leatherman Wave? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2011 Já se zeptám ještě jinak. Kdo se byl o víkendu 03. a 04.12. podívat na výstavu nožů v Brně? Nějaké foto? Chronomagoři tam byli minimalně 3, ale fotky jsme nedělali. Byli jsme tam dopoledne 3.12. a zdálo se mi, ze přes velkou nabídku nožů, tam bylo vystavovatelů méně než vloni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2011 Shag: Swiss Tool od Victorinoxu. Nebo menší a skladnější Spirit (mám).Mně to přijde lepší než wave už kvůli nástrojům otevíratelným při zavřených kleštích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se