Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Dneska jsem skoro celej den makal na tomdle krasavci. Sice to nevyšlo úplně tak, jak sem chtěl ale aspoň vím, že to pude. Zejtra ho ještě líznu a pak šmirgly. Ve čtcrtek mně na aukru utekla malá vypalovací pec, škoda. Moh sem zejtra zakalit.

Moc pěknej tvarem mi trochu evokuje klubáka od Knife

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové díky za tu chválu! Proto sem to taky dával sem - na knife.cz by se mi v lepším případě smáli, v horším nadávali... Vono nakonec ani s tou šikovností to není tak horký, když má člověk vybavení - pilníkem bych to drbat nechtěl. To Traveller: Chci tam dát střenky ale jak tak na to koukám, takovejhle typ kudly by moh fakt existovat jen holej, nebo s nějakou omotávkou... Ale nejdřív vykalit - naflákám jich, aby se mi vyplatilo koupit vypalovací pec. Takže je to běh na dlouhou trať.

Vymejšlím si logo. :D :D :D

post-376-067925400 1326573916.jpg

Odkaz ke komentáři

Nikdo by se Ti tam ( na Knifu ) nesmál, každej, kdo to zkusil, ví, že to není žádná p...l. My, co máme volšový ruce, můžeme jen závidět.....takže klidně se tam pochlub !!!!

Vážně dobrá práce. A zkusil bych střenky a aj bez střenek. Ještě pouzdro ;)

Odkaz ke komentáři

Nikdo by se Ti tam ( na Knifu ) nesmál, každej, kdo to zkusil, ví, že to není žádná p...l. My, co máme volšový ruce, můžeme jen závidět.....takže klidně se tam pochlub !!!!

Vážně dobrá práce. A zkusil bych střenky a aj bez střenek. Ještě pouzdro ;)

No, raději budu zatím vohromovat tady, jednovokej mezi slepejma princem (viz logo). Pouzdro, pouzdro. Kožený pouzdra se mně zdaj moc country a kydex moc humpoláckej, budu to muset všechno nastudovat.

EDIT: To Sureshot: Kdybys to viděl zblízka, tak by ses poblil, je na tom ještě dost práce. Ale ten tvar se mi docela poved - nechtěně.

Upraveno uživatelem Princ Milis
Odkaz ke komentáři

Kdysi dávno tady Onion zmiňoval, že mu žádnej nožíř v ČR nedokáže udělat dva identický nože. Vůbec se tomu nedivím - když vím, co jsem chtěl a vidím, co mi z toho vyšlo...

To je pravda, nicméně to co si udělal určitě není nic za co by ses měl stydět :) Naopak :)
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...