Adam99 Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 (upraveno) Včera jsem shlédl film Američan? Tuší někdo, co používal hlavní hrdina za nůž? Díky za případné reakce. Je to SOG 16 AirSOG Upraveno 8. ledna 2012 uživatelem Adam99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 Je to SOG S16 AirSOG Super, díky moc!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Nemáte pls ještě tip na nějakej E-shop v EU? www.knifeshop.com je ve Vídni - jsou drazí, a nechali naklonovat Mkov - ale když ses ptal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Dneska jsem skoro celej den makal na tomdle krasavci. Sice to nevyšlo úplně tak, jak sem chtěl ale aspoň vím, že to pude. Zejtra ho ještě líznu a pak šmirgly. Ve čtcrtek mně na aukru utekla malá vypalovací pec, škoda. Moh sem zejtra zakalit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Dneska jsem skoro celej den makal na tomdle krasavci. Sice to nevyšlo úplně tak, jak sem chtěl ale aspoň vím, že to pude. Zejtra ho ještě líznu a pak šmirgly. Ve čtcrtek mně na aukru utekla malá vypalovací pec, škoda. Moh sem zejtra zakalit. Moc pěknej tvarem mi trochu evokuje klubáka od Knife Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Moc pěknej tvarem mi trochu evokuje klubáka od Knife Njn, takhle mi to vylezlo z ruky. To asi bude skoro nemožný, aby to vždycky něco nepřipomínalo - plus naneštěstí nejsem člověk, obdařený výtvarným talentem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 naneštěstí nejsem člověk, obdařený výtvarným talentem. Ale za to manuálně velmi zdatný vidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Fakt pěkný kousek a co dál? Nějaká šňůra nebo střenky? Nebo jen tak v kydexovém pouzdře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Milisáku, moc hezké !!!! Poklona, pane !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Dneska jsem skoro celej den makal na tomdle krasavci. Sice to nevyšlo úplně tak, jak sem chtěl ale aspoň vím, že to pude. Super, . Nechápu, že někdo může být tak šikovný a já tokové nemehlo......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Pánové díky za tu chválu! Proto sem to taky dával sem - na knife.cz by se mi v lepším případě smáli, v horším nadávali... Vono nakonec ani s tou šikovností to není tak horký, když má člověk vybavení - pilníkem bych to drbat nechtěl. To Traveller: Chci tam dát střenky ale jak tak na to koukám, takovejhle typ kudly by moh fakt existovat jen holej, nebo s nějakou omotávkou... Ale nejdřív vykalit - naflákám jich, aby se mi vyplatilo koupit vypalovací pec. Takže je to běh na dlouhou trať.Vymejšlím si logo. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Princi, můžu dostat model 00001 z 99999 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 staviam sa do rady! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Princi, můžu dostat model 00001 z 99999 ? No, de vo to, kterej bude 00001 - tydle pokusy jsou ještě daleko od vypuštění do světa. Ale jinak jó, není problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Díky, budu s tím počítat, fakt se mi to navíc líbí..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 (upraveno) Kdysi dávno tady Onion zmiňoval, že mu žádnej nožíř v ČR nedokáže udělat dva identický nože. Vůbec se tomu nedivím - když vím, co jsem chtěl a vidím, co mi z toho vyšlo... Upraveno 14. ledna 2012 uživatelem Princ Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Nikdo by se Ti tam ( na Knifu ) nesmál, každej, kdo to zkusil, ví, že to není žádná p...l. My, co máme volšový ruce, můžeme jen závidět.....takže klidně se tam pochlub !!!!Vážně dobrá práce. A zkusil bych střenky a aj bez střenek. Ještě pouzdro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 no, seriozne mne sa ten kusok paci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 (upraveno) Nikdo by se Ti tam ( na Knifu ) nesmál, každej, kdo to zkusil, ví, že to není žádná p...l. My, co máme volšový ruce, můžeme jen závidět.....takže klidně se tam pochlub !!!! Vážně dobrá práce. A zkusil bych střenky a aj bez střenek. Ještě pouzdro No, raději budu zatím vohromovat tady, jednovokej mezi slepejma princem (viz logo). Pouzdro, pouzdro. Kožený pouzdra se mně zdaj moc country a kydex moc humpoláckej, budu to muset všechno nastudovat. EDIT: To Sureshot: Kdybys to viděl zblízka, tak by ses poblil, je na tom ještě dost práce. Ale ten tvar se mi docela poved - nechtěně. Upraveno 14. ledna 2012 uživatelem Princ Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Kdysi dávno tady Onion zmiňoval, že mu žádnej nožíř v ČR nedokáže udělat dva identický nože. Vůbec se tomu nedivím - když vím, co jsem chtěl a vidím, co mi z toho vyšlo... To je pravda, nicméně to co si udělal určitě není nic za co by ses měl stydět Naopak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se