Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Jop, tak tu přesně mám, krásná vzpomínka na dětství, ale jedenáct bych za rybičku tedy nedal, i kdyby byla ze zlata :eek: Ale jako každá věc má svého kupce, to jo"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Viz Rybička: Co takhle jednu za 168 litrů?

Tadovi: hochu, mrzí mě, že přestože tě mám v ignoraci, tak jsem si přečetl tvůj poslední příspěvek. O čem h...o víš, do toho nemluv, buď tak laskav.

A 168 už vůbec ne, ježiš marjá, to je rána :oneeyed02: Ale jako je hezká, to se musí nechat, dobrá práce :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník ?po

prušvih je, že když jsem u Tebe poptával ten první, tak to je nedostupné = to je prostě naprosto úžasná záležitost, která se nedá koupit :crying_anim:

nevím jestli si už viděl tohle, ale to mě dostává opět do kolen, aneb stejný příběh= něco s tím dělej :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

prušvih je, že když jsem u Tebe poptával ten první, tak to je nedostupné = to je prostě naprosto úžasná záležitost, která se nedá koupit :crying_anim:

nevím jestli si už viděl tohle, ale to mě dostává opět do kolen, aneb stejný příběh= něco s tím dělej :smile_anim:

Paradny Bowie od MT, keby si tu nepridal tu Cobru, tak ani vobec neviem, ze takuto verziu cepele robia. Trodon vyzera paradne !!

Odkaz ke komentáři

Jak k ničemu?!?

Každej správnej muž od Divoký Orlice má u sebe nůž, minimálně jeden a basta. :smile_anim:

Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory, ale to je tak všechno co se s tím dá dělat.

Je krásnej, má už kabátek?

BTW o víkendu jsem byl v Rokytnici, v hotelu Rokytenka byly bramborákový hody, houby u Kunvaldu nerostly, vod Páchy jsem pořídil kefír, v neděli krátkej vejšlap z Mezivrší na Pěticestí do bufetu horský služby přes bunkry, inverze jak prase... krása nesmírná....jo, kabátek má rustikální

post-1551-029754000 1351112560.jpg

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

Od zítra do neděle přebírám službu na hranici.

V sobotu pravděpodobně účast na Hubertově jízdě(pasivní).

V plánu údolí Záhorského potoka s návštěvou kříže předků a zapálení svíčky.

Kabátek pěkně pasuje, nůž je potřeba pravidelně větrat a impregnovat slaninkou a pod... :clap:

edit: s těma hodama taky mohli tejden počkat.. :sad01_anim:

Upraveno uživatelem horal
Odkaz ke komentáři

Je to tak- Mikov těžce zaspal. Microtech stihl okopírovat a vyrobit nůž, do kterého Mikov tlačím už 12 let. Je fakt, že za tu dobu se kvalita zvedla, začali používat RWLku a damasteel, ale konstrukce je pořád stejná. Na běžné použití OK, ale nože v dnešní době vypadají a jsou konstruovány jinak. Nakonec sice mají dva prototypy, ale Microtech je předběhl.

rwl_proto1.jpg

...

Ten je super, do toho bych hned sel :clap: . Trochu mi tvarem rukojeti pripomina noze od Paula Panaka, ktere se mi hodne libi, a podobne jako tento by melo vypadat asi i jeho nove OTF...

vand2.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník ?po

Neodolal som Microtechu Whaleshark, ked tu spravil YPO take promo :D. Paradny kudel, spracovanie na top urovni..

sem koukal že mi zmizel :D

mimochodem dost mě baví tohle i když ten test nevím nevím, ale kdo by s tim kácel stromy že jo ? :)

https://www.youtube.com/watch?v=9Cm_4HOPwdw&feature=player_embedded

Upraveno uživatelem ?po
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Kde se dají sehnat samotné šroubky na stažení kydexového pouzdra pro Esee 4? Jeden jsem ztratil a se jen se 3 šroubkama místo 4 to vypadá nahovno... Nikde jsem nehledal a nic mě nenapadá.

Nemyslím ty dlouhé pro ty klipsny na molle vazbu, ale ty samotné krátké co drží pohromadě pouzdro. Díkes.

Odkaz ke komentáři

Kde se dají sehnat samotné šroubky na stažení kydexového pouzdra pro Esee 4? Jeden jsem ztratil a se jen se 3 šroubkama místo 4 to vypadá nahovno... Nikde jsem nehledal a nic mě nenapadá.

Nemyslím ty dlouhé pro ty klipsny na molle vazbu, ale ty samotné krátké co drží pohromadě pouzdro. Díkes.

Skus najst v okoli nejake brasnarske/sedlarske potreby, pripadne tu -link.

Odkaz ke komentáři

sem koukal že mi zmizel :D

mimochodem dost mě baví tohle i když ten test nevím nevím, ale kdo by s tim kácel stromy že jo ? :)

https://www.youtube.com/watch?v=9Cm_4HOPwdw&feature=player_embedded

Pekny sekáčo-krájač, na mna to uz je dost divoke na styl "zombie hunters" :D. Pokukujem po Socom Elite este, cepel ma poctive 4" a vaha neni tak tragicka. Akurat je nejak vypredany za tie "ludovejsie" ceny.

Upraveno uživatelem lac1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...