Slim_brno Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 Horhe: je to sice úplně jinej level a zadání... ale klidně bych si potunil Kershaw Speedform k dokonalosti.... když trochu "wow efekt" tak mě zaujalo CRKT Ikoma Sampa Slim_Brno: hele jak hodnotíš ten Speedform?? Mě leží v hlavě imrvére... Stojí ELMAX za to nebo je to přifouknutá bublina?? Pouštět do světa Foxe nechci, jako pracant se vždycky hodí a jako slušnáka mít Kershaw a přehazovat se mi nechce... pak je tam ještě Kershaw poloautomaty, CRKT M21čky- titan, tanta z toho by se jeden pos... kdybych měl na tanto Sebenzu tak to přehazování testnu, ale takhle... Tanto Sebenzu nebrat, když tanto tak Umnumzaan. Jestli se někdy potkáme, rád ti ho ukážu Elmax netuším, nikdy jsem ho neměl a nějak to jde mimo mě. Na to budou fundovanější na knife.cz. Ale zrovna ten Speedform imho trochu vychází z Des Horns a ten je, podle mě, víc kulervoucí, i když o něco dražší. http://www.noze-nuz.com/spyderco/SC153GP.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 speedform mi dorazi pozejtri tak pak poreferuju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 Tanto Sebenzu nebrat, když tanto tak Umnumzaan. Jestli se někdy potkáme, rád ti ho ukážu Elmax netuším, nikdy jsem ho neměl a nějak to jde mimo mě. Na to budou fundovanější na knife.cz. Ale zrovna ten Speedform imho trochu vychází z Des Horns a ten je, podle mě, víc kulervoucí, i když o něco dražší. http://www.noze-nuz....rco/SC153GP.php aha, ja tyhle vody moc nesleduju, měl sem za to že sebenza je vrchol ledovce na knife.cz už jsem něco četl... někdo to chválí, někdo samo že, to není nic kosmickýho, ale příjemnej materiál to je... takže asi časem stejně okusím to spyderco ve mně vyvolává smíšené pocity, ty střenky a klip podle mě nic moc... ale je to první spyderco co vidím, který bych si dokázal představit doma... a to mám Enduru, Delica, Tenaious atd nakoukaný hodiny a tahle značka jde prostě tvarem totálně mimo mě zrno: tak hurááá pak napiš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 aha, ja tyhle vody moc nesleduju, měl sem za to že sebenza je vrchol ledovce na knife.cz už jsem něco četl... někdo to chválí, někdo samo že, to není nic kosmickýho, ale příjemnej materiál to je... takže asi časem stejně okusím to spyderco ve mně vyvolává smíšené pocity, ty střenky a klip podle mě nic moc... ale je to první spyderco co vidím, který bych si dokázal představit doma... a to mám Enduru, Delica, Tenaious atd nakoukaný hodiny a tahle značka jde prostě tvarem totálně mimo mě zrno: tak hurááá pak napišMimo mě taky, pavouky nemám rád. Ale ten tvar mi ho připomněl...No vrchol ledovce - jak se to vezme. Ale Umáč je radost... http://www.mujnuz.cz/noze/zaviraci-noze/chris-reeve-umnumzaan-tanto/ Ale v tantu jich, pravda, moc není A se starým čepem teď už kór... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimmyTulip Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 Pánove, víte jakej je nejlepši nůž na přežití? ...... Mimochodem ja jsem si teď udělal malou radost poměrně levnym Gerberem Gator ( http://www.armed.cz/nuz-gerber-gator-drop-point-154cm-hladky/d-88098/), tak jsem na něj zvědavej, zatím to vypadá moc pěkně .... taky teď ještě pokukuju po tomhle http://www.noze-nuz.com/fallkniven/FN53.php , hrál jsem si s ním u svýho dědy a jako paráda :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 No, nejlepší je ten, kterej máš u sebe a ne doma ve vitríně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 Pánove, víte jakej je nejlepši nůž na přežití? ...... SAS tvrdí, že pokud máš nůž tak se jedná o táboření... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimmyTulip Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 No Tada to uhodl, nejlepší je ten, co máš u sebe. V tom pripade SAS na svych misich asi tabori, protoze ty noze s sebou nosi :-P ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 (upraveno) Dnes v kapse na klipu Ontario RAT 1. Zpracoval dva kamiony fólií, streček, plastpásek a kartonů a přes to, že se vše sr.a.lo (Parkison - co se může podělat, to se podělá), je i teď dostatečně ostrý, by propadl novinami. A 10.000 kg těžká mašina za téměř 300 k? je ve druhém suterénu. Zlatý krysák od http://www.knifeworks.com/ Doplnění o dotaz: váš názor na tento EDC?http://www.knifeworks.com/benchmade551-1302griptilians30vstonewashlightgraynorylgtxplainedgeknifeworksexclusive.aspx Upraveno 6. prosince 2012 uživatelem kejklik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimmyTulip Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 kejklik: Máš nějaké zkušenosti s nakupováním z tohoto shopu? http://www.knifeworks.com/Jak je to tam s poštovnym a připadnym clem či DPHčkem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2012 kejklik: myslím že Griptilian je dobrej, velikostně, tvarem tak akorát a S30V mám v povědomí jako dobrou ocel...myslim že snow si ho koupil jako první nůž v nějaké limitce JimmyTulip: z vlákna o nožích na jiném foru vím že z Ameriky, možná dokonce z knifeworks objednávají a chce to slevy, víc kusů... pošta ze států mám dojem standartně kolem 30 usd a celníci to berou vše.... dph i clo... takže už to chce rozmyslet co a jak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2012 kejklik: Máš nějaké zkušenosti s nakupováním z tohoto shopu? http://www.knifeworks.com/Jak je to tam s poštovnym a připadnym clem či DPHčkem? Zasílání bezproblémové, do zahraničí posílají při objednávce nad 100 USD. Přikládají fakturu s platnými cenami, takže k ceně česká DPH, clo je 0. Pro nás mimopražské si ještě pošta počítá 180 Kč (?) za celní řízení. Poštovné kolem těch 30 baků + cca 5 USD za každou libru nad nějakou váhu.Pokud se kupuje víc kusů jednoho zboží, dávají slevu. Já před časem 8 kusů RAT 1 s oranž kabátkem a černěnou čepelí (jejich exklusiv) za cenu sedmi kusů. Při akcích nebo u zajímavých kousků vyšší kategorie je rozdíl ceny US - Česko tak dramatický, že se pořád vyplatí koupit u Knifeworks. Chce to porovnat cenu např. s NožeNůž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 Celní řízení je 96 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 Celní řízení je 96 Kč.Já vyždycky platím 180 Kč. BTW Pokorný zatím neodpověděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Zkontaktuj Milana přes Knife.cz - je tam moderátorem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 Tak prozatím jsem se vyprdl na nějakou voňafku s karbonem, i na ručně dělanej nožík a pořídil jsem si HESTa jen tak pro začátek. (Díky za tip YPO). Jelikož jsem neměl šanci si ho takhle rychle někde ošahat, tak jsem vzal z druhý ruky, abych při následnym prodeji tolik netratil Těšil jsem se moc a zatím mám radost velikou, ale je mi jasný, že to je začátek dlouhý cesty. BTW, nevíte někdo, kde se dá sehnat ten skull tool? Na stránkách výrobce to samostatně neprodávaj.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 Tak prozatím jsem se vyprdl na nějakou voňafku s karbonem, i na ručně dělanej nožík a pořídil jsem si HESTa jen tak pro začátek. (Díky za tip YPO). Jelikož jsem neměl šanci si ho takhle rychle někde ošahat, tak jsem vzal z druhý ruky, abych při následnym prodeji tolik netratil Těšil jsem se moc a zatím mám radost velikou, ale je mi jasný, že to je začátek dlouhý cesty. BTW, nevíte někdo, kde se dá sehnat ten skull tool? Na stránkách výrobce to samostatně neprodávaj.. Kde sehnat tu obludnost nevím, ale čep v případě potřeby jde myslím (nejsem si ale jistý) povolit z druhé strany torxem a šroub na klipu kleštěma, pokud máš dva šrouby (normální a rozbíječ skel) jinak je to k ničemu = bych to nesháněl, "pokud to chceš jenom aby jsi to měl" je to parádník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 Právě že to chci, jenom abych to měl Hezkej obrázek. Jsem zvědav, jak se ta D2 bude brousit. Zatím se na kameni učím, ale všechny kuchyňáky pěkně holí a žena z toho vůbec nemá radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 Právě že to chci, jenom abych to měl Hezkej obrázek. Jsem zvědav, jak se ta D2 bude brousit. Zatím se na kameni učím, ale všechny kuchyňáky pěkně holí a žena z toho vůbec nemá radost Blbě , ale ocel je to dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 Dneska jsem prolezl nový katalog Spyderco a padnul mi do oka Centofante Memory. Co na něj říkáte, myslíte že by se líbil ženský jako dárek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se