Onisan Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2008 tak juentak z hlavy.. nějaká Spyderco (z toho tři verze Police), Black Bear od Cold Steel (původní verze)to khukri, a nějaké další one handy, pár CRKTéček a pod. Vždycky kdž pak potřebuju někomu dát prezent tak šáhnu po kudle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2008 tak juentak z hlavy.. nějaká Spyderco (z toho tři verze Police), Black Bear od Cold Steel (původní verze)to khukri, a nějaké další one handy, pár CRKTéček a pod. Vždycky kdž pak potřebuju někomu dát prezent tak šáhnu po kudle Vyzk oušel jsi někdy mini skirmishe, po kterém pošilhávám,ačkoliv jinak dávám přednost hand made před fabrikou?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2008 Vyzk oušel jsi někdy mini skirmishe, po kterém pošilhávám,ačkoliv jinak dávám přednost hand made před fabrikou?? Jasně... pokud ti sedne ruce... proč ne. Já dávám zase přednost fabrice před hand made... Prostě si vyberu model který mi přesně sedí a hotovo. nemám rád takové to:" Tady to ještě takhle...." "a jak jsem říkal že to chci takhle, tak to znamenalo, že mi jde o tohle"... Prostě žádný nožíř mi nikdy nevyrobil nůž PŘESNĚ jak jsem chtěl. V nepřeberné nabídce nožů co se jich po světě vyrábí jsem si prostě vždycky vybral Samozřejmě, asi jsem měl výhodu, že do doby co jsem se jim hooodně věnoval jsem měl v ruce asi veškerou světovou produkci co stojí alespoň za zmínku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2008 Conrad: proč ne hned normálního skirmishe? Je dost placatý a do džín jako EDC-skládací-kosa jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBÁK Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2008 (upraveno) Conrad: proč ne hned normálního skirmishe? Je dost placatý a do džín jako EDC-skládací-kosa jde. Tak, tak, máš recht. Conráde, kup normála, a nejlíp přímo z US, u nás za něho chtějí přespříliš, nemravně peněz. Jediný, co se mě u tohoto mini i normal nože nelíbí, je ta vlna na čepeli, blbě se to brousí, i když ocel S30V, není potřeba při běžném používání brousit denně, že. Motivační fotky zde: http://www.noze-nuz.com/benchmade/bm630t.php Tady ho můžeš koupit( prodejce je spolehlivej) : http://cgi.ebay.com/BENCHMADE-630-Skirmish...1QQcmdZViewItem Upraveno 7. srpna 2008 uživatelem BUBÁK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 8. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2008 Posílám pár fotek - na běžné nošení multi Victorinox, multi Gerber moc nenosím, je kvalitní a bylo levné, ale ne moc praktické, koupil jsem ho místo klasiky Lathermann Multitool, kterýjsem měl 10 let a nedávno mi ho ukradli (už ho bohužel nevyrábí). No a z normálních vyskakovací česká klasika, kterou jsem koupil v roce 1980, malinký Gerber, o něco větší super Spyderco (mám ho od roku 1992, používám často a je jako nový, bez náznaků vůle či jiného opotřebení). No a večer do města, když se mi nechce nosit něco dalekonosnějšího, bojovka Gerber navržená plukovníkem Rexem Applegatem, instruktorem amerických speciálních jednotek. Na fotce to nevypadá, ale je to macek, přitom lehký, nádherně vyvážený, skvěle se otevírá i zavírá jednou rukou, úžasně se drží a velmi rychle lze měnit jeho polohy v ruce, nemá chybu. Je i s pouzdrem na opasek, nosím ho ve vodorovné poloze kde je vytažení a otvření úžasně rychlé - vlastně jen tak přejedete rukou kolem kapsy zezadu dopředu a najednou v ní máte něco z čeho jde celkem strach..:-))) Mám ho 10 let, tehdy stál 3500,-, dnes - nepatrně vylepšený - stojí přes 4000,-, takže slušná investice. Používám ho i na běžné věci, mám ho v ruce hooodně často a nemá po té době ani náznak opotřebení. Mám ještě pár obyčejnějších kousků, ale ty nestojí za řeč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2008 (upraveno) Copak je tohle za hracku? Upraveno 14. srpna 2008 uživatelem afrikab Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2008 (upraveno) Na eBay jsem nasel tohle: http://cgi.ebay.com/The-Dark-Knight-Joker-...S:B:SRCH:US:101 Ale nejak se me to nezda.... Upraveno 14. srpna 2008 uživatelem afrikab Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2008 Tak uz to vim, je to Dalton Cupid OTF - http://216.71.158.68/webcat/cupiditfnew.shtml Jen nechapu, co je na nem tak draheho.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2008 (upraveno) taky nechapu Idealni pro nejakeho hrdloreza....jako byl Joker: A tady jeste neco: http://www.daltoncombat.com/PG1.html Upraveno 15. srpna 2008 uživatelem afrikab Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
INA Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2008 ........ Jen nechapu, co je na nem tak draheho.... Ja hlavne nechapu k cemu by mne to mohlo byt dobry, ja jsem si nikdy nepotreboval ukrojit chleba tak rychle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2008 Ja hlavne nechapu k cemu by mne to mohlo byt dobry, ja jsem si nikdy nepotreboval ukrojit chleba tak rychle... Jsi asi jeste nezazil poradny hlad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 20. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2008 Tom Brown Tracker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2008 JonhDoeX: efektní věcička, podle mě jí na vrchol dostal film, je trochu přehnaná. Na druhou stranu mě se tyhle blbiny líběj, takovej Bílej medvěd je hezká lopatička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2008 To je ta kudla z "The Haunted"???? Sayoc escrima??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 23. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2008 (upraveno) Ano je z filmu The Hunted z roku 2003. Tam ale nebyl pouzitej ten model z obrazku firmy TOPS. Upraveno 23. srpna 2008 uživatelem JohnDoeX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TNK Odesláno 23. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2008 muj nuž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2008 POZOR VŘELE DOPORUČUJI http://www.knife.cz/Knifecz/tabid/36/ctl/D...42/Default.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 9. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2008 Před časem jsem si pořídil Spyderco Tenacious. Super nůž, nosím ho pořád s sebou, nechápu jak jsem mohl žít bez nože.... Když byl nový, byl ostrý jako břitva, ale postupem času už to není ono (přesto, že s ním řežu jen běžné věci, žádná divočina). Poradí někdo laikovi jak ho jednoduše nabrousit (a nezprasit): nikdy jsem to nedělal, nemám žádné zkušenosti ani nástroje. Budu vděčný za stručný popis broušení a info jaký vhodný brousek zvolit a kde ho lze koupit (případně odkaz). Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hruskovica Odesláno 9. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2008 Tady najdes brousky a taky je tam neco o brouseni http://www.noze-nuz.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se