Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Ja si koupil brousici sadu Triangle od Spyderca a naprosta spokojenost. Doma jsem nabrousil svechny neze co jsem nasel a jednou jsem zaskocil i ke kamaradovi:)

Jednoduche a funkcni. I kdyz cena se mi taky moc nelibila, nelituju. Soucasti je i vyukove DVD (vypada jako porad z teleshopingu), kde se clovek dozvi, ze se tim da brousit temer cokoliv. Od nozu, pres nuzky az po klesticky na nehty.

bezkonkurenčně nejlepší, blbuvzdorná, lemplvzdorná sada... Mám jí také již mnoho let... :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V čem ti nevyhovuje?

Pri beznem krajeni cehokoliv (salam, chleba, spekacek, rajce, okurek) me prijde jako nejlepsi rovne ostri, jako je u obycejneho kuchynaku.

Ale jinak naprosta spokojenost, v ruce sedi vyborne, kvalita zpracovani vynikajici a otvirani palcem je taky vychytane.

Odkaz ke komentáři

Jak dojde, napisu zkusenosti. Ted mam Spyderco Native a nevyhovuje mi na nim zaoblene ostri. Tak budu menit.

Urcite napis svoje zkusenosti, vypada to na dalsi nuz :)

Ja jsem svoji Delicu 4 s kombinovanym ostrim dopnil modelem Tenacious s normalnim ostrim a spokojenost.

Upraveno uživatelem JohnDoeX
Odkaz ke komentáři

Taky me zaujal :)

Tak uz jej mam doma: SOG Twitch XL Swat - Black Handle. Zatim jsem si s nim nakrajel jen kolac, ale i tak se mi ostri z ocele AUS8 zda oproti CPM-S30V (Spyderco native) jakoby vice ze zeleza. CPM-S30V me pripada tvrdsi, ale jakoby subjektivne krehci.

Zpracovani na jednicku, vule tam jsou, ale pri beznem pouziti si jich clovek ani nevsimne. Vystrelovani funguje bezvadne, pojistka taky. Drzi se dobre, ale 100% ergonomie to neni. Ostatne to u relativne tenkeho a celokovoveho drzadla snad ani udelat nejde.

Muzu doporucit, i kdyz vytky se najdou. Ovsem pri tisicovce vcetne postovneho bezkonkurencni.

post-520-1222200074.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...