Onisan Odesláno 11. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2008 Ja si koupil brousici sadu Triangle od Spyderca a naprosta spokojenost. Doma jsem nabrousil svechny neze co jsem nasel a jednou jsem zaskocil i ke kamaradovi:) Jednoduche a funkcni. I kdyz cena se mi taky moc nelibila, nelituju. Soucasti je i vyukove DVD (vypada jako porad z teleshopingu), kde se clovek dozvi, ze se tim da brousit temer cokoliv. Od nozu, pres nuzky az po klesticky na nehty. bezkonkurenčně nejlepší, blbuvzdorná, lemplvzdorná sada... Mám jí také již mnoho let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sety Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2008 Moje srdcova znacka je Spyderco a momentalne Military rovne ostri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2008 Moje srdcova znacka je Spyderco a momentalne Military rovne ostri Dobrá volba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2008 Ja ted po shlednuti posledniho dilu Dr. House neodolal vystrelovaku SOG Twitch XL. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2008 A co říkáte těmhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2008 Blbě se nosej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2008 SOG Twitch XL. Taky me zaujal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2008 Taky me zaujal Jak dojde, napisu zkusenosti. Ted mam Spyderco Native a nevyhovuje mi na nim zaoblene ostri. Tak budu menit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2008 Jak dojde, napisu zkusenosti. Ted mam Spyderco Native a nevyhovuje mi na nim zaoblene ostri. Tak budu menit. V čem ti nevyhovuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2008 Taky by mne zajímalo???? Nač ho vůbec používáš??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2008 Tady jsou fotky, některé stojí za prohlédnutí pro ty co mají rádi nože. http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&...osts&t=3606 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2008 V čem ti nevyhovuje? Pri beznem krajeni cehokoliv (salam, chleba, spekacek, rajce, okurek) me prijde jako nejlepsi rovne ostri, jako je u obycejneho kuchynaku. Ale jinak naprosta spokojenost, v ruce sedi vyborne, kvalita zpracovani vynikajici a otvirani palcem je taky vychytane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2008 (upraveno) Jak dojde, napisu zkusenosti. Ted mam Spyderco Native a nevyhovuje mi na nim zaoblene ostri. Tak budu menit. Urcite napis svoje zkusenosti, vypada to na dalsi nuz Ja jsem svoji Delicu 4 s kombinovanym ostrim dopnil modelem Tenacious s normalnim ostrim a spokojenost. Upraveno 18. září 2008 uživatelem JohnDoeX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2008 Na knife.cz me v posledni dobe nejvic zaujal tenhle nuz: http://www.knife.cz/Knifecz/Recenze/tabid/...39/Default.aspx Tvorba dvojice Dohnalu samozrejme taky: http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&...m=122083#122083 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 Taky me zaujal Tak uz jej mam doma: SOG Twitch XL Swat - Black Handle. Zatim jsem si s nim nakrajel jen kolac, ale i tak se mi ostri z ocele AUS8 zda oproti CPM-S30V (Spyderco native) jakoby vice ze zeleza. CPM-S30V me pripada tvrdsi, ale jakoby subjektivne krehci. Zpracovani na jednicku, vule tam jsou, ale pri beznem pouziti si jich clovek ani nevsimne. Vystrelovani funguje bezvadne, pojistka taky. Drzi se dobre, ale 100% ergonomie to neni. Ostatne to u relativne tenkeho a celokovoveho drzadla snad ani udelat nejde. Muzu doporucit, i kdyz vytky se najdou. Ovsem pri tisicovce vcetne postovneho bezkonkurencni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 A jeset par dokazu z youtube: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uwe.T Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 Ja osobně preferuji UTONa...a na broušení arkansaský kámen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 SOG Twitch XL Swat - Black Handle. Kde jsi ho koupil? Diky za odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2008 Kde jsi ho koupil? Diky za odpoved http://stores.ebay.com/ncpms-online - sice nebere pro pro mimoamericke PayPal, ale je spolehlivy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2008 afrikab: Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se