Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Tak dneska jsem si byl pro Spyderco Navaja, myslel jsem že tim zaženu hlad po novém noži, až prodám to ZT 0200...
Najednou mám na prodej nože dva a jediné co se mi líbí je Spy Vallotton Subhilt.... skončím jak s hodinkama, zůstaly mi Gs z r. 92....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych to viděl spíš na nějakej gentleman nůž .

evy4etyd.jpg

Jinak třeba Petr Hofman dělá nože, které by se na takovou limitku také hodily. Jeho nože jsou vyloženě šperky.

http://hferrum.com/noze/zaviraci-noze/

To je moc hezkej nůž. Co to tak stojí, třeba konkrétně ten na obrázku ? 

Odkaz ke komentáři

13.4. 2014 je v Praze prodejní výstava nožů, kde si je můžete osahat a vyzkoušet- tedy až na prodejce Spyderec-ten je značně nervózní , když mu na to někdo šmatlá.  Byl jsem tam dvakrát a paráda, vybral jsem si. Vřele doporučuji navštívit a vyzkoušet.

http://knife.cz/Knifecz/tabid/36/ctl/Details/mid/381/ItemID/372/Default.aspx

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem si hrál a dělal malé poprvé píšťalku s pomocí Pohl Force Mike One Outdoor a velice mile mně překvapil,jak se s ním dobře pracovalo.

Já si momentálně nechávám dělat nůž na zakázku,čepel D2,střenky buvol,pojistka triadlock-viz foto.

Jinak se mi hrozně líbí tento damaškový nůž s baskitskou pojistkou.cena je něco kolem 6000Kč včetně pouzdra ;)

Odkaz ke komentáři

Ještě se zeptám....máte někdo zkušenost s elektrickými brousky ? Potřeboval bych něco na tu ZT0300 a s tím Spydercem nedosahuji výsledků, jaké bych si přál..

elektrický brousek podle mě bude moc agresivní a když bude nějaký lepší tak bude stát ranec...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

Nozik, ktery u me travi nejvic casu v kapse i mimo ni! :-) (Jedna se o model MAT.es z materialu bohler N690, strenky G10 a ocel od nozire Mata.) Radeji mam zaviraci, nez pevne, ale kazdy ma svy pro a proti. Do mestske dzungle rozhodne zavirak. :-)

post-25577-0-77964900-1396892800_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...