FrantisekH Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 ale myslim že to není špatný nápad, kdyby se šlo do malého zavíráku nebo multifunkčního nože typu vicronox do ceny 1000,- Kč bych se k vám i přidal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 Mě by se líbila nějaká ruční práce, s cenovkou +/- 5.000 CZK Ten nůž od BW co se vyráběl minule je fakt super, ale 10kKč je už fakt dost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 Myslím, že třeba tento nožíř http://m.praporknives.com by byl vhodný člověk na takovou zakázku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 Tomáši, tak to už je mimo moje možnosti a potřeby... tak přeji hodně štěstí při při tažení za limitkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 Myslím, že třeba tento nožíř http://m.praporknives.com by byl vhodný člověk na takovou zakázku. Mě se o něj líbí třeba toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 (upraveno) K takej limitke by som sa urcite pridal. A 10k nie je za rucne robeny noz vela, to mi verte Upraveno 7. dubna 2014 uživatelem laurin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 Já bych to viděl spíš na nějakej gentleman nůž . Jinak třeba Petr Hofman dělá nože, které by se na takovou limitku také hodily. Jeho nože jsou vyloženě šperky. http://hferrum.com/noze/zaviraci-noze/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 Tak dneska jsem si byl pro Spyderco Navaja, myslel jsem že tim zaženu hlad po novém noži, až prodám to ZT 0200...Najednou mám na prodej nože dva a jediné co se mi líbí je Spy Vallotton Subhilt.... skončím jak s hodinkama, zůstaly mi Gs z r. 92.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 Já bych to viděl spíš na nějakej gentleman nůž . Jinak třeba Petr Hofman dělá nože, které by se na takovou limitku také hodily. Jeho nože jsou vyloženě šperky. http://hferrum.com/noze/zaviraci-noze/ To je moc hezkej nůž. Co to tak stojí, třeba konkrétně ten na obrázku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 To na obrázku je Mnandi od Chrise Reevse a podle druhu dřívka na střenkách se dá sehnat už od 375 USD (+ pošta a případné DPH a clo). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 http://www.mujnuz.cz/noze/zaviraci-noze/chris-reeve-mnandi-gabon-ebony/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 Taky tady kdysi probihala limitky na noze z dilny mistniho clena HCIQ :-) Tam taky padaly zajimavy namety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 Aj aj aj, tak odkaz na stránky Petra Hofmana jste sem určitě dávat neměli teďka budu zase přemýšlet o tom, že to Mcust nebude.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 Ještě se zeptám....máte někdo zkušenost s elektrickými brousky ? Potřeboval bych něco na tu ZT0300 a s tím Spydercem nedosahuji výsledků, jaké bych si přál.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasprik Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 13.4. 2014 je v Praze prodejní výstava nožů, kde si je můžete osahat a vyzkoušet- tedy až na prodejce Spyderec-ten je značně nervózní , když mu na to někdo šmatlá. Byl jsem tam dvakrát a paráda, vybral jsem si. Vřele doporučuji navštívit a vyzkoušet. http://knife.cz/Knifecz/tabid/36/ctl/Details/mid/381/ItemID/372/Default.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 Dnes jsem si hrál a dělal malé poprvé píšťalku s pomocí Pohl Force Mike One Outdoor a velice mile mně překvapil,jak se s ním dobře pracovalo.Já si momentálně nechávám dělat nůž na zakázku,čepel D2,střenky buvol,pojistka triadlock-viz foto.Jinak se mi hrozně líbí tento damaškový nůž s baskitskou pojistkou.cena je něco kolem 6000Kč včetně pouzdra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 Ještě se zeptám....máte někdo zkušenost s elektrickými brousky ? Potřeboval bych něco na tu ZT0300 a s tím Spydercem nedosahuji výsledků, jaké bych si přál.. elektrický brousek podle mě bude moc agresivní a když bude nějaký lepší tak bude stát ranec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 To mě by měl přijít od Petra Hofmana tento )) Jinak čekačka je pěkně dlouhá )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 Nozik, ktery u me travi nejvic casu v kapse i mimo ni! :-) (Jedna se o model MAT.es z materialu bohler N690, strenky G10 a ocel od nozire Mata.) Radeji mam zaviraci, nez pevne, ale kazdy ma svy pro a proti. Do mestske dzungle rozhodne zavirak. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 bedja je to presne ako hodinky len hodne lacnejsie haha. ak zacnes sebenzou tak to je ako rolex medzi hodinkami takze neurobis zle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se