Bullet Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 Kouknu na ten Buck, chtel by spíše s assist...diky kluci za dosavadni tipy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 Ked mas fliper a loziska, netreba assist.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 Buck není titan a jako edc mě přijde tlustej do kapsy od džin... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 Ked mas fliper a loziska, netreba assist..Aha, to jsem nevěděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 Tam je potom assist uplne zbytocny - cepel lieta lahucko.. To mam na ZT 0560 a 0801 bola este lepsia - mala tazsiu cepel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Znate nekdo tento model, je dobry, kvalitni, cena je ok?http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=54&g=posts&t=24274 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Po tomto uz dlhsie pokukujem.. BM je solidn a firma, S30V maju zmaknutu, a k tomu Ti framelock.. Podla mna s nim chybu neurobis.. Este si jukni rozmery, ked ti Buck prisiel "tlusty".. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Kouknu na to diky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaja Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 A co tenhle flipper,Boker plus Kwaiken Titanium hm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 A co tenhle flipper,Boker plus Kwaiken Titanium hm?tvar čepele mě úplně nebere, ale je krásné, co to stoji a kde se to da koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaja Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Sám jsem nad ním dost uvažoval. Koukal jsem na něj na BladeHQ a cena kolem 100 babek, když přičteš dph, tak by jsi se měl do tý trojky vejít.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Tak jsem dneska pořídil CRKT Mah Eraser v lack verzi.V akci u Šulce.Jsem zvedav jaký bude cena na nem byla super a vetsinousi zen nůž dost chválí.Nemáte jej někdo popř. Zkušenosti s ním.díkyhttp://www.noze-nuz.com/crkt/CR8900K.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Ten je super, budes spokojny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 huhu4d díky,já si myslel že nebude špatný.Líbí se mi už delší dobu a kvalita je prý velmi dobrá.Mněl jsem Leathermana charge ale bohužel jsem jej stratil a zaroven s nim ještě jeden dobrý zavírák.Mněl jsem ZT,Spyderca,BM,Fallkniven celkem už jsem vystřídal dost nožů.Ale nakonec mi doma zůstal jen Bolo od Blacka,Swamp Rat rodent 4 a bojový integrál od Poka.Zavírák potřebuji jako sůl a už se mi do toho nechce moc investovat vzhledem k tomu že jsem ted dva celkem dražší stratil.CRKT jsem ještě nemněl tak třeba to bude super kudla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 No za tie prachy ho treba zobrat. Ta cena je vyborna. Ja uz som objednal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Na slovenskom.noziarskom fore je teraz zt561 za 110euro. Ale to uz je vacsi nozik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 (upraveno) Myslim, ze je to 560ka a bolo by to aj tu, ale este nedozrel ten spravny cas Upraveno 24. července 2014 uživatelem kilosunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 (upraveno) Na slovenskom.noziarskom fore je teraz zt561 za 110euro. Ale to uz je vacsi nozik... Viděl jsem ho tam, ale co skočilo to euro nahoru tak všechno ze Slovenska stojí děsnej majlant :-) Bejt EURO za 25,- jako vloni tak bych ho dnes vzal :-) Upraveno 24. července 2014 uživatelem Tomas_2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 ....kucí, dávejte sem pls i linky, jak to mám hledat? DěkujiWww.knife-life.sk. user kilosunky predava. Je regnuty aj tu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Myslim, ze je to 560ka a bolo by to aj tu, ale este nedozrel ten spravny cas Ahaaa sorry. Tak som si nevsimol ze si uz odpisal . Zoberte ho dakto lebo mna kara.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se