Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kluci, umel by mi nekdo poladit nůž Buck Vantage Pro? Jde mi hlavne o vylepseni chodu - tzn. dat nejake lepsi podlozky, nebo vylestit, promazat, apod. Urcite se revanšuju. Diky.

Skus na knife napisat bud hanesovi, pripadne donymu (ale neviem ci ma vybavenie na podlozky), takze asik by musel objednat..
Odesláno

Este mi napada "hamon" z knife - on riesil fosforbronzove podlozky na Liona SR1, tak mozno dokaze aj ine.. Okrem tychto, co som uz odporucil, mi nikto ochotny uz nenapada (a hanesa som odporucal, lebo mna do prd*le neposlal :D )

Odesláno

nějak jsem na toto téma zavítal náhodou před týdnem a napadlo mě že vlastně k práci a všeobecně by se mně hodil nějaký multifunkční nástroj.. Pročetl jsem desítky článků a recenzí a teď jsem trackoval USPS a už na mě na pokoji čeká Leathermat Charge TTi Andoized edition Sapphire blue z S30V. Těším se jak malé děcko na Vánoce  :newyear:  ještě ale 5h v práci, sakra asi se nedočkám  :death:

Návštěvník cecil
Odesláno

Ahoj dneska mi muj synek našel půl roku ztracený Leatherman charge tti na zahradě pod verandou.Pořád jako nový perfektní kleště.Všem mohu jen doporučit.

Odesláno

Tak jsem se dočkal, je skvělý  :guitar:  

jen už byla tma když jsem ho fotil mobilem, tak fotky mohly být lepší, o víkendu musím udělat nějaké lepší, vyrazím někam do přírody  :)

Odesláno

Tak jsem se dočkal, je skvělý  :guitar:  

jen už byla tma když jsem ho fotil mobilem, tak fotky mohly být lepší, o víkendu musím udělat nějaké lepší, vyrazím někam do přírody  :)

post-32165-0-12333700-1414075758_thumb.jpg

post-32165-0-99393100-1414075760_thumb.jpg

post-32165-0-91393100-1414075763_thumb.jpg

Odesláno

Já jsem koupil kamarádovi k zítřejším padesátinám SURGE. Chtěl jsem pro něj WAVE, ale on má dva metry, tak si myslím, že ten surge bude lepší. Doufám, že z toho bude mít radost.

Odesláno

no nosím ho dneska v práci v pouzdru na pásku, jsem docela v pohybu a nijak mi nepřekáží :) uvidíme co časem - samozřejmě teď jsem ve fázi velkého nadšení, takže na něm nevidím žádný zápor.. Ale myslím že je to individuální, někomu vadí těžké hodinky, těžké boty, těžký mobil a nevím co ještě dalšího, já třeba ani s jedním problém nemám, naopak mám rád když cítím že mám na ruce hodinky, nebo jakýkoliv předmět když má svoji váhu, odlehčené věci na mě působí prostě nejistě...

Odesláno

Gratuluju, skvela vecicka. Ja dostal loni od brachy Wingman, ten ma myslim kolem 200 g a prijde mi to dost a mam ho stabilne v aute, pripadne v batohu, do kapsy mi prijde tezky. Ale v pouzdre na pasku si to dovedu predstavit v pohode. 

Dneska jsem vystrachal ve fotaku z dovoleny svuj Bechmade 707 a Doug Ritter rsk mk1 ktery jsem dal tatovi pred par roky k narozeninam a zase lituju, ze jsem svuj mini rsk prodal... Navic jsem vcera objevil na bladeforums vlakno chlapika co dela micarta strenky na griptilian (tady je jeho galerie), tak ho asi budu muset objednat a ty zeleny nebo cerny micarta strenky nutne potrebuju. Zaroven ale mi strasne chybi Caly 3.5, ja idiot ho prodal se strasnym prodelkem a ted vim, ze to byl jeden z nej nozu co jsem mel... takze nevim ktery driv... first world problems :)

IMGP2832_1.jpg

IMGP2905_1.jpg

IMGP3725_1.jpg

Odesláno

Spyderco Gayle Bradley má asi 144g a je to tak limitní velikosti pro (moje) EDC. Zavřenej je stejně velkej jako 25ka sebenza (a stejně těžkej).

Asi budu muset chvíli zase nosit Military, to je takovej komár...

Odesláno (upraveno)

Frantíku, ten velký torx šroubek - posuvný v drážce slouží jako pojistka proti otevření?

Díky

Odpoviem za Frantika - ano, je to poistka, noz je totiz asistovany..

Upraveno uživatelem kilosunky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...