grakij Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Potencionální novinky v Mikovu... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. zdroj https://www.facebook.com/nomadddesign/posts/733210783459436 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 Vyzera to dobre. Mozno v Mikove dostali rozum. Uvidime ake budu ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 Ofiko informace BEK PRG :zdroj:http://www.prg.aero/cs/odbaveni-cestujicich/odbaveni-cestujicich/zasady-a-pravidla-bezpecnostniho-odbaveni/predmety-zakazane-prepravovat-v-kabinovych-zavazadlech/ Předměty zakázané přepravovat v kabinových zavazadlech Špičaté zbraně a zbraně s ostrým okrajem a ostré předměty Špičaté nebo ostré předměty schopné způsobit zranění včetně:- seker a sekerek- šípů a šipek- obuvi s hroty (maček)- harpun a bodných zbraní- sekyrek na led a cepínů- bruslí na led- nožů vyhazovacích, vystřelovacích a nožů se zajistitelnou polohou s čepelí jakékoli délky- nožů včetně obřadních nožů s délkou čepele nad 6 cm vyrobených z kovu nebo jiného materiálu dostatečně pevného pro použití jako potenciální zbraň- sekáčků na maso- mačet- holicích břitev a čepelí (kromě bezpečnostních mechanických holicích strojků nebo holicích sad na jedno použití se zakrytou čepelí)- šavlí, mečů a dýk- skalpelů- nůžek s délkou ostří větší než 6 cm- lyžařských a turistických holí- vrhacích hvězdic- řemeslnických nástrojů a nářadí, které mohou být potenciálně použity jako špičatá nebo ostrá zbraň (např. vrtáků a vrtacích hrotů, řezáků s ulamovací čepelí, univerzálních nožů, veškerých pil, šroubováků, páčidel, kladiv, kombinovaných kleští, utahovacích a nastavitelných klíčů, pájecích (letovacích) lamp). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 Potencionální Tahá mě to za uši i oči, mrkni se sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 Potencionální novinky v Mikovu... 11000656_733210416792806_4878951301185617405_n.jpg11041805_733210420126139_3197371857158538863_n.jpg11052504_733210406792807_5946069894687235486_n.jpg zdroj https://www.facebook.com/nomadddesign/posts/733210783459436 Vypada moc dobre :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 Můžeš, ale bez pojistky anebo bez onehand. Třeba Vnox můžeš mít všude, snad někde i v letadle.No je to na nic kdyz clovek nemuze mit u sebe zaviraci nuz jak jede nekde na dovolenou do hor do jineho stau proc je potom mame kdyz je nemuzeme nosit sebou na ozdobu doma jsou na jic :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 No je to na nic kdyz clovek nemuze mit u sebe zaviraci nuz jak jede nekde na dovolenou do hor do jineho stau proc je potom mame kdyz je nemuzeme nosit sebou na ozdobu doma jsou na jic :-) Nesmíš je mít na palubě, v podpalubním zavazadle je mít můžeš. Potom je to dle legislativy země, kde se budeš pohybovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 Hirsch a Mantak >ty fotky mate trochu spatne, teda myslel jsem hodinky. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 Můžeš, ale bez pojistky anebo bez onehand. Třeba Vnox můžeš mít všude, snad někde i v letadle.Nebo snad jednaj o tom, ze by je povolili A co tenhle Victorinox Rescue Tool? Vozím ho normálně v autě, je to vlastně onehand včetně pojistky. Takže když vyjedu za hranice do Německa, nedejbože do Švýcarska, mám se bát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 Tahá mě to za uši i oči, mrkni se sem.Stačilo to rozkliknout dál.Co já vím tak je možno použít potenciál i potencionál (podle UJČ) a tedy i "potencionální". Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 Stačilo to rozkliknout dál.Co já vím tak je možno použít potenciál i potencionál (podle UJČ) a tedy i "potencionální".Já vím, jen mě to tahá, jak jsem psal. Ale k tématu.Nevíte někdo jak je to s tím Victorinoxem v autě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 No má pojistku i dlouhou čepel takže imo není co řešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 Takže až pojedu přes hranice, mám ho z auta vyndat? A Rakousko a Slovensko taky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 Hirsch a Mantak >ty fotky mate trochu spatne, teda myslel jsem hodinky. Já si myslím, že to máme dobře Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 (upraveno) Takže až pojedu přes hranice, mám ho z auta vyndat? A Rakousko a Slovensko taky?Nejsem jistej, jestli je to 100%, ale pokud prokážeš v DEU potřebu nůž úžívat...., myslím jako táborník, řemeslník, pro případnou záchranu, atd. tak je to cajk.Určitě je to závislé do velké míry taky na orgánech, kteří to budou posuzovat.Zkus profiltrovat to vlákno z knife.cz.Případně vznést dotaz. Upraveno 5. března 2015 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 Tady je to cestování se zbraněmi velice dobře popsáno.http://www.sorudo.cz/636/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 Twl! Skoro ve všech těchhle zemích jsem byl a vždy se švýcarákem na pásku a dost často ještě s jedním zavírákem po kapsách - švýcarákem se chleba krájí blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 Díky za odkaz. Victorinox Rescue Tool má čepel 8,3, takže Německo v pohodě a Rakousko taky. Akorát před hranicema se Švýcarskem ho musím zahodit. A to už jsem tam s ním jednou byl. By mě zajímalo, co by se mnou provedli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 Díky za odkaz. Victorinox Rescue Tool má čepel 8,3, takže Německo v pohodě a Rakousko taky. Akorát před hranicema se Švýcarskem ho musím zahodit. A to už jsem tam s ním jednou byl. By mě zajímalo, co by se mnou provedli.Švycarak nesmi do švycarska tak to je paradox ne ? neteř mi ho tam koupila a přivezla přes hranice cepel ma přes 8cm tak to asi mela stesti :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 Slyšel jsem že prej švýcary tolerujou ale kdo ví, ruku do ohně bych za to nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se