Conrad Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 (upraveno) Sebenza 21 unique graphit naprosto bez chyby Upraveno 25. května 2015 uživatelem Conrad
huhu4d Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Sebka full titan insingo je famozny noz.
kilosunky Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Sebka full titan insingo je famozny noz.JJ, je, ked som sa rozhodol, ze mi staci jedno velke insingo, ani mi nenapadlo, ze by isla prec "plain jane".. Ona a oranzova Bodega su noze, co moju zbierku len tak neopustia..
MR1990 Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 konečne dorazil, na klobásku a slaninu výborný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kilosunky Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 (upraveno) Ako hodnotis to tanto?? Jeden cas som nad nim uvazoval, no nie som este presvedceny, ze to bude (u mna) vyuzitelne.. Upraveno 26. května 2015 uživatelem filo-boxer
huhu4d Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Ahoj Tanto sa na sebku nehodi. Je prilis kratke ostrie. Tu tanto mam odlozenu a vobec ju nepouzivam. Tanto mi skor ide ku pevnym nozom s dlhsou cepelou
Hasňa Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 (upraveno) Tak tohle je silna sestava! Super. Pekna sostava Kilo. Ja dnes nalahko s mojim cim dalej oblubenejsim umakom..Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 30. května 2015 uživatelem filo-boxer
Hasňa Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Kluci, jaky je rozdil v urceni a pouziti mezi klasikou a insingo? Jaky je duvod pro ten jiny tvar cepele?
kilosunky Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Insingo je taky Sheepfoot ala Reeve.. Mne to osobne viac vyhovuje ako klasicka aj sa mi to viac paci..
Hasňa Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Sheepfoot? Ale je tam nejake rozliseni. Treba ze jeden jel lepsi na salamy a chleba a druhy spise na obranu v soboji na noze.
kilosunky Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Tak sebenza nie je na boj.. Ale mne osobne sa slaninka kraja lepsie s insingom, je to male santoku..
huhu4d Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Sheepfoot ma vacsie vyuzitelnu dlzku ostria pri rovnakej dlzke cepele. Vyuzitelna dlzka je pre mna ta rovna cast cepele, teda polozim nozik vodorovne a rezem. Mozno to je blbost, ale mne to tak pride
huhu4d Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Neviem ci ste pochopili co som chcel povedat tak som to nafotil..
kupko Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 Tak dneska jsem se byl podivat v na Ostravskem hradu na udajnou vystavu nozu nevim jak v Brne nebo Praze ale tady to byla nepopsatelna TRAPARNA 4 vystavovatele a promarnene dopoledne v aute asi poradatele sami uznaly ze to je moc spatne tak vstupne stalo pouce 10kc na osobu opravdu skoda velka skoda :-(
jungle Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 Vystavy nozu mam vyzkouseny v Praze a Pribrami, obe akce muzu doporucit. Hromada vystavovatelu i nozu.
kupko Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 Tak to vypada ze vystavovatele na Ostravsko nechteji jezdit :-(
Půlka Šumavy Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 (upraveno) Ale no tak pánové, nechci píchat do vosího hnízda, Upraveno 2. června 2015 uživatelem Půlka Šumavy
Tomas_2002 Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 Tak si vezmi do ruky třeba model 0300 od Zero Tolerance a pak povídej něco o nožíku na dopisy...
Tomas_2002 Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 Chlapi, sháním pro kamaráda nějaký pěkný pevný nůž na dovolenou. Cena max. 2.000 CZK. Neměli byste někdo něco na prodej ? :-)
Návštěvník maxipesfik Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 http://www.winklerknives.com/knifeidx.asp?type=Winkler%20Knives%20II Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se