Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Sebenza 21 unique graphit  naprosto bez chyby

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

Sebka full titan insingo je famozny noz.

JJ, je, ked som sa rozhodol, ze mi staci jedno velke insingo, ani mi nenapadlo, ze by isla prec "plain jane".. Ona a oranzova Bodega su noze, co moju zbierku len tak neopustia.. :gunsmilie:

Odesláno

konečne dorazil, na klobásku a slaninu výborný :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Ako hodnotis to tanto?? Jeden cas som nad nim uvazoval, no nie som este presvedceny, ze to bude (u mna) vyuzitelne..

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odesláno (upraveno)

Tak tohle je silna sestava! Super. 

Pekna sostava Kilo. Ja dnes nalahko s mojim cim dalej oblubenejsim umakom..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odesláno

Sheepfoot ma vacsie vyuzitelnu dlzku ostria pri rovnakej dlzke cepele. Vyuzitelna dlzka je pre mna ta rovna cast cepele, teda polozim nozik vodorovne a rezem. Mozno to je blbost, ale mne to tak pride :)

Odesláno

Tak dneska jsem se byl podivat v na Ostravskem hradu na udajnou vystavu nozu nevim jak v Brne nebo Praze ale tady to byla nepopsatelna TRAPARNA 4 vystavovatele a promarnene dopoledne v aute asi poradatele sami uznaly ze to je moc spatne tak vstupne stalo pouce 10kc na osobu opravdu skoda velka skoda :-(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...