Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Nepochopil, nepochopil, nepochopil  :wallbash:

To snad nemůže nikdo myslet vážně, že by se do survival nožů řadily zavíráčky. Z toho mám brnění bránice a mžitky rozviklané vteřinovky před očima  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dokonce ho mám. Myslím že prakticky nejsou k sehnání ne? Pokud vím, jsou ve volbě k nafasování u 102. průzkumného praporu v Prostějově, odkud se nedostanou ven a nějakých pár stovek kusů je ve výstrojní nebo zbraňové (teď nevím přesně) sekci nedotknutelných zásob státu. Takže jestli se dá někde koupit tak čórka ze skladu. Což je i můj případ (já nekradl, jen si ho koupil s tím vědomím) a Pán Bůh mě to doufám promine  :notworthy:

Odkaz ke komentáři

Nepochopil, nepochopil, nepochopil :wallbash:

To snad nemůže nikdo myslet vážně, že by se do survival nožů řadily zavíráčky. Z toho mám brnění bránice a mžitky rozviklané vteřinovky před očima 2: 2: 2:

Ti do toho nechci kecat,ale treba takove zt300 ti pevny nuz perfektne vynahradi a je jich vice takovych ;)
Odkaz ke komentáři

Pato, ty si bol povodne tiez proti Ummakovi, ze?? Co ta presvedcilo??

Nebol som vylozene proti, mal som obavu z opotrebovania gumiciek na stop pinoch, ale noz funguje aj bez nich a daju sa zohnat kdekolvek v zeleziarstve.

Oproti Sebke je noz masivnejsi a popravde ho pouzivam viac ako Sebku aj ked ta karbonova je zas neporovnatelne lahsia..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Dorazil novej Buck. Příjemnější uchop, trochu buclatejsi, krasne zpracovanej, ostrej jako ziletka. Koupil sem si ho uz potřetí a uz si ho kurva nechám :-)))

čisto a kebyže náhodou si to rozmyslíš ani nedávaj do sekcie :photo: ...vieš komu a kde ho odovzdať  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Díky :) docela čumím, jak přísně to tam je regulované a trestané... "The maximum penalty for an adult carrying a knife is 4 years in prison and a fine of ?5,000." 

To by člověka pomalu ani nenapadlo řešit s tím, jaká volnost v tomto směru je u nás..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...