jungle Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2015 Chlapi, sháním pro kamaráda nějaký pěkný pevný nůž na dovolenou. Cena max. 2.000 CZK. Neměli byste někdo něco na prodej ? :-) zkus tohle http://knife.cz/Default.aspx?tabid=54&g=posts&t=29446 Falkniven F1 i s kydex pouzdrem, nic lepšího za ty prachy neseženeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Půlka Šumavy Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Nepochopil, nepochopil, nepochopil To snad nemůže nikdo myslet vážně, že by se do survival nožů řadily zavíráčky. Z toho mám brnění bránice a mžitky rozviklané vteřinovky před očima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Půlka Šumavy Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 TOHLE je survival !http://www.uton.cz/nuz-csla-bonus-vz-85/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Skus prebehnut inzerciu na knife, hadam nieco objvis.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Půlka Šumavy Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Dokonce ho mám. Myslím že prakticky nejsou k sehnání ne? Pokud vím, jsou ve volbě k nafasování u 102. průzkumného praporu v Prostějově, odkud se nedostanou ven a nějakých pár stovek kusů je ve výstrojní nebo zbraňové (teď nevím přesně) sekci nedotknutelných zásob státu. Takže jestli se dá někde koupit tak čórka ze skladu. Což je i můj případ (já nekradl, jen si ho koupil s tím vědomím) a Pán Bůh mě to doufám promine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Nepochopil, nepochopil, nepochopil To snad nemůže nikdo myslet vážně, že by se do survival nožů řadily zavíráčky. Z toho mám brnění bránice a mžitky rozviklané vteřinovky před očima 2: 2: 2:Ti do toho nechci kecat,ale treba takove zt300 ti pevny nuz perfektne vynahradi a je jich vice takovych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 To me staci staricky Mikov Made in Czechoslovakia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2015 Fotka starsia, ale dnes mam u seba rovnake combo Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2015 Pato, ty si bol povodne tiez proti Ummakovi, ze?? Co ta presvedcilo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2015 (upraveno) Fotka starsia, ale dnes mam u seba rovnake combo Sent from my iPhone using TapatalkSuper, to si k sobě sedne naprosto skvěle! Upraveno 26. června 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 pani, nejaky dobry EU obchod kde sa daju objednat Leatherman produkty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 Tu som nejake videl, myslim ze maju obchod aj v KEhttp://www.municak.sk/index.php?keyword=Leathermann&opt_search=1&module_id=314&view=search&limitstart=0&Search=&view=search&option=com_rupsearch Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 Pato, ty si bol povodne tiez proti Ummakovi, ze?? Co ta presvedcilo??Nebol som vylozene proti, mal som obavu z opotrebovania gumiciek na stop pinoch, ale noz funguje aj bez nich a daju sa zohnat kdekolvek v zeleziarstve.Oproti Sebke je noz masivnejsi a popravde ho pouzivam viac ako Sebku aj ked ta karbonova je zas neporovnatelne lahsia.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Dorazil novej Buck. Příjemnější uchop, trochu buclatejsi, krasne zpracovanej, ostrej jako ziletka. Koupil sem si ho uz potřetí a uz si ho kurva nechám :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Dorazil novej Buck. Příjemnější uchop, trochu buclatejsi, krasne zpracovanej, ostrej jako ziletka. Koupil sem si ho uz potřetí a uz si ho kurva nechám :-)))čisto a kebyže náhodou si to rozmyslíš ani nedávaj do sekcie ...vieš komu a kde ho odovzdať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 čisto a kebyže náhodou si to rozmyslíš ani nedávaj do sekcie ...vieš komu a kde ho odovzdať neee, uz neee sem ti uz vsechno prodal a tenhle mi snad uz zustane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Vyrážím do Anglie/Skotska - chápu jejich legislativu správně tak, že můj Spyderco Tenacious u sebe ani nemůžu mít a byl by průser, kdyby ho u mě našli? Co jsem pochopil, tak dovolený je maximálně otvírací švýcarák bez pojistky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Ahoj Ano. Pochopil si to spravne. Ziaden noz s poistkou. Celkovo su tam nato haklivy a ked ti najdu co i len svajciarsky nozik na nalade im to neprida. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 A takisto ziaden noz so zubatym ostrim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Díky docela čumím, jak přísně to tam je regulované a trestané... "The maximum penalty for an adult carrying a knife is 4 years in prison and a fine of ?5,000." To by člověka pomalu ani nenapadlo řešit s tím, jaká volnost v tomto směru je u nás.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se