Frantik Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 Přesto mam Leatherman, ktery je praktičtější a nuz je rychle a pohodlne dostupný - narozdíl od VNoxu :-) Ale to je asi podle preferenci každého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 Jsem měl radost ze všech a dokonce jsem Leatherman preferoval. Pak mě to ale přešlo a Surge i ST300 šel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2015 (upraveno) Včera jsem na akci přišel o svého pracanta. Neválí se Vám někomu doma zavírák kolem pěti-šesti stovek, který byste mohli postrádat? Případně pokud máte tip na něco slušného, budu rád za námět(y).Nejlépe s vložkovou pojistkou, hladká čepel. Upraveno 1. srpna 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2015 Mistri nozu, prosim Vas, jaky nazor mate na nuz Opinel? Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2015 Na krájení ovciho sýra na francouzském venkove je ok :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2015 Na krájení ovciho sýra na francouzském venkove je ok :-)Ze jo, taky me to napadlo:), chleba to snad zvladne, ne? Koukam na nej uz dlouho, jenze nemam zadne zkusenosti. Bohuzel jsem ztratil svuj vyhazovak, co jsem pred 11 lety koupil za 20 kc od 1 opilce v hospode. Mel jsem ho rad, slouzil na otevirani konzerv, na houby, vyrezavani klaciku, nosil jsem ho u sebe i na obranu. Tak hledam neco dostupneho a svym zpusobem origos, abych se s nim nebal otevrit treba konzervu:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2015 Kup si Victorinoxe, treba model Spartan nebo Farmer, ten ma i otvirak. Stokrát lepší nez Opinel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2015 (upraveno) Kup si Victorinoxe, treba model Spartan nebo Farmer, ten ma i otvirak. Stokrát lepší nez Opinel.Jdu se juknout. Diky, ale to ne, neco podobneho uz mam a 1 s klestema, to na prd, to nosit i na obranu. Jako universal super, ale nedovedu si predstavit, ze bych se ohanel takovou rybickou. Chci jen hlavni nuz, zadne oteviraky, sroubovaky atd. Dale to nemusi mit sponu na noseni v kalhotach. Upraveno 1. srpna 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 Jdu se juknout. Diky, ale to ne, neco podobneho uz mam a 1 s klestema, to na prd, to nosit i na obranu. Jako universal super, ale nedovedu si predstavit, ze bych se ohanel takovou rybickou. Chci jen hlavni nuz, zadne oteviraky, sroubovaky atd. Dale to nemusi mit sponu na noseni v kalhotach.Dobře jsi vybral. Já mám na obranu tento model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 azeppelin: to je ten houbarkej, vid? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 Opinel na obranu? No ja neviem. Pokial chces noz na rezanie svaciny a tak, tak opinel alebo vinox su v pohode. Pokial to chces na sebaobranu ( ale to si radsej zozen pistol ) tak sa pozri po niecom taktickejsom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 Opinel na obranu? No ja neviem. Pokial chces noz na rezanie svaciny a tak, tak opinel alebo vinox su v pohode. Pokial to chces na sebaobranu ( ale to si radsej zozen pistol ) tak sa pozri po niecom taktickejsom.Diky, pistol uz mam:), mohl bych vedet Tve vyhrady k obrane vs Opinel? Vychazim z toho, ze na bezne bodnuti do bricha staci bezny kuchynak. Nejsem zabijak, jen kdyby neco, chapu jestli se ten Opinel ohne, tak je to na pytel.Nechci investovat nejak do noze, mam ho jako nastroj. Oteviram s nim konzervu treba atd. Jeden muj kamarad si koupil S&W za xy, tvrdil co to vse vydrzi atd., kdyz jsme potrebovali otevrit plechovku, tak se zhrozil. Jsme pry na hlavu:), nechapu proc ho ma, asi na vytahovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 Ale Opinel je dřevěný nozik na sýr a konzervu s tim taky neotevres. A ty ho chces na obranu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 Ale Opinel je dřevěný nozik na sýr a konzervu s tim taky neotevres. A ty ho chces na obranu?Aha, tak to jsem nevedel. V tom pripade ho nechci:), taky popr. na obranu. Jsem fakt na sebe nasranej, ze jsem nejaky zpusobem ztratil ten muj vyhazovak za 20kc:(. Hele chlapi a co Mikov-predator? Zakladni verze, snad stoji okolo 1200kc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 (upraveno) azeppelin: to je ten houbarkej, vid?Jo, v lese je nebezpečno. Ale vážně, Opinel není vůbec dobrý nápad už s ohledem na systém konstrukce a materiály. Jako levný, multifunkční nůž bez fičurek vezmi třeba Ontario Rat. EDIT: nebo ten entry level Spyderca Upraveno 2. srpna 2015 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 Azeppelin: dobry, vypada super! a dobra cena. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 Na otevření konzervy je prý dobrý otvírák na konzervy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 I na obranu, otevres to jednou rukou a umi to slusne stipnout.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 Diky panove:), cenim si Vasich rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 Opinel je fajn levný a lety prověřeny nozik. Nakupuji nerez verzi, ale původní uhlíkovou ocel:)Nic nenaostris lépe, ale zase rezne. Je to taková legenda, ale pokud tím chceš ctvrtit opicaky vejpul není to co hledas:) pokud hledas "jiný" lehký a stylový nozik je OK.Jinak bych ti navrhl excalibur od bökera - pěkný lehký edc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se