Americkej Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 benevolentni k noseni nozu u sebe ale jednou nam to skonci Hele, fakt mě vytáčí, jak jsou vovce smířený se všudypřítomným utahováním šroubů ... prostě to tam nikdy nesmíme nechat dojít, kapiš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Tak je to pro tvoje dobro, jako zakaz cigaret v hospodách, levnější drink nez pivo pro socky. Pak bude nasledovat alkohol, coca cola, bucek a někde mezi tim budou noze. Protože to vse v Evropě uz omezovane je :-) Ale jak rikam, pro tvoje dobro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 prostě to tam nikdy nesmíme nechat dojít, kapiš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Část mých nožíků, mezi nimi i méně kvalitní kousky, které jsem dostal od dobrých přátel. Zbytek jsem kupoval sám, Mikov v roce 1980, Spyderco 1990, Rexe Applegata 1995 atd. Omlouvám se za nekvalitní foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 prostě to tam nikdy nesmíme nechat dojít, kapiš?jako ze vezmem nase noze a pujdem na hrad jo :-) jsme v EU tak mame se na co tesit :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 prostě to tam nikdy nesmíme nechat dojít, kapiš?Nevim. Ja uz nevolim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Nevim. Ja uz nevolim :-)a to myslis ze je dobre :-( s takovou se to tady nezmeni lide se musi nastvat a jit zno zvonit s klicema na namesti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Tak s tím znovu-zvoněním jsi mě upřímně pobavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Tak s tím znovu-zvoněním jsi mě upřímně pobavil.Jasne ze zvoneni nicemu nepomuze :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Jasne ze zvoneni nicemu nepomuze :-(Za komunistů jsi mohl taky volit a kam to vedlo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Za komunistů jsi mohl taky volit a kam to vedlo :-)To mas pravdu ale vysledky byli zmanipulovany :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Chlapci, co takhle vrátit se k tématu a na tohle si založit jiné vlákno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Chlapci, co takhle vrátit se k tématu a na tohle si založit jiné vlákno?Jasne snad se zase tolik nestalo nehrot to tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Jasne snad se zase tolik nestalo nehrot to tak.Promiň, kterou část mého slušně formulovaného návrhu považuješ za hrocení? Jinak, jak jsem četl diskusi o něco výše, jak někteří lidé nože střídají, časem je přestávají bavit a kupují nové, protože mají radost z nového nože a někdo zmínil, že nože věnuje černouškům v Africe, jiným se válí v zásuvkách, napadlo mne, co zavést výměnný obchod:-)? Asi to nebude můj případ, jak jsem napsal, k nožům mám osobní vztah. V podstatě používám všechny, kromě některých, které jsem dostal jako dárek, ty se pochopitelně neprodávají a i jejich čas třeba přijde. Ostatní (na výše uvedené fotce všechny mimo Kalašnikova, motýla a skaraba = dárky), používám k účelu, k jakému jsem je koupil, z tohoto pohledu jsou aspoň do doby, než seženu lepší nůž pro daný účel, nenahraditelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Promiň, kterou část mého slušně formulovaného návrhu považuješ za hrocení? Jinak, jak jsem četl diskusi o něco výše, jak někteří lidé nože střídají, časem je přestávají bavit a kupují nové, protože mají radost z nového nože a někdo zmínil, že nože věnuje černouškům v Africe, jiným se válí v zásuvkách, napadlo mne, co zavést výměnný obchod:-)? Asi to nebude můj případ, jak jsem napsal, k nožům mám osobní vztah. V podstatě používám všechny, kromě některých, které jsem dostal jako dárek, ty se pochopitelně neprodávají a i jejich čas třeba přijde. Ostatní (na výše uvedené fotce všechny mimo Kalašnikova, motýla a skaraba = dárky), používám k účelu, k jakému jsem je koupil, z tohoto pohledu jsou aspoň do doby, než seženu lepší nůž pro daný účel, nenahraditelné. :-) na porizovani nozu mam stejny nazor kdyz si koupim pouzivam ho i nekolik let :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 :-) na porizovani nozu mam stejny nazor kdyz si koupim pouzivam ho i nekolik let :-)Ještě upřesním - taky jsem se vždycky netrefil, ale protože kupuju nože dlouho a než koupím, udělám si větší průzkum, v posledních 10 letech mi nůž vyhovuje napoprvé a nemám důvod ho měnit. Ono jde i o to, že s kudlou, kterou znám, manipuluju i poslepu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Zdravím, rád bych se zeptal co říkáte na materiál "BöHLER N690" líbí se mi nože od značky Extrem ratio, docela by mne zajímal váš názor na toto, např. http://www.extremaratio.com/prodotti/coltelli-subacquei-e-nautici/nautici/bf2-v.html .Také bych se rád zeptal, zda existuje nůž z wolframu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Zdravím, rád bych se zeptal co říkáte na materiál "BöHLER N690" líbí se mi nože od značky Extrem ratio, docela by mne zajímal váš názor na toto, např. http://www.extremaratio.com/prodotti/coltelli-subacquei-e-nautici/nautici/bf2-v.html .Také bych se rád zeptal, zda existuje nůž z wolframu?Neco pro precteni :-) http://www.noze-nuz.com/nozirske_oceli/N690.php :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roland0 Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 n690 je takový průměr z "lepších" ocelí, extrema ratio je dobrá značka, tenhle model má dle mého názoru krátkou délku čepele v poměru s ručkou,je to spíš designovka..do oceli se používá až 20% wolframu pro zvýšení jejich tepelných a mechanických vlastností, ale více ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roland0 Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 (upraveno) např. zero tolerance s materiálem maxamet (obsah wolframu 13%) dosahuje tvrdosti 71hrczero tolerance dělá také perfektní dlc černění na bázi wolframu, z vlastních zkušeností nejde dolů ani násilím..a tady jsem našel tohle, samotného mě to zajímalo http://www.neptuneknives.com/warren-thomas-shikra-35-fixed-blade.html mělo by se jednat o ti nůž, z wolframovou čepelí, pokud jsem správně pochpil Upraveno 18. srpna 2015 uživatelem roland0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se