travex Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Čistě ze zvědavosti jsem objednal Ganzo G727, docela mě zajímá jak ta jejich 440C na tom opravdu je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Čistě ze zvědavosti jsem objednal Ganzo G727, docela mě zajímá jak ta jejich 440C na tom opravdu je.Jsem také zvědavý, dej recenzi. Ď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Je na cestě, čekám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Je na cestě, čekám. Můj to zvládl za čtyři dny od odeslání do Prahy.. Také jsem zvědavý, celkem mám kladné ohlasy, tak doufám, že po víkendu přidám také nějakou pochvalu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Je na cestě, čekám.uz jsem zvedavy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 All Black verzia - hezkyyyy.. Pozeram, ze si este nebrusil, ja co som mal, tak som ho musel prebrusit na ostrejsi uhol - cca 35°, lebo povodna fazera bola na tak tupy uhol, ze to nic nechcelo rezat (a pritom holil).. Ale po prebruseni to bola neskutocna ziletka - CTS-204P je uzasny matros Tak už jsem k tomu taky došel, dneska přebrousím na třícítku. Klip jsem dal pryč, ta mrcha je tuhá jak stoletá Němka. Nemá někdo z kolegů tip na nějakýho soustruháře, kterej dělá povolnější klipsny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Mě poslední dobou zaujal tendle nožík http://www.realsteelknives.com/index.php/h6/h6-s1-1.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Nevyzera to zle. Ako taky synacik dpx hest a lionsteel tre... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Hmm. A pozeram na cenu, tak to je zaujimaveeeeeeee. Mal som sandvil na inmokm nozik a bola suiper. Lahucko sa brusila a vykon mala slusny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 např. zero tolerance s materiálem maxamet (obsah wolframu 13%) dosahuje tvrdosti 71hrc zero tolerance dělá také perfektní dlc černění na bázi wolframu, z vlastních zkušeností nejde dolů ani násilím.. a tady jsem našel tohle, samotného mě to zajímalo http://www.neptuneknives.com/warren-thomas-shikra-35-fixed-blade.html mělo by se jednat o ti nůž, z wolframovou čepelí, pokud jsem správně pochpil Díky za zajímavé tipy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Dělá nějaká ze zde protěžovaných nožířských firem pěkný zavírák s ostřím do 8 cm a s vývrtkou? Teď mám Victorinox RangerGrip 52 a ten má zbytečně dlouhou čepel, mimo zákony některých zemí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Victorinox Alpineer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 O tom vím. Ale taky je velký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 No dobře, Alpineer má ostří 8.2cm, takže o 2mm je delší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 No dobře, Alpineer má ostří 8.2cm, takže o 2mm je delší.ale porat to je 2mm cepel nesmi prekrocit 8cm jestli si to dobre pamatuji a nesmi jednorucni nebo mit pojistku :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 V každé zemi je to jinak, např. v Německu 8.5 cm délka ostří, což splňuje i zmíněný Victorinox RangerGrip 52. Ale to je fuk, Hasňa hledá něco do 8 cm, tak to asi v nějaké zemi takto je, co já vím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Teď jsem měřil ten RangerGrip a má 9,5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 V každé zemi je to jinak, např. v Německu 8.5 cm délka ostří, což splňuje i zmíněný Victorinox RangerGrip 52. Ale to je fuk, Hasňa hledá něco do 8 cm, tak to asi v nějaké zemi takto je, co já vím. jjo kazda zeme to jine ale raci koupim pod 8 a nemusi to resit kde muzu a kde nemuzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Jo, o to mi šlo. Ale vývrtka je pro mě nutnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 (upraveno) . Upraveno 20. srpna 2015 uživatelem travex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se