Vit Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 JohnDoeX napsal: Nuz ma sice "dykovou" cepel, ale je brousenej pouze jednostranne, takze porezani nehrozi. Aha, tak to jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 Tak já sem nahlédl jenom ze zvědavosti a už v tom jedu - u Travellera objednávka... Tímto velké díky Davidovi za trpělivost, se kterou mi pomohl vybrat můj nožík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubus32 Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 Dej si na to velkej pozor, je to jako s Primkama Sport, já jich měl svý doby doma snad 10... Dneska už jen 3 (z toho používám jeden vintážní právě s RWLkou na čepeli, která je vynikající). Bez debaty je to nejlepší řada Mikova, co kdy dělali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 No zatím beru "nížší třídu" - klasická čepel klabonos a buvol střenka. Tak uvidím, jak mě to chytne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 ELDA76 napsal: Vcera jsem na eBay objevil "zelvu" docela by me zajimalo jak je pouzitelna :-) No, na pořezávání salámu nebo špeku to asi nebude. ...napadá mě jedna činnost, která s tím asi jde dělat...a židé už tuší... Jinak, vybíráte-li nožíky v normální cenové relaci, nezapomínajte ani na Colta. Před časem jsem sem dal obrázky, je to navíc záchranář, takže udělá i nějakou tu práci navíc, když jde do tuhýho. Osobně jsem zatím maximálně spokojenej, taham ho všude (a ted řeším kam sním, když nastane čas lehkých kratasů). Kibi ho viděl a myslím že taky neměl nic moc proti...a to už má svojí váhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 (upraveno) Tak vybrán je nakonec tento - klabonosá čepel, černá střenka buvol, cena akorát. Na netu jsou možná v dané cenové relaci i kvalitnější - jenže já chtěl Czech made, líbí se mi tenhle (pro mne) "vintage" vzhled, černý plast ne e a černou jo o do práce, a navíc - když už mám ty PO, tak něco podobného měl Bond v Casinu Royale... Ještě jednou díky Travellerovi za trpělivost při výběru! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. června 2009 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 ricous napsal: Tak vybrán je nakonec tento - klabonosá čepel, černá střenka buvol, cena akorát. Na netu jsou jistě i jiné a možná v dané cenové relaci kvalitnější - jenže já chtěl Czech made, líbí se mi tenhle (pro mne) "vintage" vzhled, černý plast ne e a černou jo o do práce, a navíc - když už mám ty PO, tak něco podobného měl Bond v Casinu Royale... Ještě jednou díky Travellerovi za trpělivost při výběru! U mě prakticky platí to samé, pouze jsem se ještě definitivně nerozhodl (nemám PO, takže volba není tak jasná jako u Ricouse) - do večera to musím rozseknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 nevím proč jsem si po shlédnutí tohoto nožíku vzpomněl na prim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 Nemusí to být do večera - některé věci se musí pořádně rozmyslet . Jo jinak zde dávám svůj nový zavíráček od Hloha... v pouzdru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 ricous napsal: Tak vybrán je nakonec tento - klabonosá čepel, černá střenka buvol, cena akorát. Na netu jsou možná v dané cenové relaci i kvalitnější - jenže já chtěl Czech made, líbí se mi tenhle (pro mne) "vintage" vzhled, černý plast ne e a černou jo o do práce, a navíc - když už mám ty PO, tak něco podobného měl Bond v Casinu Royale... Ještě jednou díky Travellerovi za trpělivost při výběru! Budes spokojny mam vyhadzovakom mikov viacero a myslim ze su to viac nez podarene noziky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 (upraveno) YPO napsal: nevím proč jsem si po shlédnutí tohoto nožíku vzpomněl na prim To taky nevím . Tohle je jeden z nejprodávanějších modelů a před koncem roku - když se podarovávají obchodní partneři, je pomalu nestíhají vyrábět. Upraveno 26. června 2009 uživatelem Traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 YPO napsal: nevím proč jsem si po shlédnutí tohoto nožíku vzpomněl na prim Uf, tak to je fakt síla a tady taky http://www.mikov.cz/cz/produkty/mikov-dopl...S-1/mikov-.html Doma prohrabu šuplíky, snad nějakou rybku ještě najdu a bude se cídit a blejskat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 A pro milovníky damašku: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 Travellere - to stylový pouzdro je taky od Hloha? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 Filipes napsal: Travellere - to stylový pouzdro je taky od Hloha? Jasně, když služby, tak kompletní. To pouzdro tomu dodává ten správný "vintage look".. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 jojo, s tím pouzdrem je to zase o level vejš, budu si muset něco podobnýho vytvořit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 YPO napsal: nevím proč jsem si po shlédnutí tohoto nožíku vzpomněl na prim Ja tiez neviem ... keby mal Elton dosiahnut takeho pomeru cena/vykon ako Mikov museli by byt Orliky za 5000 KC s DPH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rubus32 Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 Narychlo jsem bleskl jednu dobrou kombinaci, v detailu by vynikl vlnitej plech na ciferníku a nepravidelný vzor damasteelu na čepeli. Německý hodinky se švýcarskejma střevama s českým nožem se švédskou ocelí a ?africkým buvolem na střenkách :-) Tomu se říká globalizace. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 afrikab napsal: Na eBay se jich vali spousta. Sice vychazeji draz, ale obcas se tam objevi i nejaky nepouzity. Díky za SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 ricous napsal: Tak vybrán je nakonec tento - klabonosá čepel, černá střenka buvol, cena akorát. Na netu jsou možná v dané cenové relaci i kvalitnější - jenže já chtěl Czech made, líbí se mi tenhle (pro mne) "vintage" vzhled, černý plast ne e a černou jo o do práce, a navíc - když už mám ty PO, tak něco podobného měl Bond v Casinu Royale... Ještě jednou díky Travellerovi za trpělivost při výběru! Nakonec je vše jinak, prototyp mám jen já (teda doufám, že mi jej David pošle). K rozhodnutí mě dovedly tyto okolnosti: 1) Robert zlevnil Lum Techy (viz: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry288589 ) 2) Mikov jsem si osahal v obchodě a sedí mi 3) Budu mít jedinečný (je to prototyp) kvalitní český výrobek vyrobený členem fóra - není to super? Děkuju všem za rady Tímto se s tímto vláknem loučím a už mě tu neuvidíte (nerad bych skončil se sbírkou nožů - stačí, že blbnu s hodinkama). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se