Conrad Odesláno 8. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2024 V 6. 6. 2024 v 20:46, orol napsal: Opinel je perfektní, zejména když si rukojeť vyřežeš/necháš vyřezat k obrazu svému Před Opinelem dávám přednost Laguiole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2024 Na netu ho chválí, že cena/kvalita asi nemá konkurenci, tak jsem to musel vyzkoušet. Dojmy pozitivní na takovéto domácí cvakání . Pozor, původní tajvanská verze by měla bejt dle diskuzí na netu lepší než nová čínská (označená jako ELITE). Vzal jsem původní verzi Taiwan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 11. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2024 před 45 minutami, Strocek napsal: Na netu ho chválí, že cena/kvalita asi nemá konkurenci, tak jsem to musel vyzkoušet. Dojmy pozitivní na takovéto domácí cvakání . Pozor, původní tajvanská verze by měla bejt dle diskuzí na netu lepší než nová čínská (označená jako ELITE). Vzal jsem původní verzi Taiwan. ten klip je hrůza a taky se bude za chvíli vyklat co je to za výrobce a cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2024 před 7 minutami, obrbobr napsal: ten klip je hrůza a taky se bude za chvíli vyklat co je to za výrobce a cena? vYklat se nikdy nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2024 Lightning OTF. Ten klip je minimalistickej, ale vypadá bytelně a drží fest, výdrž prověří čas. Nezaznamenal jsem na netu, že by něco říkali o klipu ba naopak, že ten novější model elite (klip na 3šroubky) je prej horší jak tohle, ale spíš prej šidili na matroši u toho klipu než to uchycení. Von se dělá asi už 15 let a pořád jede a furt ho chválí. Já nevim ponosim, dam mu za uši a uvidíme. Jediný co je, že to má 2 docela silný pružiny a přetlačit vyskočení je potřeba víc zatlačit oproti Shootoutu, kterej má takovej jemnější chod, ale byl taky 5x dražší... . Cena 1300,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2024 (upraveno) Tvrdí tam, že je to plast, ale je to pochopitelně hliník a na svých stránkách se omlouvá a uvádí to na pravou míru, to jenom aby se vědělo, že to není plast ta rukojeť. https://www.noze-nuz.com/akce/lightning.php Upraveno 11. června 2024 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 11. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2024 před 2 hodinami, pebe napsal: vYklat se nikdy nebude díky za opravu, ale s tím měkkým i, mě to přišlo divnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 11. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2024 Taková menší vychytávka Ládi Hrušky Když jsem si ostříhal nehty, byl problém nůž otevřít. Vyřešil jsem to podlepením kouskem plastu. I tak páčka stále přiléhá k noži a nehrozí její zachycení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 Zdar chlapi i děvčata.Ztratil jsem břitvu.Můžete mi prosím poradit nějakého dobrého nožíře,který tyto kousky vyrábí?Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 Nožíře co dělá břitvy neznám, ale tady je docela solidní výběr. https://www.luxusni-holeni.cz/holeni/britvy/?epage=48&razeni=Nejdražšího&estock=1&eprice=0-27000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2024 před 11 hodinami, mlsoun1 napsal: Zdar chlapi i děvčata.Ztratil jsem břitvu.Můžete mi prosím poradit nějakého dobrého nožíře,který tyto kousky vyrábí?Díky Marceli mrkni sem https://forum.britva.cz/ JInak, no offense, ale jak se dá ztratit břitva;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2024 před 10 hodinami, Pozorovatel napsal: Nožíře co dělá břitvy neznám, ale tady je docela solidní výběr. https://www.luxusni-holeni.cz/holeni/britvy/?epage=48&razeni=Nejdražšího&estock=1&eprice=0-27000 Díky,mrknu na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2024 před 13 minutami, Moty napsal: Marceli mrkni sem https://forum.britva.cz/ JInak, no offense, ale jak se dá ztratit břitva;-) Díky Honzo,mrknu na to Se hold tak někdy stane,nové kalhoty a menší kapsa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2024 Si Tě představuju jak jdeš s psíkem na pravidelnou porcházku a při tom si hraješ s břitvou:-DDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2024 před 13 hodinami, Moty napsal: Si Tě představuju jak jdeš s psíkem na pravidelnou porcházku a při tom si hraješ s břitvou:-DDD Zajímavá představaJdu s pejskem a mám ji v kapse, to ano.Ale nehraji si s níNa hraní mám pejska a manželkuNa střední vojenské, taktéž i vysoké jsem sice dělal bojové sporty a mám černé pásky, ale učili nás i v sebeobraně s bodnými, sečnými i střelnými zbraněmi.Ale můj nej kamarád,který je cikán(nesnáší slovo rom,prý ho to uráží) mne učil s noži a dýkou a hlavně s břitvou.Je to rychlé a velmi obrané.A hlavně skladné a účinné.A když ji nemám, jsem nesvůj To fórum je zajímavé, díky za odkaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuky Odesláno 13. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2024 před 52 minutami, mlsoun1 napsal: Zajímavá představaJdu s pejskem a mám ji v kapse, to ano.Ale nehraji si s níNa hraní mám pejska a manželkuNa střední vojenské, taktéž i vysoké jsem sice dělal bojové sporty a mám černé pásky, ale učili nás i v sebeobraně s bodnými, sečnými i střelnými zbraněmi.Ale můj nej kamarád,který je cikán(nesnáší slovo rom,prý ho to uráží) mne učil s noži a dýkou a hlavně s břitvou.Je to rychlé a velmi obrané.A hlavně skladné a účinné.A když ji nemám, jsem nesvůj To fórum je zajímavé, díky za odkaz. No, na holení to asi není, ale jako výjimečné EDC mě vždycky lákal https://www.mujnuz.cz/podle-vyrobce/tops-knives-1/tops-tac-raze-razor-blade-shape.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2024 Zajímavé kousekPřeposílám taktéž Ferovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 14. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2024 No Michal Jarý (Jakuza knives),ten dělá také nože se selskou pojistkou,zkusil bych se ho zeptat jestli by ti udělal břitvu.Jinak asi běžná komerční produkce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 14. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 15. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se