Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 10 hodinami, Honza.manta napsal:

Tak dorazil.

Je ještě hezčí než v nabídce.

Navíc je to nůž s historií.

Ahoj, je tam kdo/kde to vyrábí? 

Odesláno (upraveno)

Zaregistrovali jste ze Leatherman se pustil do nozu? Magnacut steel, made in USA... Ale cenove nevim, dost vysoko 

knives_category_LP_herojpg.thumb.jpeg.149a8435c2578dbef5f4c6a9f5e18829.jpeg

Trac_Sheath_White_Front_Knife_shopifyjpg.thumb.jpeg.814c93a91061f34a7de2346b9fda65b6.jpeg

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

Ale ty ceny jsou teda maso. Vcera jsem koukal na video od gideonstactical, kde se nad tim zamysli a dava za priklad alternativy.

• Dát hlas 1
Odesláno

Hodně ambiciózní cena. Ostatně to pod produktovým videem skoro všichni píšou.

V čechách za 10 litrů neprodejný. Já bych za to nedal ani 5.

• Dát hlas 4
Odesláno

Gideon ma pravdu s tim rozpetim rockwellu, to je fakt ulet. S tou cenou urcite taky, ale horkej koment: lacino to umi kazdej, ale prodavat za takovy palky, at se ukazou:D Zrovna pro neospravedlnitelny ceny bysme na nasem foru meli najit pochopeni:)

• Haha 1
Odesláno
před 10 hodinami, Honza.manta napsal:

Je to česká produkce.

To maji nekde uvedeny na krabici? Me zaujal levnejsi Steeleton, na nem mi pripada, ze ma flipper v otevrenym stavu jeste lepsi tvar, a bricho na cepeli by mi nevadilo

Odesláno
Před hodinou, maama napsal:

To maji nekde uvedeny na krabici? Me zaujal levnejsi Steeleton, na nem mi pripada, ze ma flipper v otevrenym stavu jeste lepsi tvar, a bricho na cepeli by mi nevadilo

Na stránkách Scandinoff.

Odesláno

Leatherman by měl zůstat u svých promyšlených multitoolů (podobně jako Victorinox u levných multifunkčních plecháčků) a necpat se s vidinou většího vývaru do kapesních zavíráků kterým evidentně nehoví. Button-lock funkčně zoslili - a jestli je poslední zbývající konstrukční plusový bod za oboustranný klip bez extra děr ve střenkách, tak kvůli němu (a logu "Leatherman" - nejsem Ivan) bych si ten plecháč do košíku na hříbky nehodil ani za litr :thumbsdown_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...