Martin.D Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července před 10 hodinami, Honza.manta napsal: Tak dorazil. Je ještě hezčí než v nabídce. Navíc je to nůž s historií. Ahoj, je tam kdo/kde to vyrábí?
kloubik Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července (upraveno) Zaregistrovali jste ze Leatherman se pustil do nozu? Magnacut steel, made in USA... Ale cenove nevim, dost vysoko Upraveno 11. července uživatelem kloubik
Frantik Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července (upraveno) No ale vypadá super https://www.leatherman.com/collections/knives/products/blazer?variant=43472182050909 Upraveno 11. července uživatelem Frantik
kloubik Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července Souhlasím, taky se mi líbí a ještě víc ten prostřední pevný, Trac. I to pouzdro vypadá super.
AndyAaron Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července Ale ty ceny jsou teda maso. Vcera jsem koukal na video od gideonstactical, kde se nad tim zamysli a dava za priklad alternativy. 1
YPO Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července Hodně ambiciózní cena. Ostatně to pod produktovým videem skoro všichni píšou. V čechách za 10 litrů neprodejný. Já bych za to nedal ani 5. 4
maama Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července Gideon ma pravdu s tim rozpetim rockwellu, to je fakt ulet. S tou cenou urcite taky, ale horkej koment: lacino to umi kazdej, ale prodavat za takovy palky, at se ukazou:D Zrovna pro neospravedlnitelny ceny bysme na nasem foru meli najit pochopeni:) 1
maama Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července před 10 hodinami, Honza.manta napsal: Je to česká produkce. To maji nekde uvedeny na krabici? Me zaujal levnejsi Steeleton, na nem mi pripada, ze ma flipper v otevrenym stavu jeste lepsi tvar, a bricho na cepeli by mi nevadilo
Honza.manta Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července Před hodinou, maama napsal: To maji nekde uvedeny na krabici? Me zaujal levnejsi Steeleton, na nem mi pripada, ze ma flipper v otevrenym stavu jeste lepsi tvar, a bricho na cepeli by mi nevadilo Na stránkách Scandinoff.
zceyee Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července Ten LM ma před 6 hodinami, Frantik napsal: No ale vypadá super https://www.leatherman.com/collections/knives/products/blazer?variant=43472182050909 Klip jak od Mata xD
YPO Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července Myslím, že prvních šest minut stačí, aby si člověk udělal obrázek 1 2
Radek124 Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července Leatherman by měl zůstat u svých promyšlených multitoolů (podobně jako Victorinox u levných multifunkčních plecháčků) a necpat se s vidinou většího vývaru do kapesních zavíráků kterým evidentně nehoví. Button-lock funkčně zoslili - a jestli je poslední zbývající konstrukční plusový bod za oboustranný klip bez extra děr ve střenkách, tak kvůli němu (a logu "Leatherman" - nejsem Ivan) bych si ten plecháč do košíku na hříbky nehodil ani za litr
Ondrej75 Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července V 27. 6. 2025 v 10:40, John_Lenon napsal: Moc pěkný, příště ho vem na pívo. Krásně jednoduché
YPO Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července Kdyby někdo nevěděl, tak ZT se vyrábí na strojích Citizen 1
marnejeto Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července Vypadá to fakt dobře , četl jsem i tvojí recenzičku na knihu . před 15 hodinami, chloupek napsal:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se