Wanderer Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Teda jak mě se tenhle typ ciferníku ještě před pár měsíci nelíbil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2013 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2013 taky pilotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 22. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2013 hodil jsem je na bílý zrno řemen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2013 Sedlin: moc zajímavá kombinace, neobvyklá, líbí se mi. Ja taky na Zrnovi, barva ne tak odvážná :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Sedlin: Ta bílá vypadá fakt dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 24. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Sedlin: moc zajímavá kombinace, neobvyklá, líbí se mi. Ja taky na Zrnovi, barva ne tak odvážná :-) Sedlin: Ta bílá vypadá fakt dobře... Díky kluci!i Sibiřovi se to náramně líbí, jen se ostýchá to říct http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-máte-právě-na-ruce/?p=1005082 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikulíšek Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 (upraveno) Orient Flightaneb automat pilotky za 3 tisíce. Co vy na ně? Upraveno 25. září 2013 uživatelem mikulíšek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 Paradne. Este krajsie ako ta chronolimitka od steinhartu. Velku plus za pouzitie bielej farby na indexoch a rucickach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 Wanderer i Sedlin maj u mě velké plus , ostatní, polepšete se, do pytle, letecká tematika je i u modýlku krásnýho letadla . Trochu představ do toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 25. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 Wanderer i Sedlin maj u mě velké plus , ostatní, polepšete se, do pytle, letecká tematika je i u modýlku krásnýho letadla . Trochu představ do toho. Myslíš jako něco takovýho, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 Jo,trochu predstavivosti neskodi. Ja fotit neumim,tak se kocham a rad kibicuju ty,co fotit umi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Zdravím, fotogalerie je tady krásná, u mě zejména Steiny chrono jsou mým favoritem. Přesto bych si dovolil malou poznámku (nikoliv výtku vůči členům) a to, že jestli jsou tady deklarovány pilotky, tak by mohlo být více fotek z prostředí letiště, letadel apod... :-) mělo by to své kouzlo... Něco jako u uživatele Sedlina... ale jinak parádní pokoukáníčko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Chtěl jsem nafotit hodinky letos na aviatické pouti. Vzhledem k počasí to bylo letos spíš na potápky, tak jsem je nechal doma. Až se nachomejtnu k nějakému éru, určitě zkusím něco spáchat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
secondbass Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Jestli se taky často bavíte focením vašich hodinek, třeba pilotek, podělte se tady s fotkami vašich pilotek, které tu ještě nejsou, nebo jsou, ale máte je "jiné". zkusím to tady "nakoupnout" pilotkama Archimede pilot XLH TOPTak tohle je paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Cestou z letiska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Cestou z letiska Krásné hodinky a parádní fotka! Ta kompozice se Ti fakt povedla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2013 Len pridávajte ešte. Ja dnes na Chopku a v pozadi Vysoké Tatry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 (upraveno) Patníky na letišti ? To snad ne! Zajisté máš na mysli letištní stříšky (pomezní značky) ohraničující provozní plochu letiště. V Brně-Medlánkách v červeno-bílé v erbovních barvách. Byť jsou vysoké jen půl metru (dle předpisu L-14) poslouží nejen jako informace pro piloty, ale i pro hlídkující poštolky. medlánky12.jpg ty plechový "patníky" co lemují letiště a mají bílo červené pruhy Upraveno 17. října 2013 uživatelem swanieck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se