Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

habadej:nerozumiem reči tvojho kmena :) Bečka rybky ?

Pre ostatnych ,len Swiss Made a automaty. 

Nakupov z ebay a pod. mam obavy :(

Takže som ťa odhadol dobre. Predpokladám že si chceš užiť nákup hodiniek v peknej predajni so všetkým všudy čo ktomu patrí. Za tvoj rozpočet ti poradím tu neoblúbený brand Tag Heuer, konkrétne model Aquaracer 500m ceramic. Stroj je síce obyčajná eta 2824( sellita sw200), čo ale neni závada, je to dobrý strojček, majú keramiku a vyzerajú veľmi dobre.Cena 1900 EurWEB_PR_SHEETWAK2110.BA0830_sticker.png

Odesláno

Jak mam Longines rad, tak model ktery zvazujes se mi moc nelibi, na fotce to vypada neprehledne az preplacane. Urcite bych do vyberu zahrnul TH ty co postnul Lukassko2.

Odesláno

TH v téhle cenové relaci mi na ruce vůbec nic neříkaj,dražší už jsou o nečem jinym,hydry mají zase detaily,které by mě nervovaly,oris pouzdro sudu,jinak dobrý,prostě ideal does not exist,Perrelety mě osobně dost berou,mají klasickou střídmost potápek a při tom dostatečně agresivní vzhled,nedávno jsem je ještě na 24 viděl za slušný peníze u německých obchodníků,tedˇ už tam nejsou,tak chvilku hlídat,spořit a ve finále skočit do super PO nebo AT 2500 v perfekt stavu,tam už záleží jen na tvojí pacince-42mm,nebo pracce-big.

Odesláno (upraveno)

Já jsem rozhodně pro Longines. Pro mě prestižnější hodinářská značka.

Ale srovnával bych "ciferníkově" stejné. Tyto Longinesy mají sakra koule a vypadají opravdu jako hodinky s velkým H

post-20800-0-52604600-1364323416_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Marfael
Odesláno

HC jsem měl, na fotkach jsou hezci než ve skutečnosti. Moc leskly na potapky.

Kolem triceti se daji sehnat lehce jety Tagy 500, jak nekdo napsal s gumovou lunetou (neni to guma, ale PVD), se svetlym cifrem jsou zrovna v prodeji.

Odesláno

peterveter: neviem, odkial si, ale ak v Bratislave obehnes Euroveu, Polus a Aupark, vela zo spominanych hodiniek mozes vidiet nazivo a na ruke, to cloveka obycajne usmerni. O Viedni ani nehovorim, je to fajn vylet obehat hodinarstva v centre.

Odesláno

Jak mam Longines rad, tak model ktery zvazujes se mi moc nelibi, na fotce to vypada neprehledne az preplacane. Urcite bych do vyberu zahrnul TH ty co postnul Lukassko2.

tohle - s dovolením - podepisuji

:smile_anim:

Odesláno

Já jen abych byl konkrétní a rozvinul svoji myšlenku o Conquestech: ony se v tu v chronu moc nevidí, ale za mě jsou to velmi povedené hodinky ve střední cenové relaci. i když nejsou čistokrevně zařaditelné do žádné skupiny. Jde buď o nový model, který se to dokonce chvilku potuloval po inzerci:

47297-1.jpg

Anebo o model starší, který mám třeba já:

65764-166.jpg

Rozdíl, který na těchhle fotkách není vidět, je ten, že novoty mají ještě navíc průhledné dýnko. Seženeš je s trochou snahy cca za 50, a ten starší model třeba od 25 - tady ale záleží na tom, kolik toho na sobě bude mít keramického. Dělal se buď jako full steel, s keramickou lunetou, nebo s keramickou mezičástí náramku.

Odesláno

Ako investicia su o nicom jedny aj druhe, tak ako vacsina novych hodiniek.... a inak su to kazde uple ine hodinky. Tie longiny s chronom som az do vcera mal a su v poho len su kus velke, hlavne vysoke. Rozhodoval by som sa proste podla toho co sa ti paci, kvalitou servisom a vobec vsetkym su tie znacky imo porovnatelne. Cena/vykon je mozno malinko lepsia u L ale zase cena z druhej ruky sa lepsie drzi u T.

Odesláno

Za mna tie Tagy, ale aj tie Perrelety vyzeraju vynikajuco.

Inak ak si z bratislavy a este chces par informacii a pripadne inspiraciu, tak prid 11.4. o 18.30 do mestianskeho pivovaru na zraz chronomagu, bude tam 18 ludi a urcite kopa peknych hodiniek na inspiraciu. Detaily akcie a prihlasenie tu:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/15844-sraz-chronomagu-slovensko/page-32

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Hodinky v této cenové relaci nikdy nejsou lepší investice !!! Bral bych je jako dobré společníky a služebníky pro všechny situace. Vzhledem k těmto slovům bych se přestal oslňovat mainstreamovými značkami a zamyslel se.

Můj tip je proto následující, než kupovat použité hodinky bůhví od koho na Chrono24 je lepší koupit na ebay Perrelet Seacraft 777 jak doporučuje IntoPicture nebo pošetřit střelivo na následující ještě lepší kus a obstarat opravdový, ale bytelný kus, kterým by mohly být například hodinky Certina DS Action Diver Chronograph, které vypadají opravdu báječně. 

Edit - sežeň si živé fotky !!!

Upraveno uživatelem Snow

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...