Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím vás, a prosím o pomoc, natrefil jsem na hodinky Crepas Cayman 3000 aniž bych věděl co je to zač, po chvíli bádání jsem zjistil, že je to limitka, tudíš dosti špatně nesnatelné.

Chci se vás tedy zeptat zda nevíte o nějakých hodinkách, které by jim byly co nejvíce podobné nejlépe i s lumi na lunetě jako to mají právě Crepas?? Ještě kdyby byly i levnější asi bych se nezlobil :)

Předem díky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Bells
Odesláno

Anebo si přeskládat Seiko

Odesláno

Steinharty kdyby neměli na lunetě ještě ten světlý kruh tk by se mi zamlouvali, ale nějak mi to tam nesedí...

Ty druhé Seika vypadají famozně, akorát taková přestavba má jeden háček a tím jsem já jelikož jsem co se týče hodinkomanie teprve začátečník tak bych si na výměnu různých částí opravdu netroufl.

Jinak ještě k lumi té lunety předpokládám, že ta je takto nabarvená dodatečně, nebo je přímo nějaká takto ke koupi??

Odesláno

Ach ty Seiko :( když to porovnám s originálem....

Pepo, trochu nadhled. Seiko v novym poskladas za osmicku. Na Blancpain ti to nestaci v Eurech.

Kdo si hraje, nezlobi :-))

Ta luneta se da takhle koupit. I cifernik, ručičky. ... www.yobokies.com

Odesláno (upraveno)

financ: Já vím, jen mi při zmíňce Fifty Fathoms ukápne slza :( už jsem je chtěl dvakrát koupit a vždycky pak dám peníze za něco jinýho, holt musím do nich dorůst :)

díky bandi už z toho blbnu

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno

Tak vám nevím Deep blue mě jedny docela nadchly, ale ta úprava Seika mě taky docela láká, mít hodinky víceméně přesně jak bych chtěl a jak mám v hlavě není úplně k zahození :D

Odesláno

chod do tych SEIKO. Ked si na tu prestavbu netrufas....Bud kup jazdenky (na WUS sa casto vyskytuju),

http://forums.watchuseek.com/f29/fs-seiko-snzh55-gold-fifty-five-fathoms-fff-dial-date-yobokies-lumed-bezel-840766.html

alebo priamo kontaktuj napr. Yobokies:

yobokies@yahoo.com.hk

jeho prace su tu:

http://s161.photobucket.com/user/yobokies/library/?start=all&page=1

Odesláno

Vidím to tedy na dnešní večer strávený hledáním nějakých Seiko a pokud to neprojde tak DB Daynight to jistí ty mě nadchly k případné koupi poměrně dost, akorát jich není moc, na ebay pár kousků.

Odesláno

Tak jsem projel cca 5000 Seik a jediné co mě nějakým způsobem nadchlo je mod Planet Monster, který není ani tak podobný tomu co jsem původně chtěl, tudíž stále vedou DB. Nemáte s nimi někdo zkušenost?? moc jsem toho tady na foru o nich nenašel...

Odesláno

Tak jsem projel cca 5000 Seik a jediné co mě nějakým způsobem nadchlo je mod Planet Monster, který není ani tak podobný tomu co jsem původně chtěl, tudíž stále vedou DB. Nemáte s nimi někdo zkušenost?? moc jsem toho tady na foru o nich nenašel...

attachicon.gifdb_65auto_all_2_wtm.jpg

ano, mal som ich. neviem, u koho su ale teraz

pozri sem

Odesláno

ano, mal som ich. neviem, u koho su ale teraz

pozri sem

Jo ty jsou super nevím sice jaké budou v realu, ale líbí se mi takže už je scháním a uvidíme, nepředpokládám, že budou mít nějak dlouhé trvání, jelikož už mám v merku ty DB, ale zkusit si je chci...abych si tím také prošel :D

Odesláno

a nechceš ty Caymany? na foru si je pár lidí objednalo... tohle už jsou druhé na prodej 

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/60478-crepas-cayman-3000/

Už jsem si všiml, že je prodává a v první moment už mi cukaly koutky, ale od chvíle co jsem viděl ty Deep blue tak už vedou ty.

Vlastně jsem se z jedněch hodinek trošku vyléčil, ale zároveň se nakazil jinýma  :D  :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...