Sedlin Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Jsem si vědom některých fotografických děl v pravém slova smyslu od zdejších členů disponujících vyvinutějším citem a zdatnější technikou pro pořizování opravdu nádherných fotek. Ačkoli je zřejmé, že bych promo fota hodinek dělat nemohl, dovoluji si i přesto vytvořit foto-vlákno pro mě, jako chrono mlíčňáka, top divers hodinek Crepas Cayman 3000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Ty hodinky jsou prostě boží. A fotky máš taky super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Hezký fotky, díky.To klenutý sklíčko se fakt povedlo, vypadá to skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Hodinky krásný, fotky jakbysmet, jdi si dát vítězného panáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Moc povedené fotky a hodinky jsou to velmi hezké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Moc hezký fotky! Gratuluji ke skvělým hodinkám Dovoluji si přidat odkaz vlákna na WUS, kde člen BrandonS uveřejnil též pár úžasných fotek http://forums.watchuseek.com/f74/crepas-cayman-3-3%3D6-839628-2.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 Moc pěkný. Škoda, že mi tady na fóru utekly. Nevíte někdo, nebudou dodělávat nějaké kusy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 velmi fotogenicke hodinky. urcite sa budem tesit na dalsie fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 Ty venkovni fotky jsou hodne povedeny,moc se mi to libi.Hodinky na tom naramku vypadaj vyborne,ten se jim obzvlast povedl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 Nebuď příliš skromný, fotografie jsou parádní. Gratuluji ke krásným hodinkám. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 To jsou dost dobrý fotky. Hodinky fotogenický jak modelka. Na první fotce s tím výrazně klenutým sklem a hranami pouzdra mají takový Orlíkovský nádech.Chápu to dobře, že na dýnku je lumi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 jsou boží...logo na cifru (vrtule) mohlo být krapet menší, ale jinak nula připomínek...lehce retro...bude jim slušet i čb fotoprovedení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 Chápu to dobře, že na dýnku je lumi?Jo. Jen mi trochu uniká praktický smysl... Jinak hodinky celkově moc pěkný a první foto přímo nádherný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 (upraveno) paradne su, Superoceany jak vysite skoda len tej vysky hodiniek, mohli by byt supr univerzalky. a fotky super, sebakriticka poznamka v uvode prveho prispevku neni na mieste ! PS: fotku so zelenou travou som si dovolil fuknut na pozadie, vdaka! Upraveno 5. dubna 2013 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 5. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 To Pavel23: Nechapej me, pls, zle, ale ja doufam, ze je nenapadne "dodelavat" nejake dalsi kusy.Preci jen "limited edition" by pak postradala smysl. To Bandicoot: Jojo, na dynku je pod safirovym sklem lumi logo - proste frajerinka :-) To vsichni: diky za uznani, tesi me to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 To nejde nepochvalit. Jak hodinky, tak fotky!!!P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 8. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 nemůžu si pomoct a furt tahám kompakt a fotim je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 nemůžu si pomoct a furt tahám kompakt a fotim je nemuzu si pomoc' , ale s*re me, ze jsem si je nakonec neporidil... jsou fakt nadherne a ten nylon jim sedne jak prdel na hrnec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 Jsou perfektní, za mě nejhezčí hodinky jaké jsem zatím viděl, nemaj absolutně žádnou chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaja Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 Mooc pěkný fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se