grga_pitic Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 novy prirustek - snad jsem na cas saturovan Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pikec Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Jé to je kopie Steinhartů né. Já nic jiného než závidím. Ať dělají radost aspoň chvilinku
financ Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 (upraveno) Mels vzit ty bily, cernych hodinek je plno.Ale tyhle sou taky supr, pro me idealni velikost.Gratuluju Upraveno 4. dubna 2013 uživatelem financ
Josef01 Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Gratuluju k hodinkám Rolex, ovšem teprve tahle fotka (a že jsem Rolexovej od hlavy až k patě) mi teprve otevřela oči, tenhle model se mi ale opravdu nelíbí
grga_pitic Odesláno 4. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 jj chapu Josef ony vypadaji ve skutecnosti 10x lepe nez na fotce
Hasňa Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Jedny z mala Rolad, co bych mohl. Tyhle v bile (to je TM tohohle modelu), Explorery I a SDDS na cernem NATO strapu. Jinak nic. Ale zase tyhle budou vzacnejsi, cernych jsem urcite videl mene. Gratuluji.
grga_pitic Odesláno 5. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2013 to Josef - sak sam vis, ze hodinkovy vkus je prisne individualni. co jeden miluje by druhy nevzal na ruku ani za krista
kamilb Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2013 (upraveno) .. hodinkovy vkus je prisne individualni. co jeden miluje by druhy nevzal na ruku ani za krista Černá - dobrá volba,... bílá je pro cukrouše. edit:někdo má rád vdolky, druhý zase vdolky.F.R.Čech Upraveno 5. dubna 2013 uživatelem kamilb
Návštěvník dlubix Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2013 Hnusná fotka pěkných hodinek. Ale i tak gratuluju. Jo a černý vypadaj líp, souhlasim s kamilemb.
grga_pitic Odesláno 5. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2013 to dlubix - ja vim ze ta fotka je priserna, ale ja proste fotit neumim. at se snazim jaxe snazim dycky z to vyleze obludnost
Daemonultimate Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2013 jj chapu Josef ony vypadaji ve skutecnosti 10x lepe nez na fotce To už je klasika u rolád,je fakt nemožný je nafotit tak,aby vypadaly jako ve skutečnosti,veškerý fotky jsou takový bez jiskry, co jí mají naživo.Parádní kousek,moc gratuluju.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se