Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobře to dopadlo :) Quido je o hodinky bohatší a já měl peníze na účtu takřka obratem. Nebylo to naše první setkání a doufám, že ani poslední (a to i kdyby nešlo o byznys).

• po 4 týdnech...
  • Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Po roku...
Odesláno

Bezproblémová, rychlá transakce, řemínek vypadá v reálu lépe, než na fotkách, díky a doporučuji.

• po měsících...
Odesláno

Vše proběhlo bez nejmenších zádrhelů, hezky jsme si popovídali, dozvěděl jsem se hodně přínosných informací a konečně mám hodinky po kterých jsem dlouhou dobu toužil. Můžu jen doporučit.

Odesláno

Další transakce s Quidem a opět na jedničku, takto si představuju průběh hodnej fóra džentlmenů, takhle to má vypadat. Jakmile jsme se dohodli, šlo vše ráz na ráz. Rád si obchod kdykoliv zopakuju ať již coby kupující nebo prodávající. Příjemnej pokec o všem, zkrátka doporučuju, děkuji a těšim se na příště. :)

• po měsíci...
Odesláno

Vše OK, dobrá domluva. Rychle provedená platba. Perfektní komunikace. Díky za obchod

• Po roku...
Odesláno

Přidávám se jako další velmi spokojený kupující v řadě. Po rozbalení winderu následovala ještě mailová a telefonická instruktáž, díky!

• po měsíci...
Odesláno

Perfektní a jasná domluva,bleskové odeslání,perfektně. zabaleno.

Snad v lepších časech i osobně. spokojenost.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Výborný  vkus :-), rýchly  dohovor, všetko  sa zbehlo tak rýchlo  a hladko a zas som o dobré  hodinky ľahší, ani som sa nenazdal . Doporučujem, kedykoľvek  rád  zopakujem .

Odesláno

Rychlá domluva, vše proběhlo jak bylo domluveno :) doporučuji všem! :)

• po 2 týdnech...
  • Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...