Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

rad bych si poridil nove potapky a shanim tipy.. Mam sice dost presnou predstavu (nize), ale zajimaji mne jakekoliv vetsi potapky = minimalne 44 mm radeji 45+ a to nehlede na cenu atd.

Na druhou stranu i mensi hodinky umi vypadat dobre - napr. Fortis B42, ktere na svych 42mm vypadaji hodne velke..

Jinak by optimalni by byly mechanicke potapky na tahu, s velkym svetlym cifernikem a neprilis masivni lunetou s cenou zhruba do 20k CZK (klidne i za pouzite).. A nejaky jednoduchy ale zajimavy design..

Cena je skutecne do - klidne to muzou byt Seika za 4 tisice (monstra ne;-) neco jako Steinhart za 10 a nebo Hamilton za 20 ci pouzite Fortis..

Hodne se mi libi napr. zde na foru prodavane IWC Aquaracer, ale vec za tolik penez na ruce nosit nechci..

Predem diky za inspiraci

Petr

iwc_aquatimer_2000_bw_ss.jpg

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 5. 4. 2013 v 23:15, PetrH napsal:

Mam sice dost presnou predstavu

Odesláno (upraveno)

Po těch jsem kdysi pokukoval, ale jen do doby, kdy jsem si přečetl 48mm :suicide_anim:

Upraveno uživatelem CEGY
Návštěvník Snow
Odesláno

Navrhoval bych Glycine Lagunare Automatic L1000. Glycine mají průměr "pouze" 44mm, ale působí velmi mohutně. Problémem by mohla být váha, hodinky jsou opravdu hodně těžké. Vyrábí se samozřejmě ve variantě s bílým číselníkem, bohužel v tom případě nemám tak velkou fotku.

Odesláno (upraveno)
  V 9. 4. 2013 v 22:19, Snow napsal:

Navrhoval bych Glycine Lagunare Automatic L1000. Glycine mají průměr "pouze" 44mm, ale působí velmi mohutně. Problémem by mohla být váha, hodinky jsou opravdu hodně těžké. Vyrábí se samozřejmě ve variantě s bílým číselníkem, bohužel v tom případě nemám tak velkou fotku.

Pokud se nemýlím, tak na prvním obrázku jsou Lagunare Chronometer 3000. Ty jsou samozřejmě perfektní. K dokonalosti jim chybí snad pouze minutové indexy. Ovšem jsou to poměrně masivní hodinky, rozhodně větší než Lagunare 1000.

Ale obávám se, že se budou už hodně špatně shánět. Nemluvě o tom, že se nevejdou do daného limitu.

Upraveno uživatelem 323GT
Návštěvník Snow
Odesláno
  V 10. 4. 2013 v 7:30, 323GT napsal:

Pokud se nemýlím, tak na prvním obrázku jsou Lagunare Chronometer 3000. Ty jsou samozřejmě perfektní. 

Ne, nemýlíš se, jsou to třítisícovky a jsou skutečně perfektní. Nechtělo se mi v příspěvku řešit jednotlivé modely, které jsou si tolik vizuálně totožné. Upozornil bych až v případě zájmu, kerý jsem po shlédnutí dokonalého tipu YPA ani nečekal. Patrně jsem udělal chybu.

Ovšem jsou to poměrně masivní hodinky

Lagunare 3000 jsou bezesporu velmi, velmi masivní hodinky, jsou strašně těžké, hodně vysoké, pod jen tak nějakou košili se nevejdou.Jedná se o velkou nicméně pohlednou hroudu oceli. 

Posuďte sami.

le obávám se, že se budou už hodně špatně shánět. Nemluvě o tom, že se nevejdou do daného limitu.

O tom, jak se budou shánět, nemám ponětí. Každopádně mám takový pocit, že se jich vyrobilo jen málo.

Cena by nemusela být nějak zvlášť vysoká. Ve své době, cca tři-čtyři roky dozadu byly ovšem relativně drahé. Vzhledem k tomu, že na  nich není nic výjimečného, snad jen pocit jisté exklusivity díky malému počtu kusů (?), by nemusela být cena nějak závratná, i když přes dvacet se přehnoupne, to ano.

Navíc se kolega o Glycine, tuším, skoro ani nezmínil. Naše debata byla čistě akademická, nepřinesla nikomu nic. Pohovořili jsme si jen spolu  :) , i když oba víme o daných hodinkách skoro všechno.

Odesláno

Navrhoval by som niečo od Orisu. Alebo Steinhart Triton 30atm alebo Apollon, ale tam je už luneta trochu širšia.

post-11277-0-93879500-1365665810_thumb.jpg

post-11277-0-50667100-1365665904_thumb.jpg

post-11277-0-07281900-1365665938_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...