Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 9. 4. 2013 v 23:21, parnistroj napsal:

Pokracuji kvuli odhadnutelnosti mnozstvi

Pruhy 18 mm:

1, Prischera

2.czech.argyll

Pruhy 20 mm:

1. PatrikNapr

2. Pebe

3. zekon7302

4. Ivo_S

5. Henatko.

6. Zhrado

7. Parnistroj

Pruhy 22 mm:

1. Prischera

2. zekon7302

3. Parnistroj

4. Mira188

Pruhy 24 mm:

1. Z.Paul

2. Parnistroj

Modrá je dobrá,mohla by fajn ladit k Štajnům Ocean 2 Blue.. ;-) Upraveno uživatelem Mira188
Odesláno

Než pro vyšitý nápis "chronomag" bych byl spíš pro vygravírování loga na sponu...

S výrobou vlastního vzoru to bude asi problém, iniciativně jsem zkoušel něco hledat, ale bez úspěchu. Možná oslovit nějakého dodavatele strapů, buď pustí info (99% bude Čína) nebo si to vezme pod svá křídla. Já už jsem svému "dodavateli" psal, tak dám případně info, pokud bude relevantní. Každopádně modrá, černá, bílá mi přijdou ok, teď je jen nějak namixovat, aby to nebylo úplně běžné...

Jinak...pokud by měla být limited edition jen tunning sériového strapu (ať už jen vyšití nebo spona), tak do toho asi nejdu

Odesláno (upraveno)

Co se týká barev navržená kombinace černá-modrá tm.-modrá sv. je fajn, přimlouval bych se i za logo Chronomagu.

Pruhy 18 mm:
1, Prischera
2.czech.argyll

Pruhy 20 mm:
1. PatrikNapr
2. Pebe
3. zekon7302
4. Ivo_S
5. Henatko.
6. Zhrado
7. Parnistroj
8. funf5

Pruhy 22 mm:
1. Prischera
2. zekon7302
3. Parnistroj

4. mira188

5. funf5

Pruhy 24 mm:
1. Z.Paul
2. Parnistroj

Edit: doplnění

Upraveno uživatelem funf5
Odesláno
  V 10. 4. 2013 v 6:50, Ondoni napsal:

Než pro vyšitý nápis "chronomag" bych byl spíš pro vygravírování loga na sponu...

Kam chceš na standartní sponu u NATO strapu gravírovat logo?

Odesláno
  V 10. 4. 2013 v 9:31, funf5 napsal:

Kam chceš na standartní sponu u NATO strapu gravírovat logo?

má to být limitovaná edice, tak tam nemusí být standardní spona ;) ...prostě mi to vyšité logo chronomagu přijde příliš popisné, vadí mi to i na oblečení, tak bych to na nato strapu nechtěl...na oficiální vlajce naší země taky není nápis ČESKÁ REPUBLIKA, a většina lidí ví, o co go...píšu to jen jako podnět k zamyšlení, jestli to tam někdo chce, plně to respektuju

Odesláno

Přikláním se taky za signovanou sponu a nemusí být standardně všitá.Někdo tu psal o rychlém výběru barev,když se přihlašuji,tak tam prostě ty barvy vidím,nato strapy mají svůj charakter použití.Takže budu přispůsobovat hodinky a ne řemen.

Odesláno

Ahoj, že se vám do toho pletu, ale pokud byste nesehnali chráněnou dílnu a nechtěli používat komerční vyšívací firmu, tak máme vyšívací automat v rodině... 

S.

Odesláno

Já se přidávám do 22mm a jsem pro barevnou variantu jen barvy, žádná loga ani nadpisy, a to černá na krajích a modré uvnitř.

Pruhy 18 mm:
1, Prischera
2.czech.argyll

Pruhy 20 mm:
1. PatrikNapr
2. Pebe
3. zekon7302
4. Ivo_S
5. Henatko.
6. Zhrado
7. Parnistroj
8. funf5

Pruhy 22 mm:
1. Prischera
2. zekon7302
3. Parnistroj

4. mira188

5. funf5

6. Fishi

Pruhy 24 mm:
1. Z.Paul
2. Parnistroj

Odesláno

Myslím,že je úplně zbytečné nějak zvlášť spekulovat o barvách.Ty jsou dané logem fóra.Maximálně o šíři pruhů,ale nejlíp stejně vypadá rovnoměrné rozložení.Vyšitý logo je taky super a těžko budeme vymýšlet něco jiného a pokud ano,tak už to zase nebude Chronomag ,ale nějaká "opičárna".Je potřeba si uvědomit,že tu nevymýšlíme módní doplněk,ale něco co nás jednoznačně a na první pohled odliší od zbytku majitelů pěkných hodinek.

Neděláme tu MÓDU,nejsme DOLCE & GABBANA.

Pokud chce někdo strap,aby mu ladil k očím,košili,saku,hodinkám,pleti nebo co já vím ještě k čemu,tak si myslím,že tu je ve špatným vláknu.

Chronomag NATO strap bude představovat svým způsobem "uniformu".A  o podobě uniformy se nediskutuje,ta se nosí taková jaká je.

Nejsem proti diskuzi o podobě,ale mělo by to mít svoje meze 

Odesláno

Suhlas, a myslim si, ze naj je varianta s 3 pruhmi a vysitym logom, bez napisov. Vobec by mi nevadila uprava "seriovky" len vysitim loga, strap beriem ako poznavaci znak, rovnako ako napr. odznaky, alebo nalepky chronomagu.

A dal by som si 22mm :)

Pruhy 18 mm:
1, Prischera
2.czech.argyll

Pruhy 20 mm:
1. PatrikNapr
2. Pebe
3. zekon7302
4. Ivo_S
5. Henatko.
6. Zhrado
7. Parnistroj
8. funf5

Pruhy 22 mm:
1. Prischera
2. zekon7302
3. Parnistroj

4. mira188

5. funf5

6. Fishi

7. flyte

Pruhy 24 mm:
1. Z.Paul
2. Parnistroj

Odesláno

Zatím sem z toho celého nějak zmatený co se týče nějaké finální podoby, ale asi bych se přidal. Uvidíme co z toho vypadne

Pruhy 18 mm:
1, Prischera
2.czech.argyll

Pruhy 20 mm:
1. PatrikNapr
2. Pebe
3. zekon7302
4. Ivo_S
5. Henatko.
6. Zhrado
7. Parnistroj
8. funf5

9. quest987

Pruhy 22 mm:
1. Prischera
2. zekon7302
3. Parnistroj

4. mira188

5. funf5

6. Fishi

7. flyte

8. quest987

Pruhy 24 mm:
1. Z.Paul
2. Parnistroj

Odesláno
  V 10. 4. 2013 v 11:52, czech.argyll napsal:

Myslím,že je úplně zbytečné nějak zvlášť spekulovat o barvách. Ty jsou dané logem fóra.

Logo chronomagu je černobílé

V 10. 4. 2013 v 11:52, czech.argyll napsal:

Chronomag NATO strap bude představovat svým způsobem "uniformu".A  o podobě uniformy se nediskutuje,ta se nosí taková jaká je.

Chronomag je diskusní forum, ne vojenská základna...

Původně se mi ta myšlenka hodně zamlouvala, protože strapy nosím hodně a rád, ale raději dezertuji...i přesto přeju hodně zdaru...

Odesláno

Pokud bude moznost vzit jen barevny strap bez napisu a loga, tak se rad pridam:

Pruhy 18 mm:
1, Prischera
2.czech.argyll

Pruhy 20 mm:
1. PatrikNapr
2. Pebe
3. zekon7302
4. Ivo_S
5. Henatko.
6. Zhrado
7. Parnistroj
8. funf5

9. quest987

Pruhy 22 mm:
1. Prischera
2. zekon7302
3. Parnistroj

4. mira188

5. funf5

6. Fishi

7. flyte

8. quest987

9. OndraPod

Pruhy 24 mm:
1. Z.Paul
2. Parnistroj

Odesláno (upraveno)
  V 10. 4. 2013 v 12:23, Ondoni napsal:

Logo chronomagu je černobílé

Chronomag je diskusní forum, ne vojenská základna...

Původně se mi ta myšlenka hodně zamlouvala, protože strapy nosím hodně a rád, ale raději dezertuji...i přesto přeju hodně zdaru...

Logo je možná černobílé,ale co ty pruhy kolem?

ad2) je třeba rozlišovat mezi diskuzním fórem a úplnou anarchií.Myslím,že zrovna dnes by 9 madým hochům z 10 vojna jenom prospěla.

A strap BUDE svým způsobem uniforma.Podle základní definice uniformity,jakmile nosí větší skupina  osob totéž ( a je jedno co to je) už je to uniformní znak.

A nám tu přece jde o jednotící prvek.

Pokud ne,tak je i možnost,že si každý nakoupí strap ZCELA podle svého barevného cítění a my se tu shodneme na dodatečném vyšití loga a tím se vyřeší případné módní nároky.Každý bude mít jinou barvu a akorát vyšité logo bude shodné

Upraveno uživatelem czech.argyll

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...