Přejít na obsah

Breitling SuperOceán Heritáge 46

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tož jsem si pořídil před nedávnem nový přírůstek.Někdy si jen tak pro sebe říkám,že byla největší blbost sem vlízt.Z druhé strany jsem za to rád,neboť hodinky miluji a je tu plno informací a krásných fotek.

Hodinky si myslím,že tu nemusím nijak moc představovat.Hodinky mají průměr 46mm.Ciferník je krásně modrý,luneta rovněž,Strojek je mechanický-automatický,kalibr 17.Chronometr COSC.Hodinky jdou zatím velmi přesně.

Rezerva nátahu činí 40 hod.Vodotěstnost činí 200M.

Sklíčko je safírové s dvojitým antireflexem.

Hodinky jsou na meshi-je sice pěkný,ale nemohu si na něj zvyknout,takže přesedlám na řemen a posléze přidám foto.

K hodinkám je veškerá dokumentace,krabice,certifikát COSC.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

jsou to parádní krasavci. Jen ta modrá barva... taková jalová. V černé jsou naprosto perfektní!!

No vidíš a mě se ta modrá velmi líbí.Je to prostě na vkusu každého člověka.

Ale i tak dík za názor.

Odesláno

Jsou moc krásné a právě na meshi. Měl jsem je v chronu. Bohužel právě kvůli zapínání na meshi které mě řezalo do ruky šly po týdnu z domu. Byl jsem na prodejně zkoušet jaké je to na řemenu a zjistil jsem, že i k němu je jako zapínání stejný tenký plíšek. Řešením je rubber s originál sponou, která je naopak excelentní a k non chronu se skvěle hodí.

Odesláno

No vidíš a mě se ta modrá velmi líbí.Je to prostě na vkusu každého člověka.

Ale i tak dík za názor.

OK o tom žádná diskuze. Ještě tak uvažuju... jak by vypadaly proporce ciferníku ve stejném složení při diametru 42?  Zmenšilo by se to velké prázdné místo uprostřed, a  i pouzdro by bylo " přítulnější". Nechci hledat chyby na krásných hodinkách, jen tak laboruju...

Návštěvník Matiniela
Odesláno

Krásné hodinky ať slouží. Ten mesh bych taky vyměnil za řemen. Těším se na foto.

Odesláno

Jsou moc krásné a právě na meshi. Měl jsem je v chronu. Bohužel právě kvůli zapínání na meshi které mě řezalo do ruky šly po týdnu z domu. Byl jsem na prodejně zkoušet jaké je to na řemenu a zjistil jsem, že i k němu je jako zapínání stejný tenký plíšek. Řešením je rubber s originál sponou, která je naopak excelentní a k non chronu se skvěle hodí.

To je právě ten problém.Taky mě to řeže do ruky,já to prostě nesnesu.Mesh je krásnej,to musím uznat.Velmi mě udivilo,že zapínání je tak tenké.Zkusíme řemen a uvidíme.

Návštěvník Radius
Odesláno

Vždycky se mi líbily nejvíc černé modely hodinek, ale k těm béčkům mi tak nějak jde víc modrá.

O co jde, nobo co přesně tlačí v tom zapínání, jak si každej stěžuje na ten mesh? Můžete to někdo vyfotit?

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...