Gustaf Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 jj díky...stojánek tam opravdu nemám, to by mě musela hamba fackovat :-D ..je to podepřený klackem ;-) Jj, mě to takle vyhovuje, spodek volnej hořejšek uplej...
Dali Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 No když zmiňujeme stojánek, tak kamarád je takovej recesista, jel před několika lety na silničce Krále Šumavy 220 nebo 230 km a na občerstvení kola různě pokládali a opírali. On nohou odšlápnul stojánek a všichni čuměli jak péra a několik lidí mu ho pochválilo. :-)
mr.BSE Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 A byl to ten klasickej hliníkovej klacek, jako býval na kolech Eska? :-D Protože ten je nejvíc!
Dali Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 A byl to ten klasickej hliníkovej klacek, jako býval na kolech Eska? :-D Protože ten je nejvíc!Jo přesně ten. :-)
Dali Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 To nevím měl tenkrát nějaké kolo s duralovým rámem. To mu ale ukradli, teď už má carbonové Colnago a tam už ho nemá. :-)Ale pamatuju se, že to byla hliníková tyčka s plastovým černým ukončením ( botičkou) a mělo to pružinu.
Dali Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Asi jo, ale už si to nepamatuju, navíc když s ním vyjedu tak mám většinu cesty starosti abych ho uvisel, miluje kopce a švihy jezdí zásadně víc než 80 km, míň km se nemá cenu ani oblíkat :-) Po výletu s ním se pak ještě 2 dny vzpamatovávám. :-) Navíc nezastavuje pití a jídlo na kole jedině na čůrání mi zastaví. Prostě správnej kolomagor.
Dali Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 No já taky, ale je to dobrej kámoš a mám ho rád a navíc je to tak 2x 3x v roce. Jinak občas chodíme na inlajny a tam mu to zas nandavám já protože fyzičku má skvělou, ale na techniku moc není. Už mě přesvědčoval, že profíci na kole i čurají. To jsem mu ale striktně odmítl, protože si nehodlám při tom rozbít hubu a ještě se celej pochcat. :-)
Krupkic Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Tak Commencal je prodaný, musím říct, že jsem se s ním loučil celkem těžce, tak snad mi vyjde ta Capra
Gustaf Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 tak dnes před obědem rychlovka 25km...ale i tak příjemný...
Gustaf Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Tak Commencal je prodaný, musím říct, že jsem se s ním loučil celkem těžce, tak snad mi vyjde ta Capra tak to je fofr...snad novej bajk vyjde. moc dlouho si ho neměl...tak snad taková vazba to nebyla
kupko Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Tak ja dneska 140km :-) fotky pozdeji :-)
kupko Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Asi jo, ale už si to nepamatuju, navíc když s ním vyjedu tak mám většinu cesty starosti abych ho uvisel, miluje kopce a švihy jezdí zásadně víc než 80 km, míň km se nemá cenu ani oblíkat :-) Po výletu s ním se pak ještě 2 dny vzpamatovávám. :-) Navíc nezastavuje pití a jídlo na kole jedině na čůrání mi zastaví. Prostě správnej kolomagor.To neni kolomagor ale sobec jim za jizdy piju take ale kdyz nekso z kamaradu potrebuje zastavit tak zastavim par minut nikoho nezabyje aspon protahnu slachy.
roura74 Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Včerejší Projížďka s tátou. 92 km, 1250 nahoru. Vítr byl krutý. Na fotu je táta. ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk
Poya Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 (upraveno) dnešní foto..Pěkné Upraveno 11. července 2015 uživatelem Poya
Doporučené příspěvky