Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

No když zmiňujeme stojánek, tak kamarád je takovej recesista, jel před několika lety na silničce Krále Šumavy 220 nebo 230 km a na občerstvení kola různě pokládali a opírali. On nohou odšlápnul stojánek a všichni čuměli jak péra a několik lidí mu ho pochválilo. :-)

Odesláno

To nevím měl tenkrát nějaké kolo s duralovým rámem. To mu ale ukradli, teď už má carbonové Colnago a tam už ho nemá. :-)

Ale pamatuju se, že to byla hliníková tyčka s plastovým černým ukončením ( botičkou) a mělo to pružinu.

Odesláno

Asi jo, ale už si to nepamatuju, navíc když s ním vyjedu tak mám většinu cesty starosti abych ho uvisel, miluje kopce a švihy jezdí zásadně víc než 80 km, míň km se nemá cenu ani oblíkat :-) Po výletu s ním se pak ještě 2 dny vzpamatovávám. :-) Navíc nezastavuje pití a jídlo na kole jedině na čůrání mi zastaví. Prostě správnej kolomagor.

Odesláno

No já taky, ale je to dobrej kámoš a mám ho rád a navíc je to tak 2x 3x v roce. Jinak občas chodíme na inlajny a tam mu to zas nandavám já protože fyzičku má skvělou, ale na techniku moc není.

Už mě přesvědčoval, že profíci na kole i čurají. To jsem mu ale striktně odmítl, protože si nehodlám při tom rozbít hubu a ještě se celej pochcat. :-)

Odesláno

Tak Commencal je prodaný, musím říct, že jsem se s ním loučil celkem těžce, tak snad mi vyjde ta Capra :)

tak to je fofr...snad novej bajk vyjde. moc dlouho si ho neměl...tak snad taková vazba to nebyla :D
Odesláno

Asi jo, ale už si to nepamatuju, navíc když s ním vyjedu tak mám většinu cesty starosti abych ho uvisel, miluje kopce a švihy jezdí zásadně víc než 80 km, míň km se nemá cenu ani oblíkat :-) Po výletu s ním se pak ještě 2 dny vzpamatovávám. :-) Navíc nezastavuje pití a jídlo na kole jedině na čůrání mi zastaví. Prostě správnej kolomagor.

To neni kolomagor ale sobec jim za jizdy piju take ale kdyz nekso z kamaradu potrebuje zastavit tak zastavim par minut nikoho nezabyje aspon protahnu slachy.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...