Klabrdon Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 To sem zvědavej a budu držet palce ať to vyjde!Žiletka v tvym podání bude určitě bomba;-)
Gustaf Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 Gustiku, sesti bodovej vecer z deseti golu..., to vypada na play off za Indiany:) Ja jdu zitra, tak se tesim.Dneska pohoda, trosku pripadlo...tljo, čekám kdy se agent ozve s nějakou nabídkou mno já mám zápas v úterý a ve čtvrtek a pak zas neděle...takže kolo jde teď mimo...ještě že doma muzu šlapat jinak mas to zase tradičně pěkný...zavidim
Gustaf Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 Hoši, prosím, držte mi dnes palečky. Budu dražit jednu silničku. Mám totiž takové nutkání po deseti letech opustit "Šírera na Kampě" .... Nová akvizice by měla být "straaašně rychlá, celá carbónová, tak trochu aero, šaltrovat skoro sama, atd .... :-) mno sem zvedavej, tak ať to klapne
kupko Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 Hoši, prosím, držte mi dnes palečky. Budu dražit jednu silničku. Mám totiž takové nutkání po deseti letech opustit "Šírera na Kampě" .... Nová akvizice by měla být "straaašně rychlá, celá carbónová, tak trochu aero, šaltrovat skoro sama, atd .... :-)Pak dej vedet jak to dopadlo tak ze el.razeni ? :-) drzim palec
Bert Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 Tak smůla. Jak říkal J.F.K. - být druhý znamená prohrát. Takže Felt AR2 Carbon 58 putuje jinam :-( Ale jak říkám já: zimní ceny na letní zboží ještě nekončí :-)
Gustaf Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 škoda.. hodil sem šintó do googlu...pěkná raketa. příště to vyjde
Klabrdon Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 Berte asi to tak mělo bejt,určitě tě čeká něco lepšího;-)Já svoje Rubéčko objevil taky celkem náhodou a o to větší radost z něj mám :-)
Rifik Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 Tak jsem si dnes pořídil batoh Camelbak Mule NV 2015 s 3L vakem na vodu. Zatím jsem z toho nadšený.. konečně nebudu muset vozit hnusnou flašku na rámu :-)
TLD Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Rifik, budes spokojenej. Mam ho par let a je super. Tl
spineshank Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Tak jsem si dnes pořídil batoh Camelbak Mule NV 2015 s 3L vakem na vodu. Zatím jsem z toho nadšený.. konečně nebudu muset vozit hnusnou flašku na rámu :-)na běžný ježdění je flaška lepší,vak je ideální na celodenní ježdění nebo když jsou velký vedra....na běžný ježdění se ti to proveze a vcelku citelně to pocítí člověk na hřbetu
Marty35 Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Však to nemusí plnit po okraj, ne? Já běžně vozím cca litr...
Rifik Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Tak tak, dám tam klidně jen půlku nebo míň. A navíc už nemusím řešit kam s klíčema, mobilem, nářadím, duší apod.
spineshank Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Tak jasně že není potřeba vozit plnej pytel .....vodyJá vozím když jej beru okolo 1,5l ,ale bidon s iontakem beru taky,přeci jen ve vaku vozím jen vodu,hlavně kvůli údržbě a čištění.Baťoh je super věc,vozím tam neprofuk bundu,vestu,nářadí,duši,tyčinky na hlad...prostě člověk nemusí nic tahat po kapsách
Marty35 Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 No bať. Bez baťochu ani ránu, bych si připadal jak nahý
spineshank Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 a další výhoda že když rostou hříbky tak má člověk do čeho sbírat při tom když jede
TLD Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Ja taky beru flasku, pokud jedu na hodku radit do lesa za barak. Vydrzel bych i bez vody, ale rad si cvaknu... V baglu mam porad naradi, dusi, sprcku, pumpu apod, tak se s tim taky netaham, kdyz jedu na chvilku.tl
Rifik Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Dnes nádhera.. -5, ticho, nikde ani noha... Sent from my iPhone using Tapatalk
TLD Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Parada, u nas je uplne bilo, coz je super, ale rano je kolem -20c, pres den to vyleze na -10-12C a to se me na kolo nechce A to Tvoje je strasne libivy, jak barevna kombinace tak tvar ramu:)tl
Doporučené příspěvky