spineshank Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 Spine, to je jasny, ma jiny kolo:)tlaha vidíš to mě nenapadlo taky je moc vlasatej
roura74 Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 kral083,asi zalezi co a jak jezdis, treba flaknout sebou na klice neni zadnej med. A co duse, lepeni, pumpa..., ja vozim i suchy triko kdyz je to na celej den. A pokud nenarazis na studanku, kde treba vezmes vodu pri nedelnim prejezdu Brd, napriklad? Na chvilku kolem baraku v pohode, ale jinak sem taky batuzkar.Roura, Mule je fakt super. A ten zadovej system je bozi. Mam jeste starej cloud walker, vetsi batoh, spis na turistiku a stejne vsude taham mule. Protoze s tim starym camelem mam hned mokry zada. A mule ma i super reseny to pridelani helmy. A ma integrovanou plastenku, to se taky hodi. Fakt doporucuju:)tlAni jsem netušil, že ho tak potřebuju.:-) Právě jsem ho objednal v černé. Stejně jsem chtěl kupovat větší vak, tak jsem ho koupil zabalenej v batohu. Kua já ani nepředpokládal, že by se do pytla lilo něco jiného než čistá voda , dyť to musí být za chvíli zanesené. Jo, asi ty tablety, ale co hadička? Výměna? Jinak, ionťáky si kupuju cestou, 10°, 12°, birell ... , dle žízně, chuti.. Mám vak cca tři roky a je absolutně v pohodě. Po jízdě ho vypláchnu teplou vodou, pak ho ještě jednou naplním vodou, zavřu, z náustku vyndám tu zamykací ucpávku, vak zmáčknu aby se hadička propláchla "tlakem", vyleju zbytky vody, umyju náústek, vak pověsím, dovnitř mrsknu stočenou plastovou podložku do dřezu aby vyschl. Vyschne i hadička protože není uzavřená. Doma máme svou studnu a jakmile nechám někde vodu trochu dýl tak se kazí rychlej jak chlorovaná z řadu.
TLD Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 roura, budes spokojenej, taky mam cernej tl
Marty35 Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 No, já jsem líný ho po úplně každé jízdě vyplachovat, tak zůstanu u čisté H2O. Těch pár dní tam voda v pohodě vydrží, to stříbro asi funguje. Na vyschnutí jsou po boku hrdla takové vytáčecí klapy či jak to nazvat, ty ten vak pěkně rozevřou. Ale asi novinka, já ho kupoval loni.
kupko Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Dneska 2hod na kole bylo super zase jezdit ve snehu :-) Duch 3krat jinak :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TLD Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Super foto a super teplota. U nas je pres den porad -8C a snehu hodne... Tl
kupko Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Super foto a super teplota. U nas je pres den porad -8C a snehu hodne... Tlprave pro to jsem neodolal ale jak jsem vyjizdel bylo je 4 pod ale pak prituhlo ale bylo super :-)
Gustaf Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 ho prodavas a takle zasrat nedobré se chovas ke slonikovi... takle se ho nezbavis :D
TLD Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Ted jsem se vratil s prochajdy se psama a je nula a chcije. To je zmena:( skoda, ta zima me bavila a prcky jeste vic. Tak zase bude teplo a bahynko. Jsem rad, ze jsem ten snih vyuzil na max a pekne se povozil. Tl
kupko Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 ho prodavas a takle zasrat nedobré se chovas ke slonikovi... takle se ho nezbavis :D No spinave je jeste z minula nejak jsem ho nestihl ocistit :-( uzasne mi sedi kdyz neprodam tak si ho necham :-) novej Duch bude muset pockat 2017 :-(
Jiřina Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Sem tady dlouho nebyl . Já pořídil na kolo toto a nadmíru spokojený http://www.huskycz.cz/batoh-turistika-cyklo-skid-30l-zelena Vozům ho úplně všude
Gustaf Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 No spinave je jeste z minula nejak jsem ho nestihl ocistit :-( uzasne mi sedi kdyz neprodam tak si ho necham :-) novej Duch bude muset pockat 2017 :-(aj, tak škoda...tak to budem vybírat spolu z kolekce 2017 ikdyz já už mám jasno...soucasnej ht lector, jestli bude ve fullu, jak se spekuluje, tak jdu do něj...
Rifik Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Neměl jsem dnes do čeho píchnout, tak jsem na zkoušku nasadil od Zéfalu deflector light za necelé 2 stovky. Tak jsem zvědavý, jestli to bude trochu odrážet bordel nebo ne:-) je to krátký! Nepoužíváte někdo něco podobného? Sent from my iPhone using Tapatalk
TLD Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Jirino, 30l batoh, to vozis poradnou svacnu:)Rifik, je to dobry, nejde tolik bordelu do ksichtu. Vozim neco podobneho,tl
Marty35 Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Taky, poslední kousek blatníku, co na kole ještě snesu... Mám ještě krapet kratší, ale pochytá to překvapivě hodně marasu. Jen bacha na šišky, borové...
Rifik Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Hehe to se teda těším až jednu schytám do ksichtu :-D už aby bylo po sněhu a spláchnutá sůl.. teď se mi nechce moc často kvůli té soli jezdit. Než dojedu někam do lesa, tak to mám tak 10 kilometrů po prosolené silnici, která asi dává celému kolu dost zabrat :/
Jiřina Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 TLD: chtel jsem nějaký univerzální batoh a tento to splňuje
kupko Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2016 Za pár mame po snehu tak to musime vyuzit :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky