roura74 Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2016 (upraveno) Něco z dnešního marastu :-D Sent from my iPhone using TapatalkMan in black v Pomoraví. :-)Už se těším až tam vyrazím taky. Upraveno 29. ledna 2016 uživatelem filo-boxer
Rifik Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2016 Je to tady super na biku, no :-)) TLD: možná jsem ten brod měl zkusit, nemusel bych teď řešit úklid :-D Kolo už je zase skoro jak nový a namazaný, oblečení v praččce, ale co s tretrama a camelbakem? Taky potom do pračky nebo radši růčo s hadrem?
TLD Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2016 Tretry nech vyschnout a pak ocisti hadrem, hlavne pokud tam mas nejaky mechanicky zapinaci systemu. Batoh nevim, ja to jeste neresil co ho mam, ono to vzdycky nejak oprsi, opada samo:)tl
roura74 Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2016 Batoh prát co nejmíň. Praní ničí impregnaci. Jen ho otři. Příště bude špinavej zase.
Rifik Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2016 To je pravda bych ho teď vypral a zítra se zasere zase. Mi teď ale došlo že ten mule má zabudovanou pláštěnku tak může posloužit i proti bahnu a z ní to pak půjde lehce omýt Sent from my iPhone using Tapatalk
Rifik Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2016 Sice je to jen hloupá instagram úprava, ale já to kolo žeru.. Sent from my iPhone using Tapatalk
Pitris.k Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2016 Bikeři, poradte.Měřím 185 a nevím si rady s velikostí rámu.Beru Meridu Big nine a nevím zda 19´´ nebo 21´´ sedel jsem na obou velikostech, ale nepomohlo mi to při výběru.Moc děkuji za radu.
roura74 Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Mám 186 a mám big nine 21. 19 byla krátká a musímít dlouhou sedlovku. Nepíšeš jestli bereš HT nebo fulla. Já mám HT
Klabrdon Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Je to těžký, já mám 185 cm a většina rámů MTB rámů mi sedí L(19). NA 21 mám krátký nohy:-)Nech se vyfotit na obou velikostech, a pak na ty fotky koukni, nebo je sem hoď, to by mohlo taky napovědět abys viděl jak seš na tom poskládanej.
Pitris.k Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Vyfotit se na tom to me nenapadlo :-) ta 19ka se mi zdala kratsi, ale bral jsem v potaz, ze tam byla 80 ka predstavec, ktery bych mohl prehodit za 110-120. Je to Big nine XT edition.
Gustaf Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 tak dlouhej představec je nesmysl. blbe to vypadá a funkčně taky na hovno. tak vem tu větší.. a mas to
Pitris.k Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Dneska si to jeste osaham, jak rikal kolega, necham se na tom vyfotit a uvidim.
roura74 Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Vyfotit se na tom to me nenapadlo :-) ta 19ka se mi zdala kratsi, ale bral jsem v potaz, ze tam byla 80 ka predstavec, ktery bych mohl prehodit za 110-120. Je to Big nine XT edition.Pořád tam cpou Deore náboje a brzdy místo XT?
TLD Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Je krasne, na kolo se me celkem chtelo, ale nejak se me dnes nechtelo slapat:) Tak jsem se porad na neco vymlouval, nakonec po obede vyrazil. A jsem rad, bylo to paradni. Kochaci okruh , cca 40km, super na vycisteni palice:)tl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pitris.k Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Tak rozhodnuto, 19 je pro me lepsi.Jo je to Xt edition takze to neni kompletni sada.Uz se na nej tesim ;-) beru ho v cernem matu.
Gustaf Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 tak dnes dorazily ESI, tak jsem nelenil, kolo umyl...promazal a hned je nasadil supeeeeer Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rifik Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Gustaf: Pěkně ti to ladí :-)) jsou ty gripy pohodlný? Vypadají dost bytelně.
Gustaf Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 díky ještě jsem je nejezdil, ale jelikož je vozí skoro všichni top jezdci, tak asi budou. ale na omak jsou fakt super...silikon mno
TLD Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Peknej zlutak Gustiku.Rifik, to vis ze budou pohodlny, to bude jak mackat umely kozy tl
Doporučené příspěvky