Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

dyt to kolo máš rok,ne? A takle ses do toho pustil?? Není to zbytečný?

btw, nevíte jakej je rozdíl mezi ESI Chuky a Racers edge?

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

Ano rok. Celkem jezdim a nesetrim ho:). Prehazku jsem nakopnul sutrem,srovnal a zase zlobi, tak neni o cem. Vidle/tlumic udelam jako prevenci. Vidle je uplne oK, tlumic na konci trochu skoci. Co stoji servis foxe vis. Retez a brzdy neokecas,tam je to jasny. Bovdeny jsou za par kacek. Orech je nacatej a za chvilku bych to stejne musel delat, tak se to udela hned. Nejaka bezna kontrola,promazani, prace mechanika a je to tam:). Ono to pekne naskace.

Tl

Odesláno (upraveno)

mno to jo...tak já tlumák ani vidli ještě u Švece nenechával servisovat, ale cenu vím. Je to raketa. Ostatní spotřebák chápu. Já řetez měřil a zatím ok. Takže spíš bajka musím umejt, poladit a promazat. Jak sem se vrátil z poslední projížďy a kolo nechal zasraný, tak mi teď nějak vrže... :lol2:  :lol2:

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

já už taky objednal na sezonu nové kousky :clap: došlo to dnes

jsem zvědavej jak sednou

attachicon.gif WP_20160122_17_50_01_Pro.jpg

Mám je taky v hledáčku tak pak napiš jak jsi s nima spokojenej. Nenašel jsem o nich žádný negativní recenze. Přemýšlím i o sedle od Ergonu. Konkrétně SMR3. S tím nejspíš počkám na duben na For Bike, abych ho někde testnul. Chci si tam vybrat i novou helmu a tretry, tak doufám, že tam bude dost vystavovatelů.

Odesláno

Mám je taky v hledáčku tak pak napiš jak jsi s nima spokojenej. Nenašel jsem o nich žádný negativní recenze. Přemýšlím i o sedle od Ergonu. Konkrétně SMR3. S tím nejspíš počkám na duben na For Bike, abych ho někde testnul. Chci si tam vybrat i novou helmu a tretry, tak doufám, že tam bude dost vystavovatelů.

pokud můžu doporučit mrkni i na sedla SQ Lab,mám a můžu jen doporučit,jen je potřeba změřit prdelku

Odesláno

SQ Lab má jednu nevýhodu, že ho nikdo nenabízí. Mám pr... změřenou od ergonu a vyšlo mi přesně napůl mezi S a M. Takže buď to nechat náhodě a nebo si půjčit testovací kus. Blbý je, že ty půjčovací sedla jsou dostupný všude jinde jen ne někde v okolí. I když ono to měření taky vždycky nemusí být úplně spolehlivý. Táta si tak nechal vybrat sedlo u spešlu a po třech týdnech ho dával pryč, protože ho brutálně bolely vnitřky stehen.

Odesláno

roura, budes spokojenej, taky mam cernej :)

tl

Bágl dnes dorazil. Musím říct, že líp zpracovanej cyklo batoh jsem v ruce ještě neměl. Velikost optimální a hodně se mi líbí ta magnetická úchytka na hadičku. Za 1800,- nádhera.

9dd078b1cb0bcbb51ec546a1ae5f8b53.jpg.

Odesláno

ESI mám na kole a paráda, nemůžu nic vytknout. Sedlo ERGON jsem nasadil, několikrát se projel, šlo dolů a já se vrátil ke starému. Bolela mě pr..

Odesláno

TLD: no ty to vedeš teda, takový servis po roce ;)...jj, máme to za par, uz se těším, ale jak jsem porad v říci tak vůbec netrenuju, takže te asi budu brzdit ;)....ale možná te budu brzdit uz na novém ;(

Odesláno

Jirino, na kopce se nechame vozit lanovkou a dolu to sfrcime bez slapani:) Neke, tak drzim palce. Co to nakonec bude?

tl

Odesláno

Hoši, tak já viděl naposledy kolo v Listopadu a teď příjdu do sklepa, že se projedu a ono nikde. Přemýšlím, dlouho přemýšlím a pak mi manželka říká, že ho mám u babičky protože jsem se tam stavil z výletu, nechtělo se mě šlapat a ona mě odvezla domů autem. Takhle já to mám s bikováním teďka  :lol2:

Odesláno

roura, to byla sranda. ja jsem asi uchylak, ale me nahodou do kopce slapat bavi. Idealne kdyz je to jeste technickej vyjezd:) My si planujeme ubytovani v te Kolovne a nejaky trasy po okoli. Na jejich webu jsou i nejaky doporuceny. Ja myslim, ze v teto oblesti to bude super vsude:)

Afri, ty to vedes :)

tl

Odesláno

Hoši, tak já viděl naposledy kolo v Listopadu a teď příjdu do sklepa, že se projedu a ono nikde. Přemýšlím, dlouho přemýšlím a pak mi manželka říká, že ho mám u babičky protože jsem se tam stavil z výletu, nechtělo se mě šlapat a ona mě odvezla domů autem. Takhle já to mám s bikováním teďka :lol2:

Ty jo to buď rád, že není na druhé straně republiky v zastavárně.

Odesláno

roura, to byla sranda. ja jsem asi uchylak, ale me nahodou do kopce slapat bavi. Idealne kdyz je to jeste technickej vyjezd:) My si planujeme ubytovani v te Kolovne a nejaky trasy po okoli. Na jejich webu jsou i nejaky doporuceny. Ja myslim, ze v teto oblesti to bude super vsude:)

Afri, ty to vedes :)

tl

Jasný, kopce jsou od toho aby se šlapaly. Dík za tip na tu Kolovnu. Prolezu jim stránky.

Odesláno

Pekny, to jak tam studujes tu vodu, kudy to prebrodis :) tak bych chtel i fotku toho brodeni:)

tl

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...