Gustaf Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 (upraveno) dyt to kolo máš rok,ne? A takle ses do toho pustil?? Není to zbytečný? btw, nevíte jakej je rozdíl mezi ESI Chuky a Racers edge? Upraveno 26. ledna 2016 uživatelem Gustaf
TLD Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Ano rok. Celkem jezdim a nesetrim ho:). Prehazku jsem nakopnul sutrem,srovnal a zase zlobi, tak neni o cem. Vidle/tlumic udelam jako prevenci. Vidle je uplne oK, tlumic na konci trochu skoci. Co stoji servis foxe vis. Retez a brzdy neokecas,tam je to jasny. Bovdeny jsou za par kacek. Orech je nacatej a za chvilku bych to stejne musel delat, tak se to udela hned. Nejaka bezna kontrola,promazani, prace mechanika a je to tam:). Ono to pekne naskace. Tl
Gustaf Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 (upraveno) mno to jo...tak já tlumák ani vidli ještě u Švece nenechával servisovat, ale cenu vím. Je to raketa. Ostatní spotřebák chápu. Já řetez měřil a zatím ok. Takže spíš bajka musím umejt, poladit a promazat. Jak sem se vrátil z poslední projížďy a kolo nechal zasraný, tak mi teď nějak vrže... Upraveno 26. ledna 2016 uživatelem Gustaf
spineshank Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2016 žluté esi ;-) http://www.adroit.cz/komponenty/gripy-esi-racer-edge-yellowkámoš na Scalpelech vozí Esi a je s něma spokojenej,nevím jestli přesně tyhle,ale přijdou mě stejný
roura74 Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2016 já už taky objednal na sezonu nové kousky došlo to dnesjsem zvědavej jak sednou WP_20160122_17_50_01_Pro.jpgMám je taky v hledáčku tak pak napiš jak jsi s nima spokojenej. Nenašel jsem o nich žádný negativní recenze. Přemýšlím i o sedle od Ergonu. Konkrétně SMR3. S tím nejspíš počkám na duben na For Bike, abych ho někde testnul. Chci si tam vybrat i novou helmu a tretry, tak doufám, že tam bude dost vystavovatelů.
spineshank Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2016 Mám je taky v hledáčku tak pak napiš jak jsi s nima spokojenej. Nenašel jsem o nich žádný negativní recenze. Přemýšlím i o sedle od Ergonu. Konkrétně SMR3. S tím nejspíš počkám na duben na For Bike, abych ho někde testnul. Chci si tam vybrat i novou helmu a tretry, tak doufám, že tam bude dost vystavovatelů.pokud můžu doporučit mrkni i na sedla SQ Lab,mám a můžu jen doporučit,jen je potřeba změřit prdelku
roura74 Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2016 SQ Lab má jednu nevýhodu, že ho nikdo nenabízí. Mám pr... změřenou od ergonu a vyšlo mi přesně napůl mezi S a M. Takže buď to nechat náhodě a nebo si půjčit testovací kus. Blbý je, že ty půjčovací sedla jsou dostupný všude jinde jen ne někde v okolí. I když ono to měření taky vždycky nemusí být úplně spolehlivý. Táta si tak nechal vybrat sedlo u spešlu a po třech týdnech ho dával pryč, protože ho brutálně bolely vnitřky stehen.
spineshank Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2016 nabízí ho u nás http://www.trailshop.cz/index.php?route=product/category&path=33_59
roura74 Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2016 Jj. Ty jsem našel taky. Jsou nejspíš jediní a navíc na konci světa. Uvidím na For Bike. Třeba tam budou.
roura74 Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2016 roura, budes spokojenej, taky mam cernej tlBágl dnes dorazil. Musím říct, že líp zpracovanej cyklo batoh jsem v ruce ještě neměl. Velikost optimální a hodně se mi líbí ta magnetická úchytka na hadičku. Za 1800,- nádhera. .
vzduch Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2016 Mám je taky v hledáčku tak pak napiš jak jsi s nima spokojenej. Nenašel jsem o nich žádný negativní recenze. Přemýšlím i o sedle od Ergonu. Konkrétně SMR3. S tím nejspíš počkám na duben na For Bike, abych ho někde testnul. Chci si tam vybrat i novou helmu a tretry, tak doufám, že tam bude dost vystavovatelů.ESI mám na kole a paráda, nemůžu nic vytknout. Sedlo ERGON jsem nasadil, několikrát se projel, šlo dolů a já se vrátil ke starému. Bolela mě pr..
Jiřina Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2016 TLD: no ty to vedeš teda, takový servis po roce ...jj, máme to za par, uz se těším, ale jak jsem porad v říci tak vůbec netrenuju, takže te asi budu brzdit ....ale možná te budu brzdit uz na novém ;(
TLD Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2016 Jirino, na kopce se nechame vozit lanovkou a dolu to sfrcime bez slapani:) Neke, tak drzim palce. Co to nakonec bude?tl
roura74 Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2016 Kopce se mají šlapat jakápak lanovka. :-)Mám na Dolní Moravě v plánu trochu protáhnout tátu až sleze sníh. Zatím jsem vymyslel tuhle trasu s tím, že podle situace budeme improvizovat. https://mapy.cz/s/pMNL
African Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2016 Hoši, tak já viděl naposledy kolo v Listopadu a teď příjdu do sklepa, že se projedu a ono nikde. Přemýšlím, dlouho přemýšlím a pak mi manželka říká, že ho mám u babičky protože jsem se tam stavil z výletu, nechtělo se mě šlapat a ona mě odvezla domů autem. Takhle já to mám s bikováním teďka
TLD Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2016 roura, to byla sranda. ja jsem asi uchylak, ale me nahodou do kopce slapat bavi. Idealne kdyz je to jeste technickej vyjezd:) My si planujeme ubytovani v te Kolovne a nejaky trasy po okoli. Na jejich webu jsou i nejaky doporuceny. Ja myslim, ze v teto oblesti to bude super vsude:)Afri, ty to vedes tl
roura74 Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2016 Hoši, tak já viděl naposledy kolo v Listopadu a teď příjdu do sklepa, že se projedu a ono nikde. Přemýšlím, dlouho přemýšlím a pak mi manželka říká, že ho mám u babičky protože jsem se tam stavil z výletu, nechtělo se mě šlapat a ona mě odvezla domů autem. Takhle já to mám s bikováním teďka Ty jo to buď rád, že není na druhé straně republiky v zastavárně.
roura74 Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2016 roura, to byla sranda. ja jsem asi uchylak, ale me nahodou do kopce slapat bavi. Idealne kdyz je to jeste technickej vyjezd:) My si planujeme ubytovani v te Kolovne a nejaky trasy po okoli. Na jejich webu jsou i nejaky doporuceny. Ja myslim, ze v teto oblesti to bude super vsude:)Afri, ty to vedes tlJasný, kopce jsou od toho aby se šlapaly. Dík za tip na tu Kolovnu. Prolezu jim stránky.
Rifik Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2016 Něco z dnešního marastu :-D Sent from my iPhone using Tapatalk
TLD Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2016 Pekny, to jak tam studujes tu vodu, kudy to prebrodis tak bych chtel i fotku toho brodeni:)tl
Doporučené příspěvky