Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

jo,tohle je jiná liga...moc pěkná raketa

tj.slušně osazeno,barvičky krásný

ještě jsem se díval na bezkošíkovou flašku do rámu..už nevím výrobce ale asi to už znáte

Odesláno

jel sem to jel projed než mi udělali na kole servis

jede to jak z praku,otevřený na plno 50km/h ...předjel jsem i na žiletce borca..... :lol2:

Elektro nebrání :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odesláno

Moc pěkný,králíci. A jak to tam vypadá z pohledu alergika? Ja vyjel tady v Českým krasu v pátek i v sobotu a oči mě škrábou fest.

Jestli to tam u vás je díky nadmořský výšce lepší?

Odesláno

Maama,koukam,ze mame stejnej problem:). Ted co kvete smrk,bojinek a ta hnusna repka,tak me ani nevadi ze nejezdim.

Odesláno

Počasí na ježdění je přes víkend úplně ideální.

Pár fotek s včerejška...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

a pak sladká-hořká odměna

Odesláno

Tak letos první stovečka překonána. Olomouc-"Helfštýn"-Přerov a vlakem domů, na asfaltovou zteč Přerov-Olomouc jsem uz nemel psychické síly, stačilo ráno. Jinak cela trasa bohužel 90% cyklostezky asfaltové, ale kolem Helfstyna paráda (trasa Šela maratonu). Na fotky moc nebyl čas, tak alespoň jedna od piva

Odesláno

Generálka proběhla. Pár nových škrábanců, ale žádnej zásadní problém.

Zítra můžu směle vyjet,jestli bude čas.

9db86773e0f2083d4e185b0f09cd977a.jpg

Pěkně Já mám ještě kolo stále v autě :-)

Odesláno

Roura a co patka Já ji mam pěkně pokroucenou az se divim že přehazovačka tak přesně řádila jak jsem ji v lese porovnal :-) hole nejsme žádný B umíme si poradit v každém situaci jo afri už můžeš nahlas říct za 3 dny a tolik km a kamenu- žádný defekt :-)

Odesláno

Tak letos první stovečka překonána. Olomouc-"Helfštýn"-Přerov a vlakem domů, na asfaltovou zteč Přerov-Olomouc jsem uz nemel psychické síly, stačilo ráno. Jinak cela trasa bohužel 90% cyklostezky asfaltové, ale kolem Helfstyna paráda (trasa Šela maratonu). Na fotky moc nebyl čas, tak alespoň jedna od piva

A drzi jeste faborky? Kolem helfstyna je sela samej les, tam najedes 10 km na kilaku po stezce...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...