kupko Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 No už se vracím z pekla Moravy kluci to dali 338 km za 12. 20h ciste jízdy jinak celoove 15h :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Jo a průměr 28.5 :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 (upraveno) My v Olomouci jezdíme akci "Project 333" ... vloni to bylo za 11 hodin průměrem lehce přes třicet ... letos koncem července bude akce zase Pozvánku postnu, jak bude hotová !! https://www.facebook.com/media/set/?set=a.947659648640960.1073741888.124062794333987&type=3 Upraveno 4. června 2016 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Tak jsem dnes aspon na chvili vyjel Kupko: svetlo super, dekuji moc. Jinak v lese super i za tmy, jen ta rodinka divocaku, mezi kterou jsem vjel mi moc nepridala Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Ahoj panove, posledni mesice jsem vubec nestihal forum a ani jezdeni, ale snad se zacina blyskat na lepsi casy. Od pondeli jsem byl 4x a dneska jsem si to super uzil. Mate to tady porad super - priroda, kola, paradni fotky. Snad sem budu koukat ted zase casteji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Tak jsem dnes aspon na chvili vyjel Kupko: svetlo super, dekuji moc. Jinak v lese super i za tmy, jen ta rodinka divocaku, mezi kterou jsem vjel mi moc nepridala Sent from my iPhone using TapatalkRádo se stalo :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Kloubik,tak vitej zpatky:). Ta posledni je uzasna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 To jsme se tam museli minout :-) jezdím 3x týdne je to tam skvělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Kluci,parádní fotečky a Davide dobrej výsledek si zajel.Já včera potkal kámoše a ukázal mi novej sjezdík ale místy dvoumetrovy kopřivy takže ještě teď mě brni a svedi ruky nohy....DDoma jsem si našel klíště včera a dnes další na koulich...tvl nechápu jak zrovna tam....DD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Kloubik paráda. Ta poslední má super atmosféru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Nádherné fotky kluci, hlavně ty kloubikovi. :-) Já jsem dnes zažil opravdový relax, 5:45 budík v 6:00 start a před 8 jsem byl doma, potkal jsem pouze jednoho ožralého co mířil domů, 4 srnky a 3 starší dámy co šly do kostela. 25 km za mnou. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 guzmic, kloubik...super fotky.... spine,jj jel jsem si svou tempo na pohodu...jen si to užít;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Dnesni hodka a pul v lese Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Moc pěkný to máte kluci :-) kloubik ta poslední fotka je super! Já teď jezdím skoro denně, ale nemám čím dělat ani ty moje blbý rychlocvaky :-D doufám že reklamace iPhonu v českém servisu proběhne co nejrychleji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 pekne kluci fotite ja jsem si dneska dal 75 km prave u nas byla bourka a ty kroupy dobrej masakr :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 pekne kluci fotite ja jsem si dneska dal 75 km prave u nas byla bourka a ty kroupy dobrej masakr :-)Ty voe ty jsi zase za chrta Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Ty voe ty jsi zase za chrta Sent from my iPhone using TapatalkAle houbelec :-) malej tréning na příští týden Beskydy na otočku 160km :-) ale tempo bylo vysoke :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Ale houbelec :-) malej tréning na příští týden Beskydy na otočku 160km :-) ale tempo bylo vysoke :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkTo jedes na silnicce? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 To jedes na silnicce? Sent from my iPhone using TapatalkNe na mem kole :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Na žiletce nejezdím :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky