kupko Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 kupko: detenicka knajpa palec horeTo rozhodně dali jsme tam ubytování v tom stredovekem hotelu super plus prohlídka pivovaru :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Obchodnik-o3 Hustej zážitek. Dej se brzy do kupy a ať o té kloubní náhradě co nejdřív nevíš. Afri Kámoš si tak loni v Tatrách ve stěně zrušil nohu, tři měsíce pořádně nechodil a pak říkal, že za ten let nad Tatrama v podvěsu vrtulníku to stálo. Měl to aspoň za 200 bludišťáků. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Dětenice super...avz jejich žebírka na medu...mnam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Klabrdon tech možností je několik trošku povolit šroubek L tim nastavuješ horní doraz nejlehčí pastorek ale také můžeš mit trosku ohnutou patku zase tak jednoduchý to není je to někdy poradna hodinarina Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkDíky, tak nahoru už to jde, řadí to celkem slušně bych řekl. ted mi dou zas blbě 2 nejmenší pastorky. Skočí to an ně, ale tak nějak divně to překakuje nejde to moc hladce. Už mě to ale nebaví :-)Podle mě sem ohnul patku, při vyndavání kola, je to možný ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Jo je to možné doklad to napinakem na bowdenu povolit nebo napnout Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Jo je to možné doklad to napinakem na bowdenu povolit nebo napnout Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkZkusim, díky, ráno to projedu tak uvidíme jak se to povede :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Obchodnik-o3 Hustej zážitek. Dej se brzy do kupy a ať o té kloubní náhradě co nejdřív nevíš.Afri Kámoš si tak loni v Tatrách ve stěně zrušil nohu, tři měsíce pořádně nechodil a pak říkal, že za ten let nad Tatrama v podvěsu vrtulníku to stálo. Měl to aspoň za 200 bludišťáků. :-)Jasný vítěz, chi chi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 (upraveno) mam co dohanat, ja som sa len vozil sanitkou do turnova, potom do liberca a zrychleny prevoz k nam do provincnej osady :-)) a aby som nezabudol, zena si na lyzovacke na stubaii posrala koleno, tam sme absolvovali sanitu ratrak, tak tento rok uz je snad vybaveny Upraveno 17. června 2016 uživatelem obchodnik-o3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Jasný vítěz, chi chi :-)Zlatý BLUDIŠŤAK :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poya Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Obchodnik-o3: tak rychle uzdravit ... a hezký fotky, Český ráj je vždycky super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poya Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Nějakou dobu jsem nedodal žádný fotky (jezdili jsme s přítulkou teď pár týdnů samé orienťáky), tak to dnes napravím - jen rychlé protažení biku skoro kolem komína, ale bylo to fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 pekne, kde to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Poya pěkné fotky. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poya Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 pekne, kde to je?Český kras - okolí Berouna... Malá Amerika, Koda, Tetín, Koněprusy (lom Čertovy schody) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Tak dneska zdolan další vrchol Beskyd Ondřejník vrchol Skalka :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 poya super pěkný fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Taky jsem dnes vyrazil. Zadne velke kilometry, ale konecne jsem vyjel jeden technicky vyjezd. Porad to neslo, tak jsem se dnes kousn? a asi na 4 pokus jsem to dal. Toz jsem stastny jako blecha Kupko: ty tvoje najezdy mne uvadeji v pochyby v me schopnosti Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 (upraveno) Dnes jsem na výletě se ženou konečně testl ty SH Sainty. Prvních 8 km dobrý, pak jsem při sjezdu po lesní asfaltce chtěl ze zvyku přeskočit větev. Bohužel jsem zapomněl, že nemám nohy v SPDčkách. Výsledkem jsou naražený žebra od řidítek, naražená kostrč od štangle, naražený pravý rameno tak, že skoro nedám ruku nad hlavu, obě zápěstí a pár odřenin plus prodřené oblečení. Dal jsem pak dalších 55 km a teď, po vyprchání adrenalinu, trpím a děsím se zítřejšího rána. Kolu se nestalo vůbec nic, to odjelo po předním koke do lesa do měkýho. Klika byla, že se žena z kopců bojí a já kvůli ní přibržďuju abych nejel z dohledu. Jel jsem max tak 30. No ale i tak jsem to rozdýchaval dost dlouho. Pár fotek z cesty. Upraveno 19. června 2016 uživatelem roura74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky