kral083 Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 První letošní švih s manželkou po dubnovém narození svište. Krásných 40km a držela se statečně,holka,v tom protivětru. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hator Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 Gustav, pekny gate od ghosta. Kde si kupoval?
Gustaf Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 vybíral jsem na stránkách Ghostu a pak zašel u nás do obchodu a oni mi je objednali ze skladu v reichu. stejně tak i dres...
kupko Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 Pěkně král včera foukalo pořádně opatrně na ženu ať ji neuženeš :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
kral083 Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 Mě nejvíc potěšilo, že projevila sama zájem o projížďku. Dost jsme to brali lesem,tak ten vítr nebyl tak zlej. A já aspoň provetral htéčko.Jinak jak mě trochu nahlodal Gustaf s tím nadšením pro HT,tak po včerejšku mám opět jasno:zpět na HT pro mě cesta nevede.
Gustaf Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 njn, sem asi jedinej nadsenej magor do HT :D
kupko Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 njn, sem asi jedinej nadsenej magor do HT :D Ale ja taky na něm najíždí km ale do lesa patří celopero :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Gustaf Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 v lese se trochu třese ritka, ale pohoda. me se hlavně líbí, jak to na něm odsejpa. kupko: dnes sem to tam hodil, tak zítra posilaj. a nejspíš i s patkou hazky. byla mírně ohla...
kral083 Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 Trochu klepe řiťka??Tak to je hodně optimistický tvrzení. Byl sem naklepenaj jak řízky o Vánocích.
Návštěvník Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 Trochu klepe řiťka??Tak to je hodně optimistický tvrzení. Byl sem naklepenaj jak řízky o Vánocích.Podle mě je to hodně o tom jak a co jezdíš. Já třeba km honím spíš na žiletce a když jdu na Bike, tak jsem na něm málokdy více než 2 hodiny, tak mi to nevadí..
Frantik Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 (upraveno) Uz bych si bez celopera nedokazal jizdu představit. Taky nekdy valim po silnici/cyklostezce, ale brazdit lesylouky na hardtailu a cejtit kazdej koren nebo sutr, to bych nedal. Navíc muzu celopero za jizdy komplet zamknout a mam taky HT, ale ta pohoda, když se to houpe a kopiruje teren se neda nicim nahradit. Upraveno 5. září 2016 uživatelem Frantik
kral083 Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 Vojta:já právě postupem času došel ke kombu žiletka/celopero a pro mě naprosto ideál. Ikdyz bohužel na některé silnice kolem Prahy je celopero mnohem vhodnější.
Gustaf Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 kluci, nesmíte mít prdelky prikovany k sedlu. občas to chce v terénu nadlehcit
Frantik Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 No proste si udělal chybu, vrat se k tomu skvělému zlutemu celoperu :-)
Gustaf Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 neudelal a nelituji...zlutaka mám a nenapadlo mě se němu vrátit
spineshank Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 v lese se trochu třese ritka, ale pohoda. me se hlavně líbí, jak to na něm odsejpa. kupko: dnes sem to tam hodil, tak zítra posilaj. a nejspíš i s patkou hazky. byla mírně ohla...fakt tě obdivuju,já si chvíli půjčil od kámoše HT a jede to pěkně o tom žádná, ale ten komfort je úplně ale úplně děsnej
jhonzatko Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 Jen k uzavření mé story pár příspěvků zpět.Skončil jsem u toho, že Kona zůstala doma a Canyon se teď bude připravovat na prodej ...
LovecK Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 (upraveno) Caute, Nejezdi to prosim nekdo? Zkusenosti? https://www.yt-industries.com/en/detail/index/sArticle/615/sCategory/509 Nebo mam vlizt po letech na B-F?.... Upraveno 5. září 2016 uživatelem LovecK
Gustaf Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 Lector je prostě dobrej.jako jooo spine: nevím no, zatím to tak cítím...třeba pak bude zase full....
Doporučené příspěvky