Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mě nejvíc potěšilo, že projevila sama zájem o projížďku. Dost jsme to brali lesem,tak ten vítr nebyl tak zlej. A já aspoň provetral htéčko.Jinak jak mě trochu nahlodal Gustaf s tím nadšením pro HT,tak po včerejšku mám opět jasno:zpět na HT pro mě cesta nevede.

Odesláno

v lese se trochu třese ritka, ale pohoda. me se hlavně líbí, jak to na něm odsejpa.

kupko: dnes sem to tam hodil, tak zítra posilaj. a nejspíš i s patkou hazky. byla mírně ohla...

Odesláno

Trochu klepe řiťka??Tak to je hodně optimistický tvrzení. Byl sem naklepenaj jak řízky o Vánocích.

Podle mě je to hodně o tom jak a co jezdíš. Já třeba km honím spíš na žiletce a když jdu na Bike, tak jsem na něm málokdy více než 2 hodiny, tak mi to nevadí..

Odesláno (upraveno)

Uz bych si bez celopera nedokazal jizdu představit. Taky nekdy valim po silnici/cyklostezce, ale brazdit lesylouky na hardtailu a cejtit kazdej koren nebo sutr, to bych nedal. Navíc muzu celopero za jizdy komplet zamknout a mam taky HT, ale ta pohoda, když se to houpe a kopiruje teren se neda nicim nahradit.

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Vojta:já právě postupem času došel ke kombu žiletka/celopero a pro mě naprosto ideál. Ikdyz bohužel na některé silnice kolem Prahy je celopero mnohem vhodnější.

Odesláno

v lese se trochu třese ritka, ale pohoda. me se hlavně líbí, jak to na něm odsejpa.

kupko: dnes sem to tam hodil, tak zítra posilaj. a nejspíš i s patkou hazky. byla mírně ohla...

fakt tě obdivuju,já si chvíli půjčil od kámoše HT a jede to pěkně o tom žádná, ale ten komfort je úplně ale úplně děsnej
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...