Gustaf Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Však už jsem měl na mále :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalkto si myslím právě... jiřina, tak to jo...to víš, s boudnym se měřit nemůžeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 to slay Silnice za Měděncem, pohled dolů směrem ke Klášterci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slay Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Jj jsem si myslel. Ale dálka na fotce trochu mázlá. Tady je kopečků dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Vojto 1 asi se ti nedivim ze jsi ji pomalu lisknul hrozne je to jak se lide jeste chovaji arogantne kdyz zavini nehodu :-( já bych to nikdy neudělal praštit ženskou je pro mě největší slabost, ale můžu si zanadávat ne ? Jsem ji říkal po těch kecech, že má stesti, že není chlap a ona: "jasné teď mě tu ještě zmlatite, když jste mě prvně srazil "/:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Sakra, vy jste me tak motivovali ze jezdim furt a takhle to dopada... Ale ujel jsem s tim jeste 50km, takze to az takova hruza neni. Jen po 15 letech, co jsem na kole poradne nesedel, dost nezvyk:) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Tower než se oženiš tak se to zahojí :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 No, jak vidis, bude se to muset zahojit ted uz bez zeneni! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Tak přeju brzké zahojení, Na to, že jsi jel 40 jsi dopad ještě dobře. Na kole jsem si ještě na silnici neustlal, ale z in lajnů jsem míval horší bebíčka. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camlost Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Správně je: Než se vdáš, tak se to zahojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Ted jsem se vratil z biku a takovej hicak snad nebyl ani o prazdninach. Hnedka jsem si dal dve pivka a zivot je uplne bajecnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Tak přeju brzké zahojení, Na to, že jsi jel 40 jsi dopad ještě dobře. Na kole jsem si ještě na silnici neustlal, ale z in lajnů jsem míval horší bebíčka. :-)Kdes na to přišel kolik jel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Vyjizdel jsem v 18.30 tak jsem toho moc nestihnul Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Volume to the right and ENJOY!!!!! http://www.redbull.tv/video/AP-1NDH12BMW1W11/un-real Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Masakr, díky. Nicméně to přináší vysvětlení, proč 1/4 litru limo stojí 50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Chlapi,vypadá to,ze jedna z posledních věcí, co ješte nebyla na Duchovi menena,vidle od Foxu,to má pomalu za sebou.Po deseti letech se ani nedivím. Přes zimu bych chtěl koupit novou. Rozpočet tak do desítky. Vypadá to na Epixon,máte s tím někdo zkušenost? Případně jiný typ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Jirino parada, to si nasel na bikeandride vid? Trosku ve skluzu, uz to bylo gratis pred nejakym casem, ale je to naprosto paradni video. Ja na to vcera taky juknul a musel jsem i pres to vedro na kolo. Super. Nekde bylo i video, jak se to tocilo a co se nepovedlo. Musi to ty kluky strasne bolet, nez vznikne takovej krasnej film. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 @TLD: presne tak. Na bike amd ride. Obecne Red Bullndela super filmy a vubec by mi nevadilo pro nej pracovat a myslim obecne . Mam tu firmu rad, byt jsem Red Bullnprodukty omezil na minimum, ale kdyby zacali delat balenou vodu, tak si ji kupuju. Je tam treba super film jak jeden frantik za den ujel jednu z kralovskych etap Tour na festce. Magorina strasna Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Souhlas, maji paradni projekty. Ja to pil jednou a malem me vyskocilo srdce, tak to jde mimo me. Je to teda asi 20let zpatky co jsem to kostnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 @TLD: presne tak. Na bike amd ride. Obecne Red Bullndela super filmy a vubec by mi nevadilo pro nej pracovat a myslim obecne . Mam tu firmu rad, byt jsem Red Bullnprodukty omezil na minimum, ale kdyby zacali delat balenou vodu, tak si ji kupuju. Je tam treba super film jak jeden frantik za den ujel jednu z kralovskych etap Tour na festce. Magorina strasna Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 To me to ani moc problem nedela. To je ta pruprava min 6 kav dene Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky