Gustaf Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Na tak starém gjostu nemá v předu pevnou osu :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalkto je taky fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jhonzatko Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Aha, slušný faux pas Myslel jsem, že je to starší věc, pže naživo vypadáš podstatně hubenější ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 @jhonzatko: klamu oblecenim Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Kupko:ghost amr7600 tuším. Ono už tam toho moc původního není,takže označení je celkem o ničem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 @jhonzatko: klamu oblecenim Sent from my iPhone using TapatalkPerfektni odolná figura na kolo,................. konecne někdo jako já :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 ještě ze ty cyklohadry speky pekne stáhnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Mozna to co nesis Ty, Ty chrte My bikeri nosime hadry volny A Jirina ma nahodou super sjezdarskou figuru. Fyziku neosulis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 @Gustaf: jak rika TLD, to tak maximalne ty Vaše @TLD: mas recht, fyziku neosulis...proto v tech kopcich umiram Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 a proto sis poridil bike, na kterem je radost jezdit hlavne z kopce ne Dyt to mas dobre vymysleny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Ale aby jsi mohl jt z kopce, musis ho nejprve vyjet. Vis ze zastavam nazor ze trail ktery si nevyslapes si nezaslouzis Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 mám asi velkou prdel teda...vozim jediné volný kratasy. jo a horejsek uplej, to jo...hezky to stáhne břicho a vypadám víc slang :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 @Gustaf: jak rika TLD, to tak maximalne ty Vaše @TLD: mas recht, fyziku neosulis...proto v tech kopcich umiram Sent from my iPhone using TapatalkJo a ja tě pak z kopce nemohu dojet :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Ale aby jsi mohl jt z kopce, musis ho nejprve vyjet. Vis ze zastavam nazor ze trail ktery si nevyslapes si nezaslouzis Sent from my iPhone using TapatalkA ještě si u toho musíš spivat - ja s písničkou jedu jako ptáček :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Vrchol nr.2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 (upraveno) jel lanovkou z Koutů mám to info z první ruky, nenechte se ošálit Upraveno 13. září 2016 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Pro neverici Tomáše přikládám reklamu na obezitu Sent from my iPhone using Tapatalk Jo, takhle na tom budu za chvíli taky Letos jsem začal jezdit a po 2.300 km mám kilo a půl nahoře, takže se na to asi vykašlu a ušetřený čas budu opět věnovat zahálce a alkoholu Evidentně na tu námahu reaguje můj organismus jinak než by měl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jhonzatko Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Nemate tu nahodou nekdo zkusenost s trailparkem na Klinovci?Chci si udelat den volna a premyslim, ze bych se tam vyrazil podivat ... tak zda to za to vubec stoji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Jo, takhle na tom budu za chvíli taky Letos jsem začal jezdit a po 2.300 km mám kilo a půl nahoře, takže se na to asi vykašlu a ušetřený čas budu opět věnovat zahálce a alkoholu Evidentně na tu námahu reaguje můj organismus jinak než by měl Nesmíš si dát pak 2-3 piva :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Nesmíš si dát pak 2-3 piva :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Kdyby 2 až 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Kdyby 2 až 3 Tak to je hodně energie :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky