Marty35 Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2017 zkusit představec,sedlo,sedlovka výška.....drobnosti,ale někde můžeš mít něco blběpřesně napsáno spine, stačí pár milimetrů/stupňů. Letošní skušenost. + sklon vlajd, stačil kousíček jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2017 Po posledním UPU šlape jak hodinky,ať si říká kdo cokoliv.... Skoro každý den si užíváme,,po včerejší průtrži nikde nikdo,čistý les... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2017 Nazdarek, tak jsem celopero, o ktery v inzerci nestojite:) vytahl k mori a pokoril s nim v Biokovu vejslap na vrchol Svateho Jiri. Supr zazitek. Sedmnactset vejskovejch, prujezd mistama kde 14dnu pred tim horelo, a tim padem smrad, ze kteryho se mi chtelo vrhnout, o dost vejs smrad z kravincu a plno much, pak zas dal ale zase prsut a sejra na horsky chate. Posledni hodinu vejslapu uz chcalo, ale nechtel jsem to vzdat. Jirka me nahore privital naplno bourkou, krupobitim a nulovym vyhledem, ani raketu na vrcholu nebylo videt. Zaklel jsem a votocil to dolu. Chorvati stavej silnice chytre jako koryta, takze kdyz uz chcije, uzijete si sjezd potokem. Sjezd 90 minut z vrcholu k autu do Čaklje. Takhle zmrzlej a ztuhlej jsem na bajku snad jeste nebyl. Typicky leto na makarsky riviere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2017 Help, včera vecer 30km, po ani ne 10km me brnely ruce, furt sem vyklepaval a posledních 10km zada v bedrech. Při delší jízdě ty zada uz po několikaty, ruce každou jízdu. co poradíte? Fitting posezu? Nasel jsem v Praze za 2900Dik nic za rady MotyA ty ruce brnej na dlanich? Od palce smerem dovnitr dlane? Na vine je v tomhle pripade tvrdej grip nebo blbej uhel riditek - je treba mrknout, jestli jsou riditka vodorovne. Pripadne je pootocit v predstavci dokonce nahoru. Kdyz tohle pomuze potrebujes riditka, ktery jsou pri stejny sirce vic zakrouceny smerem k sedlu. Prave tohle trochu simulujou takovy ty rozsireny gripy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Trochu jsem si přivstal a zopákl pondělní trasu. Byla to nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Dej foto tváře, ty pojídači včel! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Dej foto tváře, ty pojídači včel!Už je na FB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Brnění rukou souvisí s přetížením krční páteře. Určitě to bude chtít i nějakou rehabku, pokud nepomůžou zmíněné rady výše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Dej foto tváře, ty pojídači včel!Jo jo strašně mu to sluši prostě špatně aplikovaný botox :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 už je zase fešák, včera to ale bylo ošklivý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 To rozhodně :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Nechtělo by se někomu ideálně na žiletku v neděli dopo v Praze ? Bike případně snad taky zvládnu. Dal bych tak lehce nějakých 50-70 km. Prostě dvě hoďky v sedle, klasickým sparing partnerům bych teď nestačil a oni by taky pořád závodili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 MotyA ty ruce brnej na dlanich? Od palce smerem dovnitr dlane? Na vine je v tomhle pripade tvrdej grip nebo blbej uhel riditek - je treba mrknout, jestli jsou riditka vodorovne. Pripadne je pootocit v predstavci dokonce nahoru. Kdyz tohle pomuze potrebujes riditka, ktery jsou pri stejny sirce vic zakrouceny smerem k sedlu. Prave tohle trochu simulujou takovy ty rozsireny gripy.Jo řekl bych ze jo, brni to do palců Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Brnění rukou souvisí s přetížením krční páteře. Určitě to bude chtít i nějakou rehabku, pokud nepomůžou zmíněné rady výše.Jo, bolelo me i za krkem při jízdě, ty jo, tady je to samej odborník;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 rourou -> to jsou epicky fotecky! moc pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Triexpert si všichni chválí jako nejlepší variantu, kde ti nastaví posez, je tam nějaký zkušený a hodně dobrý chlápek.Já jdu v pondělí na BG Fit od Specialu, tak jsem zvědavý. Co se týče brnění rukou, další možností je vyměnit gripy za silikonové a klidně nějaké tlustší, opravdu to dost pobírá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 (upraveno) Chlapi ten "základní" celopero Canyon - je to za ty prachy dobrý kup nebo je někde lepší alternativa. Mě se dost líbí a hodně láká. Děkuji za názory. Edit: vím ze ho tu někdo cca par týdnu zpět pořizoval, ale jsem na telefonu tak to nedohledam. Upraveno 13. července 2017 uživatelem Z. Paul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 Hod sem aspoň odkaz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 (upraveno) Najdu a dodám Edit: https://www.canyon.com/cs/mtb/neuron/neuron-al-6-0.html Upraveno 13. července 2017 uživatelem Z. Paul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 Za ty prachy, nový kolo, dost dobrý. Pokud se ti nepovede najít nějakou pár let starou skladovku se třeba 40% slevou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky