Z. Paul Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Díky Vám oběma, nastavil jsem podle pocitu +- tak jak jste psali, 30% vzadu a trošku pomalejší vracení a předek podle Duke +-. Ještě jednou děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Každé kolo se chová se stejnou vidlí jinak, takže bych se s tím nebál experimentovat :-) Každému vyhovuje jiná tvrdost. Já si teď vychytávám Dyad a tam to nastavení je také jedna velká radost hlavně odskok :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 SAG by obecně měl být 15-20% z nominálního zdvihu. Takže např 24 až 32 mm pokud jde o zdvih 160 mmDovolim si trochu nesouhlasit. Sag se nepocita ze zdvihu ale delky tlumice, protoze na stejny zdvih muzes mit jinak dlouhe tlumice podle prepakivani. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 @Fany vzhleddm k tomu, za ja uz 3 sezonu jezdim jen Maxxis, doporucuji treba Crossmark, nebo Ardent, zavisi na tom, co jezdis za tereny a pod. Pokud uvazujes o bezdusi, mas temer 100% jistotu, ze je utesnis. Mně už na kolonic jineho nesmi Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 @Fany vzhleddm k tomu, za ja uz 3 sezonu jezdim jen Maxxis, doporucuji treba Crossmark, nebo Ardent, zavisi na tom, co jezdis za tereny a pod. Pokud uvazujes o bezdusi, mas temer 100% jistotu, ze je utesnis. Mně už na kolonic jineho nesmi Sent from my iPhone using Tapatalkjen musíš lihofkou začernit ten hnusnej žlutej napis ...D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 jen musíš lihofkou začernit ten hnusnej žlutej napis ...DPche . Netreba Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Pche . Netreba Sent from my iPhone using Tapatalkname tvoje barvičky to je potřeba, kdybys měl černý matný tak tam neee....DD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 name tvoje barvičky to je potřeba, kdybys měl černý matný tak tam neee....DDJa to měl i na kanoooonu Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Dovolim si trochu nesouhlasit. Sag se nepocita ze zdvihu ale delky tlumice, protoze na stejny zdvih muzes mit jinak dlouhe tlumice podle prepakivani. Sent from my iPhone using TapatalkJá to psal k jeho vidlici, páč jsem nabyl dojmu, že zadní tlumič už má vyřešený ale to slovo "obecně" tomu dalo jiné vyznění ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Já to psal k jeho vidlici, páč jsem nabyl dojmu, že zadní tlumič už má vyřešený ale to slovo "obecně" tomu dalo jiné vyznění Spatne jsem to pochopil tedy Ale schodneme se na tom myslim Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Ja to měl i na kanoooonu Sent from my iPhone using Tapatalknon to joooo, ale ten si měl v té hnusné matné černé přeci. ...DD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Včera jsem po návratu z jižních čech vypucoval kolo abych dnes ráno vyjel a totálně ho v domácích horách zase zasral. Navíc na mě dýchnul podzim. Mrholení, mlha, nejnižší teplota 4°C, ale jinak parádní 4 hoďky v sedle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Podzim začíná žněmi ... taky jsem byl a je to ve vzduchu ... nejvyšší čas odjet do teplých krajin ... Včera jsem po návratu z jižních čech vypucoval kolo abych dnes ráno vyjel a totálně ho v domácích horách zase zasral. Navíc na mě dýchnul podzim. Mrholení, mlha, nejnižší teplota 4°C, ale jinak parádní 4 hoďky v sedle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 tak kdybych se nepodíval na datum vložení,řeknu si že krásnej podzim na ježdění....fakt síla ta změna počasí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 První upgrade, hned pojedu otestovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 paráda,černá matná s červenejma gripama je nej kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Jojo čekam kdy se to tu zvrhne :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Jojo čekam kdy se to tu zvrhne :Dnení důvod,my jsme všichni normální jen někdo je letadlo no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Cerny sou lepší taaak a už sem to tu zvrhnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 To vozi kazdej trouba?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky