Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

SAG by obecně měl být 15-20% z nominálního zdvihu. Takže např 24 až 32 mm pokud jde o zdvih 160 mm

Dovolim si trochu nesouhlasit. Sag se nepocita ze zdvihu ale delky tlumice, protoze na stejny zdvih muzes mit jinak dlouhe tlumice podle prepakivani.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Fany vzhleddm k tomu, za ja uz 3 sezonu jezdim jen Maxxis, doporucuji treba Crossmark, nebo Ardent, zavisi na tom, co jezdis za tereny a pod. Pokud uvazujes o bezdusi, mas temer 100% jistotu, ze je utesnis. Mně už na kolonic jineho nesmi :)

jen musíš lihofkou začernit ten hnusnej žlutej napis ...D
Odkaz ke komentáři

Dovolim si trochu nesouhlasit. Sag se nepocita ze zdvihu ale delky tlumice, protoze na stejny zdvih muzes mit jinak dlouhe tlumice podle prepakivani.

Já to psal k jeho vidlici, páč jsem nabyl dojmu, že zadní tlumič už má vyřešený ale to slovo "obecně" tomu dalo jiné vyznění ?
Odkaz ke komentáři

Podzim začíná žněmi ... taky jsem byl a je to ve vzduchu ... nejvyšší čas odjet do teplých krajin ... :)

Včera jsem po návratu z jižních čech vypucoval kolo abych dnes ráno vyjel a totálně ho v domácích horách zase zasral. Navíc na mě dýchnul podzim. Mrholení, mlha, nejnižší teplota 4°C, ale jinak parádní 4 hoďky v sedle.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...