Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Už si kup batoh s můžeš vozit čokoládu a schnitzel. ;-)

tak já peníze měl...v půlce cesty - na rozhledně - jsem sežral sušenky, ale stejně mě to přepadlo, tak jsem koupil v jedný prdeli točenou zmrzku a doplnil bidon, pak jsem musel ještě zastavit na to pivko, protože mě brali hrozný křeče do stehen...po jednom sjezdu, kdy jsem musel za sedlo. Prostě mi to dnes nebylo souzeno asi.....no a čokošku jsem do sebe ládoval až doma....

TLD, no, takovej levnější full tou váhou....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jirino.ten ibis je krasny stvoreni. A jak se ti zije s tim kosikem. To je od speslu? Ze mam neco podobnyho a zatim s tim bojuju. Kdyby na nem zespoda nebyl swat drzak na multitool. tak uz letel.

Děkuji. Je to neskutečne stvořeni. Tam kde ja končím, on rozthuje křídla a chce lítat ;)

Ano, košík je od spešlu. No žije, nežije. Je to jediný, do ktereho aspon nějak dostanu 0,5l flašku díky tomu tlumiči :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Tak jsem Canyona objednal. Na 175 cm jsem vzal M velikost a barvu stealth. Jen teď přemýšlím, jestli jsem neměl raději vzít tu meteor gray/lime green

Klasika. Kdybys objednal meteor gray, tak přemýšlíš nad stealth. :-)

Radši nepřemýšlet a spíš se těšit na novej stroj.

Odkaz ke komentáři

Děkuji. Je to neskutečne stvořeni. Tam kde ja končím, on rozthuje křídla a chce lítat ;)

Ano, košík je od spešlu. No žije, nežije. Je to jediný, do ktereho aspon nějak dostanu 0,5l flašku díky tomu tlumiči :D

Ten tlumič má také dvě komory a dvojí výšku tlumení, anebo? Takový nástupce Dyadu. Cpe to Cannondale i do nového Jekylla a Triggera, a ačkoliv jim na stránkách visí reklama, Voda je důležitá, tak pro mě ji na obchodě bylo nemožné za jízdy vyndat :-)

Odkaz ke komentáři

Ten tlumič má také dvě komory a dvojí výšku tlumení, anebo? Takový nástupce Dyadu. Cpe to Cannondale i do nového Jekylla a Triggera, a ačkoliv jim na stránkách visí reklama, Voda je důležitá, tak pro mě ji na obchodě bylo nemožné za jízdy vyndat :-)

Ne ne. Neni to nastaveni 2 vysek tlumeni. Je to jen tlumic s expanskou. Je to tam pro lepsi chod :)

Odkaz ke komentáři

Jirina

Uz to vidim.ta expanze.ta tam prekazi. Hmm. Mne tam nejde rychle strcit bidon a v nejhorsim pripade se musim dolu i kouknout. Takze presne...

Presně no. Ale ja si docela hvykam a jde to tam. Tady ale opravdu neni moc na vyber. Dival jsem se co tam vozi ve svete, psal si s nekteryma a toto je skoro jediny kosik co tam nejak funguje. Jeste ho trochu upravim a bude to cajk ;)

Odkaz ke komentáři

To je expanzka. Objem prej nicim nenahradis. A na bajku s velkym zdvihem se vzduchova komora proste vytahne mimo tlumic. Vetsi objem zvysuje citlivost tlumeni.

Co ma tenhle foxuv x2 navic je nezavisly nastaveni projevu tlumeni a odskoku jednou na velkych a podruhe na malych nerovnostech. Zkraceni zdvihu jako dyad to nema. Vysvetleni tady:

https://m.pinkbike.com/news/the-tuesday-tune-ep-9-single-tube-and-twin-tube-dampers.html

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...