Happy88 Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 @exBURN tak super. Vis co, ja mel Canyona rok a nemuzu rict pul kriveho slova a kdyby neprisla nabidka na ptaka, nam ho doted. A pomer cena vykon je proste dobra. Kdyz se podivam na jine "svetova" znacky, co prodavaji za skladacky za 100 litru, tak jsem s cenama a vybavenim Canyonu dost v pohode. Sent from my iPhone using TapatalkVy to tady sypete, ze se to neda stihat cist, natoz jeste odepisovat. Tohle mi ale nedalo...@Jiřina co je to ten ptak? duchy chapu, supy taky, ptaka zatim nedavam tyjo :/ jinak paradni fotky. Odesláno z mého SHIELD Tablet K1 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Ibis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Nez si koupis fulla nebo neco na cem se nesedi http://www.trialsection.cz/?20-kola,21 Dobré palby za takové prcky a ještě bez sedla:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Dnes cestou necestou do práce :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Pekne Martas, jak se Ti jezdi na hetero vidlicce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Martine, si cestou bral i balíky? Pěkně...u nás dnes mokro..chcalo celou noc. Ja vyrazil vcera pred vecou. Dal jsem 40 km a objevil nové cesty a sjezdiky v okolí. No a telefon přežil...bylo to bez pádu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Já už se byl projet :-) Vzal jsem to tak zprudka, že jsem vynechal focení :-) Bohužel jsem měl toho dneska tolik že jsem tak lítal abych stíhal, že jsem vynechal i pití ( 1 kafe a 2 čaje), takže sem vyjel kopec k baráku při návratu, seřídil si tlumič, vešel domů a přijeli kolotoče :-D Tak jsem si zrelaxoval v chodbě na zemi na půl hodinky a už dobrý a zavodňuju. Kolo je boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Výborně, těším se na fotky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 taky jsem zvědavej na nějaký foto. Tak ať bajk dělá radost a slouží ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Honzíku vidlice je super však je to FOX :-) Pod každou ruku jeden balík :-) u nás celí den tropy ještě teď je 28 stupňů. Exburn jsem rád že koko konečně dorazilo v pořádku tak ať slouži a děla radost . Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 (upraveno) Tak jsem šel ještě nahodit tachometr a při tom jsem hodil jedno rychlo foto. Jinak ke kolu. Poštovné a ta jejich krabice stála asi 1300,- ale je třeba říct že to mají super vymyšlené. Vytáhl jsem krabici ve kterém bylo nářadí (pumpa, momenťák s bitama, mazivo a kýbl různých návodů, papíru atd co se nikdy nečtou) a pak už jsem vytáhl kolo na kterém bylo přes molitánky připnuté přední kolo, sedlovka se sedlem a řidítka. Kolo sem cvakl do vidlice a zatočil osou, sedlovku namazal a šup do rámu a nakonec povolit 4 šrouby představce a upnout řidítka. Pak to dotáhnout na předepsané momenty a nafoukat tlumení. 30 minut brknačka aji s vypitím kávy a hlídáním batolete.Co mě překvapilo tak vše sedlo jak prdel na hrnec a nebylo třeba hýbat s polohou brzdových čelistí a ani nijak korigovat hazku - vše seřízené suprově. Na kolo se mi hrozně líbí řazení - SLX a hazka XT což řadí suprově. Velikost M mi sedí úplně jak ulitá, jen nasedět to sedlo :-)Ale budu muset doladit bidon. Canyon měl jen tenhle a nebo černý což nesnáším, jelikož to funguje jak solární ohřev :-DTak teď se budeme sžívat a uvidíme - první kilometry byly super. tak uvidíme jak nám to půjde dál. Kolo má neuvěřitelnou snahu jet a hodně motivuje jet rychle. Musím ale začít pomalu páč to bylo strašně nepříjemné a pár minut jsem nevěděl co dělat. Jinak musím hodně poděkovat kupkovi - ověřil skutečný stav mé objednávky a dodal mi jistotu v čekání na kolo. Díky moc Upraveno 9. srpna 2017 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 (upraveno) ...a to foto? Edit, uz honvidim...super Upraveno 9. srpna 2017 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Exburn není zač když mužů pomůžu ať ti dobře slouži :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 ExBURN: Kolo super, ty k tomu krásně nadšený a tak to má být :-) Co to je to černý za kazetou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 (upraveno) Tak dneska celou noc u nas pršelo tak jsem se hecnul a rano po desti jsem na lehko vyrazil do prace 10 km a parada. Z kopců jsem brzdil ať nemám zacákané záda. Z ali jsem objednal nějaké ty papírovévé blatníčky typu mesch guard tak uvidime jestli to bude dostatecne. Afri sám nevím - nějakéj ochranej tac asi kdyz z te velke pily spadne řetěz tak ať nedodrápe špice. Ono je to blbe videt ale posledni 42z pastorek je cerny a je to uz solidni kotouc Upraveno 10. srpna 2017 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Dneska nedrivejsi start z celeho tydne - v 6h jsem vyjizdel. Mezi 3-4h rano pekne zaprselo, tak jsem vedel, ze to bude super exBurn, krasny kolo, at slouzi a ten plastovej sr.c co se ptal Afri sundej, to je jak odrazka v kolech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Ciwe to byvh musel shodit asi prvne kazetu a to nevím zda se mi chce :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Ciwe to byvh musel shodit asi prvne kazetu a to nevím zda se mi chce :-DNemusel, jde to rozriznout Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Tož to se na to podívám ať nejsem za kikota. Líbilo se mi že odrazky poslali rovnou v sáčku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Anebo si pořádně někde skoč, třeba tohle je dobrý příklad jak se plastů lehce zbavit .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky