Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

@exBURN tak super. Vis co, ja mel Canyona rok a nemuzu rict pul kriveho slova a kdyby neprisla nabidka na ptaka, nam ho doted. A pomer cena vykon je proste dobra. Kdyz se podivam na jine "svetova" znacky, co prodavaji za skladacky za 100 litru, tak jsem s cenama a vybavenim Canyonu dost v pohode.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vy to tady sypete, ze se to neda stihat cist, natoz jeste odepisovat. Tohle mi ale nedalo...@Jiřina co je to ten ptak? :D duchy chapu, supy taky, ptaka zatim nedavam tyjo :/ jinak paradni fotky.

Odesláno z mého SHIELD Tablet K1 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já už se byl projet :-) Vzal jsem to tak zprudka, že jsem vynechal focení :-) Bohužel jsem měl toho dneska tolik že jsem tak lítal abych stíhal, že jsem vynechal i pití ( 1 kafe a 2 čaje), takže sem vyjel kopec k baráku při návratu, seřídil si tlumič, vešel domů a přijeli kolotoče :-D Tak jsem si zrelaxoval v chodbě na zemi na půl hodinky a už dobrý a zavodňuju. Kolo je boží

Odkaz ke komentáři

Tak jsem šel ještě nahodit tachometr a při tom jsem hodil jedno rychlo foto.

post-13539-0-62760800-1502309146_thumb.jpg

Jinak ke kolu. Poštovné a ta jejich krabice stála asi 1300,- ale je třeba říct že to mají super vymyšlené. Vytáhl jsem krabici ve kterém bylo nářadí  (pumpa, momenťák s bitama, mazivo a kýbl různých návodů, papíru atd co se nikdy nečtou) a pak už jsem vytáhl kolo na kterém bylo přes molitánky připnuté přední kolo, sedlovka se sedlem a řidítka. Kolo sem cvakl do vidlice a zatočil osou, sedlovku namazal a šup do rámu a nakonec povolit 4 šrouby představce a upnout řidítka. Pak to dotáhnout na předepsané momenty a nafoukat tlumení. 30 minut brknačka aji s vypitím kávy a hlídáním batolete.

Co mě překvapilo tak vše sedlo jak prdel na hrnec a nebylo třeba hýbat s polohou brzdových čelistí a ani nijak korigovat hazku - vše seřízené suprově. 

Na kolo se mi hrozně líbí řazení - SLX a hazka XT což řadí suprově. Velikost M mi sedí úplně jak ulitá, jen nasedět to sedlo :-)

Ale budu muset doladit bidon. Canyon měl jen tenhle a nebo černý což nesnáším, jelikož to funguje jak solární ohřev :-D

Tak teď se budeme sžívat a uvidíme - první kilometry byly super. tak uvidíme jak nám to půjde dál. Kolo má neuvěřitelnou snahu jet a hodně motivuje jet rychle. Musím ale začít pomalu páč to bylo strašně nepříjemné a pár minut jsem nevěděl co dělat.

Jinak musím hodně poděkovat kupkovi - ověřil skutečný stav mé objednávky a dodal mi jistotu v čekání na kolo. Díky moc  :cheers:

Upraveno uživatelem exBURN
Odkaz ke komentáři

Tak dneska celou noc u nas pršelo tak jsem se hecnul a rano po desti jsem na lehko vyrazil do prace 10 km a parada. Z kopců jsem brzdil ať nemám zacákané záda. Z ali jsem objednal nějaké ty papírovévé blatníčky typu mesch guard tak uvidime jestli to bude dostatecne.

Afri sám nevím - nějakéj ochranej tac asi kdyz z te velke pily spadne řetěz tak ať nedodrápe špice. Ono je to blbe videt ale posledni 42z pastorek je cerny a je to uz solidni kotouc

Upraveno uživatelem exBURN
Odkaz ke komentáři

Dneska nedrivejsi start z celeho tydne - v 6h jsem vyjizdel. Mezi 3-4h rano pekne zaprselo, tak jsem vedel, ze to bude super :)

exBurn, krasny kolo, at slouzi a ten plastovej sr.c co se ptal Afri sundej, to je jak odrazka v kolech :)

post-26281-0-42671300-1502347687_thumb.jpg

post-26281-0-91243900-1502347695_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...