Gustaf Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 dnešní podvečerní švih. Hned na začatku jsem se vysypal a ohnul patku. Hazka skočila až do drátů :-D Naštestí sme ji tak nějak srovnali, tak sem mohl pokračovat. Bylo to super.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zde Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 (upraveno) Nový stroj na cestu do práce Upraveno 1. března 2018 uživatelem zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 stroj, kterej svět neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Přátelé, to je současné kolo mě máti. Trochu vytunene, zadní třírychlostní náboj místo trojpastorku a blatníky dole, ale je to ono. Nářez. O Velikonocích vyfotím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Jo, už to vidím... Pekelná mašina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 (upraveno) Nový stroj na cestu do prácepěkný, já si od minuleho léta renovuji M.A.S Baťa . HrozDně mě zaujala ta 2 Štangle. taky do práce, či jen tak drandit na kafíčko či doutníček do klubu :0D už se těším, až bude hotové.... Doufám, že toto léto/podzim bych mohl nechat udělat chrom a pozinek, pak jen smontovat a budu to mít po městě těžce na salámu :0))) ... zatím mám fázi obrouseni a drobných oprav no ...zde foto po komplet renovaci... Já mu chci nechat ten nádech staří tudíž sem tam promáčklý blatnik a jiné drobné detaily Upraveno 1. března 2018 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zde Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Lobber, nádherný kolo, přesně tak to chci, do práce, do města, na pivko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Krasny kola. Na podobnem jsem projel skoro celej Zeeland ( holandskej ). Jeste s nosicem na prcka na rodlech a ty zahnute rodla dovnitr to je sila, se nedalo skoro zatocit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 (upraveno) Jde o zvyk... A ono M.A.S je delší jak 29? , tak že už jen dýlka Ti dá dost prostoru na pohyb sedí se na něm moc dobře. Sice skoro vzpřímeně, ale dobře. Nevím jak je to u toho kola postovaného výš. A na to že to je 1x1 tak i do většího kopce šlapeš v klidu v sedle .... Edit: Až na tu váhu ... 20kg je pekelných :0D Upraveno 2. března 2018 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Tuhle stránku mi byl čert dlužnej..... místo práce, tu už hodinu listuju, a přemýšlím, co dělám špatně, když sem ještě nic takovýho nepotkal :0Dhttps://www.instagram.com/malenanowotarskaJa mam rad tuhle: https://www.instagram.com/pedalingheroine/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Ja mam rad tuhle: https://www.instagram.com/pedalingheroine/taky celkem samYce i když já jsem ulítlej na černovlásky ... Vyplatilo by se udělat nové vlákno ( když už tu máme -Hodinky a ženy ) proč nemít Kola a ženy :0D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Moje favorika a Colnago Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Až budu zase někde v divočině sám déle jak měsíc, což bude vcelku zanedlouho, dávám si tě do ignore listu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Až budu zase někde v divočině sám déle jak měsíc, což bude vcelku zanedlouho, dávám si tě do ignore listu :-) :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Tak lepší než drátem do voka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Me zacatkem devadesatek bavila missy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 A to je ten missy nebo ta missy :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Vole, to byla strasna divozenka a jak valela...ted se nejak vymotala z drog, sedla na bike na nejakem US mistraku zajela silenej mazec... uz je to taky ,,babicka´´ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Jj, vypadá, že frčí nejen na bajku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Jak to tak z fotky poznas cece ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky