Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jinak taková otázka kluci. Jak ste vozili sviště ješte za mala ??? Tyč ... vozík.... křeslo ??? A jaký na to máte názor

Ptám se proto, že se mi poslední dobou tento styl od rodičů zdá v 97% abnormálně alibissticky ... jak v ochraně děti tak k provozu ....

Tak u nás vozík Croozer s odpružením, pak chvilku odrážedlo a následovala  kola dle růstu dcerky a jejich dovedností. Aktuálně jsme u Core Nipper 24. Pokud se týká provozu a jízdy s dětmi, tak my se snažili jezdit mimo komunikace s  provozem aut, tedy  cyklostezky, lesní pěšiny,... a hlavně to dítěti nezprotivit :) Jsem pro všestrannost. R.

Odesláno

Děkuji za rady kluci. Gustav, myslím že 20" vydrží déle jak rok, proto hledám i něco normálního. Tak tři určitě, něco jako tobě si myslím :-)

Odesláno

Afri jasně že 20 žádný BMX a nic tomu podobné není to kolo na normální ježdění ale na triky blbnutí a skákání odpružení na dětských kolech je pouze oblbování zákazníků kolo o to těžší a váha malého dítěte s tim ani nepohne jedině pevná vidle GT je moc pěkné žabožrout taky i duch a další značky jako sup atd.záleži už jen na vkusu.

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odesláno

Děkuji za rady kluci. Gustav, myslím že 20" vydrží déle jak rok, proto hledám i něco normálního. Tak tři určitě, něco jako tobě si myslím :-)

Afri, malá má něco kolem 120 cm....20" jsou do 130 cm, což si myslím, že příští léto mít bude...a to už jsou 24"...Ta už pak nějaký ten rok vydrží. Ale já sem smířenej s tím, že před Vánocema půjde Lapík o dům dál a pak se koupí 24"....

Odesláno (upraveno)

Martine, ten úplně stačí ;)

Spine, to je fakt... Ale ne všichni maj echt gold eagla

Ale vsimate si, jak tam pelasi ty děvčata na Ghost Lectoru :D :D :D

Upraveno uživatelem Gustaf
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...