Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Duke, jaka pauza? Vzdyt na Vysocine mame zrovna tak nadherne... :)

post-26281-0-95517400-1544962228_thumb.jpg

Upraveno uživatelem TLD
Odesláno (upraveno)

TLD jooo máš to jako u mě .... koukám, že Vysočina ve sněhové peřině vede .... Jen doufám, že to vydrží co nejdéle

Upraveno uživatelem Lobber
Odesláno

Chlapi, kdyby někdo chtěl, musím z finanční nouze prodat svýho bajka.

Je to Canyon Grand Canyon CF, 29" v karbonu, vidle RS Sid, Sram X.0 s X.9, kola DT Swiss 1700, moc pěkný stav. Nechám za 30tis. :-(

Odesláno

A pak mám ještě silničku, najeto do 100km, hliník plus karbonová vidle, komplet Shimano Sora, kola Fulcrum, nechám za 12tis. :-( Více info kdyžtak do zpráv, díky.

Odesláno (upraveno)

Silnice tak jak je osazena plna taxa 150, aktualni trzni cena po necelem roce stari a 3000km bude kolem 105k. Takze bych na ni hledal kupce tezko a hlavne hledat novy kolo by se mi nechtelo, musel bych priplacet nesmysl a moc bych si nepomohl, v sekci lightweight climbing machine s discBrakes jsem na spici, leda prejit na aerobike, cimz bych si moc nepomohl, utratil vic a mel tezky kolo :D Tohle ma 7.1 vcetne pedalu.

Chvili jsem ji vystavil do inzerce, a kdyz se mi nekdo ozval, tak jsem couvnul, fakt to nema smysl. Myslel jsem ze bych postavil scott foil, nebo canyon aeroad, ale srat na to. Climby me zajimaji vice, nez drtit rovinku.

Upraveno uživatelem 464
Odesláno

Včera mě rozsekala hláška jednoho kolegy, který nadával, že prvních a posledních pár měsíců v roce nepřeje našemu hobby.

Prý "ty vole ten rok je jak sendvič v péčku - to nejlepší je uprostřed"

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...