Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Anela: třeba se zítra ozvou m, uvidím... Na prodejne je Hradec, Liberec, no a já sem v Přerově :D... Kolo bylo v krabici, nebo sestavené?

aha, no ja zasel do nejblizsi kamenne prodejny (kterou mam asi 1,5 km od kanclu). Skladem v te dobe nebylo v zadne prodejne v CR ani na netu, rikal, ze to objedna primo z jejich centralniho evropskeho skladu. Kolo bylo sestavene, z obchodu jsem na nem odjel domu (cca 36 km)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky za pripomenuti. Mk14 by mohlo byt reseni bez kompromisu. Mk15 asi uz zbytecne dlouhej. Tusis, ktery nemecky dealer je nejvetsi, kde by bylo mozny osahat factory masiny? Nejak jsem z toho seznamu dealeru na mobilu nerozeznal, ktery dealer je factory station, ktery test station. V Plzni se umej zakaznikovi venovat?

pokud chodíš na BF písni Kubadovi poradi nebo nasměruje ,skládá kola a je napojenej na 3riders
Odkaz ke komentáři

pokud chodíš na BF písni Kubadovi poradi nebo nasměruje ,skládá kola a je napojenej na 3riders

pane, máš u mě lahev dle vlastního výběru za nakopnutí správným směrem.

dneska jsem byl u Jardy - řešíme tři varianty přičemž jedna z nich je nečekaná - 301 mk11 na šestadvácách! ale i jeho vlastní mk13 na pedálech a obou 650b je vnikající - 12,3kg . nechal mě na tom projet, no a s geo trochu bojuju, protože několik hodnot je radikálnějších než má stump. pak ještě připadá do úvahy mk14. hodně věcí se musí ověřit, ale je to správnej směr:)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem na nějaký čas dojezdil. Včera jsem přijel večer v poho domů a dnes vyjedu a zadní kolo plave jak sviňa. No a takovýhle překvápko. Naštěstí je kolo v záruce, tak uvidím jak rychlí budou němečtí soudruzi v bike-discount.

8eb825dddfe5a4b9a9391167df0e3a6c.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Tak jsem na nějaký čas dojezdil. Včera jsem přijel večer v poho domů a dnes vyjedu a zadní kolo plave jak sviňa. No a takovýhle překvápko. Naštěstí je kolo v záruce, tak uvidím jak rychlí budou němečtí soudruzi v bike-discount.

S tím si nehrej, to může bejt klidně prasklej rám.

Odkaz ke komentáři

Já se teda přiznám, že jsem na biku tento rok ještě nebyl. Silnici jezdím hodně a utekl mi jeden cannondale a starý bike je na odpis a už se mi ho ani nechce opravovat.

Jinak moje cesta do práce. Ten okruh nakonci je teda omylem. To jsem jen kokot. Musím říct, že většina té cesty v tom provozu je spíš za trest a to jsem to objížděl co se vešlo. No ale tak už jsem v týmu dpnk...

a4074265ab9930d320b9c8f5abfe9783.jpg

Odkaz ke komentáři

Ty jo, unava matrosu nebo nejakej hupanec? Husty....

Kdyz to vidim tak mam predstavy kdyby me to taky tak ruplo pri nejakym sesupu v lese...

Mira Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Otázka co je to prd. Lehce přes 11tis. km od loňska.

No však to jsem myslel že jsi ho kupoval teprve vloni,

ale že už jsi stihl 11 jsem netušil, čekal bych že na tom máš

mezi 5 a 10. Nicméně 11 tisíc asi není nájezd na to aby ta stavba rupla.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se začátkem dpnk začal po dlouhé době zase jezdit na kole pravidelněji. Zatím teda výkony děsivé, ale cítím zlepšení s každou jízdou. Rozhodně chci pokračovat i přes prázdniny, je to skvělý start / závěr pracovního dne!

A musím říct, že trasu bych si nemohl přát lepší, žádný provoz, krásné okolí.

post-14565-0-71215000-1557240774_thumb.jpg

Upraveno uživatelem enGiN
Odkaz ke komentáři

No jo, LV. A dneska jsem se cestou na sever zastavil u bradskyho a von tam ma 650b ht znacky porsche:) baj ke cernej samozrejme. Vsechno z moduritu, jen dt swiss kola z hliny, odhaduju tak 9kilo v Mku. Jo a je za pul Lvcka. Chtelo by to oba. Ale nevim kam bych na ht jezdil.

Odkaz ke komentáři

Ty jo, unava matrosu nebo nejakej hupanec? Husty....

Kdyz to vidim tak mam predstavy kdyby me to taky tak ruplo pri nejakym sesupu v lese...

Mira Tapatalk

Míro vůbec netuším. V poho jsem včera přijel domů, ještě kousek před barákem jsem to valil přes 60, k baráku z kopce u branky brzda a nic. Dnes jsem na to sedl a plavalo jak prase. Myslím, že bych si toho všiml už včera.

Odkaz ke komentáři

Míro vůbec netuším. V poho jsem včera přijel domů, ještě kousek před barákem jsem to valil přes 60, k baráku z kopce u branky brzda a nic. Dnes jsem na to sedl a plavalo jak prase. Myslím, že bych si toho všiml už včera.

Hlavne ze to probehlo aspon tak bez nejakyho padu... Jsem zvedavej jak se k tomu vyrobce postavi. Podle mne na bajk v zaruce fatalni pruser... At ti to rychle a s velkou omluvou vyresi....

Mira Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...