B.F.G. Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Odesláno 21. září 2009 Co tím myslíš závodní trakror? Pokud Schwalbe Rocket Ron, tak asi jo, když přesednu ze silničky na horské a jedu kus po silnici, než se dostanu do lesa, tak mi to tak připadá. Pokud myslíš tu Pirelku, tak to by se asi můj stříbrnej Ferda strašlivě urazil ( dar přítele Ferdinanda Porscheho ) teda dar za cenu obvyklou. Jo ferda, to je pašák Takovej šíř maj ale jen silnější ferdy
candát Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Odesláno 22. září 2009 Dnes jsem dal na biku 43 km, část lesem u řeky Oslavky či přímo u ní. A tohle roste podél lesních cest ve velkém. Chtělo to vzít nůši na záda. PS: poznám totiž jen bedle, těch "ostatních" jsem zahlédl také hodně...
fantozzi Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Odesláno 22. září 2009 Nazdar chlapi, nasel by se tady mezi chronomagory cyklisty (muze klidne i chronomagor necyklista ), kdo by byl ochoten mi pomoci s koupi presmyku na ebay? Jedna se konkretne o tento "vintage" model: http://cgi.ebay.com/Shimano-XTR-Front-Dera...id=p3286.c0.m14 Chlapik ale nepise jaky prumer a jaky tah, ja bych potreboval prumer 31.8 a spodni tah. Ma tam moznost "Buy it now" a ja bych to za tu cenu bral. Penize bych samozrejme zaslal "pomocnikovi" predem. Diky za pripadnou pomoc.
Jarett Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Odesláno 23. září 2009 Tak podle odkazu, který jsi poslal je na inzerovaném přesmykači spodní tah a průměr objímky je 31,8mm - tah je vidět na obrázku - v popisu na krabičce je uveden průměr 1,1/4 palce, což je 31,8 Takže jej můžeš kopupit.
fantozzi Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Odesláno 23. září 2009 (upraveno) Tak model je to tedy ten spravny, diky za radu. Ted jeste najit nekoho, kdo by to pro me na ebay koupil , ja bohuzel vubec netusim jak na to. Najde se, prosim, nekdo? Tak ted jeste vidim ze zmizela moznost nakupu "Buy It Now" - licitovat podle me nema cenu Upraveno 23. září 2009 uživatelem fantozzi
Duke650 Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Odesláno 27. září 2009 ještě je na cestě k novému páníčkovi, proto foto bez pedálů je to totok kolečko http://www.cannondalebikes.cz/2009-can-kol...rbon105-compact Tož chlapi kolečko je už doma, paráda!!! Celokarbon lehký jak sviňa :-) Dobré ceny za málo jeté silniční i horské kanóny z půjčovny a slušné jednání prodávajícího zde: http://www.free-motion.net/de/shop.html
Dali Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 Dneska mi to nedalo, a navečer jsem se oblékl do cyklistickýho, teplota 1,5 st. poletoval mokrý sníh a trochu pršelo, a hurá do garáže pro horské kolo. Hold absťák je absťák. V garáži jsem čučel jako puk, přední kolo prázdný, než bych to opravil, tak by byla zase tma. Tak jsem to nafouk a ujel alespoň 30km, kolo vydrželo, ani jsem nemusel dofukovat. Asi polovina cesty potmě, lesem po cestách, ale mám dobré světýlko. Nádherné svezení. Tak co je tady ještě nějaký podobný magor?
B.F.G. Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 Jezdil jsem takhle občas, ale momentálně mám zánět a žeru patáky, takže jen slintat, slintat....
mechano Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 Tuhle sezónu to teda nedělám ale vím, že budu muset zase začít. Podle rychle se zvětšujícího panděra.
candát Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 Tak co je tady ještě nějaký podobný magor? Zatím ne, ale měl jsem včera v garáži velké cukání. Jsem to doma opatrně nadhodil, a prý jestli jsem se nezbláznil: "Na víkend si jedeš k Rokycanům pod stan a snad Ti přeskočilo úplně, ty starej v..e!!!" A bylo doježděno . Prý se ale počasí ještě zlepší, tak pár kilometrů ještě dáme chlapi (a holky pochopitelně také).
filo-boxer Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 Jezdim kazdy den 20 km "pracovne", at je jak je. Jenom kdyz moc napadne nebo namrzne tak presednu do auta = 5 krat do roka. Uz druhou zimu resim otazku rukavic. Mrznou mi prsty. Za sucha min, kdyz snezi nebo prsi tak samozrejme vic. Nemate nekdo tip na poradne teple rukavice (s kteryma se da ale jeste radit a brzdit)? nemate zkusenosti napr s: http://www.globetrotter.de/de/shop/detail....=0306&hot=0 nebo http://www.globetrotter.de/de/shop/detail....168856396439a37
Jarett Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 V zimě jsem začal jezdit pořádně až vloni, kdy jsem pořídil pneu s hřeby Schwalbe Ice Spiker .... výborná zkušenost. Nejprv jsem se trochu bál, ale po půl hodině jízda jak v létě i v místech, kde pěšáci měli problémy při chůzi. Akorát se trochu musíš přiobléct a pořídit zimní tretry.
Dali Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 (upraveno) Včera večer jsem jenom pověsil potmě kolo do garáže, dnes ráno když jsem ho viděl, tak jsem se skoro leknul, takhle zadělaný jsem ho snad ještě neměl 4 filo- já používám už 3. zimu zimní rukavice od Scott a úplná spokojenost Jsou teplé a pokud není úplný slejvák tak nepromoknou. S řazením a bržďením v nich nemám problém. Vypadají dost podobně jaky ty z tvého prvního odkazu. 4 Jarett - Tretry sice zimní nemám, ale beru teplé ponožky a neoprénové návleky, je pravda, že někdy nohy trochu zebou. Jak se jezdí s těma hřebama, když namrznuto není? nechtělo by se mi to pořád přehazovat v terénu to asi nevadí? ale co když potřebuju přejet několik km po suché nebo mokré silnici? Upraveno 16. října 2009 uživatelem Dali
nAscA Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 V zime jezdim rad, ale musi byt hodne snehu. Jak je brecka, tak z toho nemam zadny pozitek. Nastesti jsem ted nemocen, ale kazdy den jak kouknu na kolo, tak bych nejradeji nekam vyjel. Nj, abstak. Cyklisti to znaji. Tretry neresim, prave proto pouzivam sjezdove pedaly, abych si na to mohl vzit i nejake trekove boty.
cody Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 V zime se bikuje paradne. Rad si dam treba rybnik zamrzlej po obleve. Tocit hodiny v espedeckach je hezky nez sebou bacnes
Jarett Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Odesláno 18. října 2009 Jak se jezdí s těma hřebama, když namrznuto není? nechtělo by se mi to pořád přehazovat v terénu to asi nevadí? ale co když potřebuju přejet několik km po suché nebo mokré silnici? No na asfalt to opravdu není, ale krátké přesuny bez problémů, hřeby jsou udělané tak, že při jízdě po silnici se jakoby "vtlačují" do gumy, takže je nesjíždíš ..... jezdil jsem jen když bylo pod nulou, lehký sněhová poprašek, místy zamrzlá zemina, občas mokrá krajnice při přesunech. Nejlepší je to v lese, namrzlé kořeny ... úžasné ! Jinak doporučuji druhou sadu kol, nějaké levné, která přehazuješ jako celek. Měnit pláště je opruz ...
Blekota Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Odesláno 18. října 2009 hosi aj ja si chcem kupit bajk, no chcem nieco co naozaj utiahne mojich 127kil bez toho aby som tomu urval sedadlo - to nevydrzal ten material co spaja sedadlo s tou tyckou(lebo som uz 2x utrhol vzdy na neakom vymole a nastastie som vzdy dopadol na zadne koleso takze vajca som neurval) a nieco comu neurvem pedale preto do kopca som utrhol duralove shimano.. nechcem do toho zasa az tak vela investovat pretoze to vyuzijem len zopar krat do roka a chodim sa kupat tak ze bajk necham pri jazere a nechcem aby ma potom moc hnevalo ak by mi ho niekto ukradol takze nieco co vydrzi do cca 1300? je mozne nieco take zohnat?
mechano Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Odesláno 18. října 2009 hosi aj ja si chcem kupit bajk, no chcem nieco co naozaj utiahne mojich 127kil bez toho aby som tomu urval sedadlo - to nevydrzal ten material co spaja sedadlo s tou tyckou(lebo som uz 2x utrhol vzdy na neakom vymole a nastastie som vzdy dopadol na zadne koleso takze vajca som neurval) a nieco comu neurvem pedale preto do kopca som utrhol duralove shimano.. nechcem do toho zasa az tak vela investovat pretoze to vyuzijem len zopar krat do roka a chodim sa kupat tak ze bajk necham pri jazere a nechcem aby ma potom moc hnevalo ak by mi ho niekto ukradol takze nieco co vydrzi do cca 1300? je mozne nieco take zohnat? Můj kamarád vážící možná ještě o deset víc, si koupil nějaké kolo cruiser se sekvenční převodovkou v náboji, a údajně ho to uveze. Chceš-li, zeptám se ho na to.
Jarett Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Odesláno 18. října 2009 nechcem do toho zasa az tak vela investovat pretoze to vyuzijem len zopar krat do roka ..... Kup si mopeda, Babetu apod. .... na sport kolo stejně nemáš a 127kilo bez problémů uveze, má zámek tak ti ji nikdo u vody neukradne, dá se sehnat tak za 100éček
Bonebreakers Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Odesláno 18. října 2009 Tss na kole se nesmis namahat jen pianko lanovkou nahoru a potom na sjezdaku frrr dolu a tak cely den
Doporučené příspěvky