kloubik Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2012 (upraveno) Jen tak pro zajímavost....koukám na ty Thule na tažný co se prodávají v Evropě a vypadá to dobře, budu to časem muset taky pořešit, ale systém uchycení kola by tam mohl být ještě o chlup lepší, něco jako na Thule 917XTR T2 - nikdy se mi nenakládalo kolo pohodlněji a bez rizika odření. Naložit kolo trvá asi tak 15 sekund. Kolo není uchycené za rám, tzn. nehrozí komplikace s uchycením pokud má člověk exoticky tvarovaný rám kola a dá se tam dát víc velikostí ...od dětských po 29". Rameno je uzamykatelné + se z držáku dá vysunout ocelové lano se zámkem, kterým se ještě může zamknout rám kola. Mrknul bych jestli něco takovýho nenabízí Yakima nebo někdo jiný, mě osobně tenhle systém přijde nejlepší. http://www.youtube.com/watch?v=OQB4lUtpAAg Edit: jedna 2 roky stará fotka pro ilustraci Upraveno 18. dubna 2012 uživatelem kloubik
sibirnaya Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2012 (upraveno) ja mam tudle kocicku na kulu a prijde mi to celkem fajn.. http://www.youtube.com/watch?v=GY5zbL8Ehvw mam to teda na tri kola a uchytim i atypicky ramy, akorat musim spravne poskladat puzzle do sebe.. Upraveno 18. dubna 2012 uživatelem sibirnaya
Návštěvník Zmizík Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2012 (upraveno) Stejně je hezký, jak lidi vymejšlej furt nějaký pičoviny, To vyklopení aby šel votevřít kufr je skvělý. Hele ale to tam musíš vexlovat se SPZ nebo jak to je? Upraveno 18. dubna 2012 uživatelem Zmizík
sibirnaya Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2012 ee, ja tam vozim fejk http://www.auto-samolepky.cz/plastova-treti-spz-registracni-znacka-pro-nosic-kol-atera-strada-13532.html#.T48UArNtjRA
kloubik Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2012 ja mam tudle kocicku na kulu a prijde mi to celkem fajn.. jasný, už jsem na něj taky koukal a rozdíl oproti tomu o kterým mluvím já je minimální a má promakanější design, ten můj jsou 3 hranatý trubky a vypadá to dost humpolácky na to jak byl drahej :-) o chybějících světlech nebo aspon odrazkách nemluvě :-)
Foundryman Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2012 (upraveno) Jen zírám, jak si pedálisti dobrovolně komplikujou život Věšet nějaký krámy na auto, aby si pak člověk mohl někde o sedlo dlachnit koule Upraveno 18. dubna 2012 uživatelem Foundryman
Návštěvník Zmizík Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2012 Jen zírám, jak si pedálisti dobrovolně komplikujou život Věšet nějaký krámy na auto, aby si pak člověk mohl někde o sedlo dlachnit koule Ale no tak, netřeba takhle zajebávat - když na kole nejezdíš, nelez sem a nemusíš zírat.... S tímdle si di na dýfenc. Peace ale todle je zbytečný.
Foundryman Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2012 Ale no tak, netřeba takhle zajebávat - když na kole nejezdíš, nelez sem a nemusíš zírat.... S tímdle si di na dýfenc. Peace ale todle je zbytečný. Já to beru jako takovou sociologickou sondu, abych se poučil Nikdy jsem nepochopil, co lidi na kostitřas táhne, tak zkoumám, jestli mi třeba něco neuniklo, abych nebyl ochuzenej No a zajebávat, to by mě nikdy v životě nenapadlo, ani bych si to nedovolil, vždyť mě znáš, jakej jsem plachej
sibirnaya Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2012 jasný, už jsem na něj taky koukal a rozdíl oproti tomu o kterým mluvím já je minimální a má promakanější design, ten můj jsou 3 hranatý trubky a vypadá to dost humpolácky na to jak byl drahej :-) o chybějících světlech nebo aspon odrazkách nemluvě :-) neco mi rika, ze tady by to holt asi kvuli EU narizenim neproslo
Návštěvník Zmizík Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2012 Já to beru jako takovou sociologickou sondu, abych se poučil Nikdy jsem nepochopil, co lidi na kostitřas táhne, tak zkoumám, jestli mi třeba něco neuniklo, abych nebyl ochuzenej No a zajebávat, to by mě nikdy v životě nenapadlo, ani bych si to nedovolil, vždyť mě znáš, jakej jsem plachej No znám ale možná netřeba vše hned chápat - stačí respektovat. Mě na kolo táhne radost z pohybu a relativně dobrej poměr ujel/viděl/vypil.
obchodnik-o3 Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2012 (upraveno) To je cerova draha jestli jse nemylim... velmi dobre chodis k nam jazdit? Upraveno 18. dubna 2012 uživatelem obchodnik-o3
Petr Svenda Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2012 Jen zírám, jak si pedálisti dobrovolně komplikujou život Věšet nějaký krámy na auto, aby si pak člověk mohl někde o sedlo dlachnit koule Kdyz sonda, tak odpovim. Jednak je prijemne vlastnit dva krasne stroje /silnicku a bika/ a druhak mi to dela dobre na koule
Foundryman Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2012 (upraveno) Kdyz sonda, tak odpovim. Jednak je prijemne vlastnit dva krasne stroje /silnicku a bika/ a druhak mi to dela dobre na koule No jo, tady asi tkví problém, já si pod pojmem "dva krásné stroje" představuju (z přibližovadel) motorku a kabrio No a ten zbytek - de gustibus non est disputandum, ale znám i lepší způsoby Upraveno 18. dubna 2012 uživatelem Foundryman
www.aljancic.com Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2012 Já bych připojil takovou malou zkušenost. Měli jsme limuzínu a vozili 4 kola na střeše. Pak jsme šli do nissana terrano a při představě, jak tam nahoru budu ty kola rvát ze štaflí..., jsem šel do nosiče dozadu na kouli. Je to ale paráda jen do té doby, než jedete po pořádné prašné cestě. Někdo převody a řetěz neřeší, já jo. Když jsem vypraný a namazaný řetězy dovezl s kolama na kouli na dovolenou - někam do prdelkovic na chajdu a zjistil, že všechen ten prach, co se točí za autem propláchnul na těch kolech bez vyjímky všechno a já musel čistit řetězy znova - hořce jsem zaplakal..! Situaci mi ulehčil borec, který mi nedobrzdil ve Štěrboholech a kulonosič nám vmžiku zrušil. Teda drobet i s kolama No a teď mám na střeše taky ty potvory s klikou a kolečkem. Rvu to tam jakž-takž, ale hlavně - čistota pánové!
parnass Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 opravdu si tu povídáte o tom, na jekejch jezdíte kolech???? )))tak o.k.po městě - městský postavený na ocelovým rámu singular swiftpo silnici - rám rezzo osazenej campoupo lese - specialized epic marathon
FrantisekH Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 Já to beru jako takovou sociologickou sondu, abych se poučil Nikdy jsem nepochopil, co lidi na kostitřas táhne, tak zkoumám, jestli mi třeba něco neuniklo, abych nebyl ochuzenej No a zajebávat, to by mě nikdy v životě nenapadlo, ani bych si to nedovolil, vždyť mě znáš, jakej jsem plachej a někteří zdejší nepochopili co na tom je léčit si mindráky na mašině a hrát si na velkýho kinga...není nic lepšího než si za ticha fičet přírodou poslouchat zvuky, příjemně se unavit a ještě při tom uvolnit endorfiny a udělat něco pros vé zdraví...
egze Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 velmi dobre chodis k nam jazdit? cerova je IMO najlepsi singlac v okoli BA. Som rad ze som sa k nemu pred 2 rokmi cez mtbiker forum dopatral. Tento rok koli pocasiu a kondicke som sa na bike este moc nedostal. Aby boli aj nejake obrazky, toto je moj kostitras default sram.X5 a vpredu tuneny epicon od milana
quaero Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 Já to beru jako takovou sociologickou sondu, abych se poučil Nikdy jsem nepochopil, co lidi na kostitřas táhne, tak zkoumám, jestli mi třeba něco neuniklo, abych nebyl ochuzenej No a zajebávat, to by mě nikdy v životě nenapadlo, ani bych si to nedovolil, vždyť mě znáš, jakej jsem plachej Ono je to celkem jednoduché:
Doporučené příspěvky